Kenjamo kvake ili samo pecamo komplimente?Morticia » wrote:More bit' i da sam previše isprazna i neobrazovata za išta smislenije i pametnije.
Uz one koje nabrojih, bila si sasvim okej ondje.
Kenjamo kvake ili samo pecamo komplimente?Morticia » wrote:More bit' i da sam previše isprazna i neobrazovata za išta smislenije i pametnije.
jebi se da se jebijevgenija » wrote:Elem, draga megalodono, pičkice gutačka, za te, namjesto Ćestitke :cere k:
ZNAM da će te oduševit izričaj u pIjesmi, a osobito to da te se naziva proleterkom : o :ro fl:
mozda.ElliQuinn » wrote: Očekuješ da ćeš se prepoznati?
al moram priznat da su mi drazi bili ti ppovi nego kasniji poput prenosenja rasprave o droljama na PP i uvjeravanje mene kako sam u krivu. mislim da mi je to..a unda » wrote: mozda.![]()
..ali, zar ja tebi izgledam kao neko ko bi se mogao po pmovima sa ljesa prepoznati?
ok, izgledam, ok..
mane pitam te za imena, nego sta je pisalo u njima kad su ti bili toliko drazi..dimnjak » wrote: al moram priznat da su mi drazi bili ti ppovi nego kasniji poput prenosenja rasprave o droljama na PP i uvjeravanje mene kako sam u krivu. mislim da mi je tonad
-ima
i unda, ne boj se. imam veliki problem s imenima. ne pamtim ih
Ne, stvarno.Hekatonhir » wrote:
Kenjamo kvake ili samo pecamo komplimente?
Uz one koje nabrojih, bila si sasvim okej ondje.
uf, meni se i to znalo izmijesat. ne jednom sam napisao potpuno pogresan post, potpuno pogresnoj osobi, a nisam vise ni siguran da sam kvotao radi otposta bas nesto sa tog foruma..ElliQuinn » wrote: Zato ja volim kad forumaši stave avatar.
Kad sam je prvi put probala bila mi je divna i umlatila sam skoro cijelu kutiju sama.dejzi » wrote:Tko je ono kukao za bijelom Domaćicom?
Vratila se i trenutno je na akciji u Konzumu. Požurite!
Tako je!Morticia » wrote:
Zašto oni te raznorazne kreature ne nazovu drugačije?!
Zna se što je Domaćica ili Bajadera!
Sve drugačije od toga to NIJE!
Da bijela Domaćica...
ovaj bozic sam radila toblerone. radi se od mlijeka u prahu i zaista ima okus toblerona. kao sto smjesa ima okus one bijele cokolade za kuhanje.dejzi » wrote:Što je uopće bijela čokolada?
Meni je to okusom čisti bljutavi šećer.
Osim one jedne s kavom, johoj.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests