Gutam s guštom, jebeš ananas!
nemoj reći da te nisam upozorilaMorticia » wrote:Ja volim tu i tamo pojesti u Mekiju.
nedavno sam bila, po prvi put, u arena šoping centru; na zadnjem katu tog zdanja je nekoliko restorančića... pored bosanca koji nudi variva, pite, super ćevape... i pored kineza s raznim vok delicijama - 80% ljudi čeka u redini za mek :konfjuzd:
Ali ali ali... to je okus Eurokrema! Djetinjstvo!dejzi » wrote:Ajme, kad vidim natpis šećerna tabla, okrene mi se želudac. Grozno nešto, grozno. A prije je toga bilo more jer je čokolada bila preskupa.
Sjećam se kako sam bila sretna kad sam dobila neku na zečeve. A onda ju otvorila.
Izvrsna je za radit kulfi. Osim ako ne želiš sjedit doma za štednjakom vrteći kuhačom dok se mlijeko ne reducira na trećinu. Za to vrijeme stigneš pročitati čitava trkeljanja unatraške i pola Dickensovog opusa, ne isplati se.Mlijeko u prahu je još jedna namirnica koju ne mogu vidjet, nikako.
gonj špadi
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 881 times
- Been thanked: 1683 times
Ja ne. Redovito spizdim gomilu love - i ostanem gladan.Morticia » wrote:Ja volim tu i tamo pojesti u Mekiju.
Potpisi su za budale.
I tako ja s vremena na vrijeme uletim nevezano uz išta.
Moram kad naletim na ovako nešto dok krstarim internetsima i čitam trudnjačke forume.
Pita se ona:

Moram kad naletim na ovako nešto dok krstarim internetsima i čitam trudnjačke forume.
Pita se ona:
Mali joj je povraćao nakon dojenja, pa je mislila da joj se mlijeko u sisama pokvarilo na suncu...htjela sam vas pitati dal je moguce da se nase mlijeko od jakog sunca moze pokvarit?
- Black Sheep
Ajvi » wrote: Mali joj je povraćao nakon dojenja, pa je mislila da joj se mlijeko u sisama pokvarilo na suncu.
Nije li ovo za trash? Ili za best of...
To save some time, let's just assume I'm always right.
Jel to Gazda dijelio savjete?dejzi » wrote:Ne znam što da čitaš, aktivno je danas na Modi bilo. Krcato savjetima o šminkanju.
Možda me uspije nagovoriti da se šminkam češće od jednom tjedno.
Jučer pogledala film, započela knjigu, ali mi se nekako ni to ne da, suđe oprala, kokice baš ne volim, a i bole me usta od afti (sad sam ih lijepo oblila lijući sok od mandarina po njimaAjvi wrote:Gledaj film, čitaj knjigu, trkeljaj, peri suđe, peci kokice, pregledavaj domaće... Budi u PMS-u, multitaskiraj, nešto.![]()
Isprika je šta bolujem, pa grintam.
Šta je ovo, koga god pitam bolestan. I kod mene muž, i susjeda, i prijateljica i pola interneta
Samo čekam kad će na mene red.
Posljednjih dana kad se odmaram, samo ležim i buljim u prazno, ne da mi se ni film pogledati.
Istina, što zbog sićušnih porcija, a skupih, što zbog činjenice da brzo ogladniš od toga iako proždreš gomilu kalorija
Nije mi Mek napet, ali bih uzela ako bih crkavala od gladi u neka doba noći, a samo on radi.
No, s druge strane, ja sam u zemlji pite i ćevapa
Ma ja sam znala da će ovako biti, čim se poklopilo zahlađenje i kraj rokova. To moj jadni imunitet ne more izdurat.Melody » wrote:
Šta je ovo, koga god pitam bolestan. I kod mene muž, i susjeda, i prijateljica i pola interneta
Samo čekam kad će na mene red.![]()
Posljednjih dana kad se odmaram, samo ležim i buljim u prazno, ne da mi se ni film pogledati.
Upravo sam pročitala dejzinu temu o serviseru.
Blistava epizoda in a single gal's lifeSerenità » wrote:Upravo sam pročitala dejzinu temu o serviseru.
Nadam se da će tako i ostati. Mislim na zemlju, ne osuđujem te na vječni život u njoj.Melody » wrote: No, s druge strane, ja sam u zemlji pite i ćevapa
Heathers, naravno.
Kaće nastavak servisera?
gonj špadi
-
- Information
-