Tko ne trkelja, magarac!

Stare teme i začeci foruma
Éowyn

Post 21 Aug 2013, 19:05

visekratni klon wrote:Elmo, jesi bolje?

Zec, ne znam šta reć, jbga. Drž se.

Meni danas pozlilo kad sam se digla, prokleti ciklus. I općenito sam užasno anksiozna, a mrzim kad mi to remeti planove tipa odjebavanja nekih stvari iz života jer onda gubim rutinu i tako. Mrzim ljeto, uvijek mi barem jedan anksiozni napad bude ljeti. Još imam dvije vrećice kapućina, ali nakon toga, bojim se da bacam kofein opet. :tuzni:
I mene muci ciklus :tuzni:

Danas mi se prvo uzasno plakalo, sad mi se vrti i uzasno.me boli trbuh.

Na poslu me odjednom.istovremeno probolo u lijevom ramebu, zelucu i s lijeve strane celjusti. A ja sam hipohondar i to hipohondar opsjednut idejom da ce dobiti infarkt. Na svu srecu, panika me drzala samo nekoliko minuta i onda sam zakljucila da mi ipak nije nista.

Na kraju sam poslije posla otisla kupiti cipele i sve je odmah bilo super. Kako je lepo biti glup :cerek:

I oni mali vragovi su neki dan naucili ici na pijesak, a danas su naucili jesti iz tanjurica. Ne mogu opisati koliko sam sretna jer mi se place od umora svaki dan.

Desire makes slaves out of kings.
Éowyn

Post 21 Aug 2013, 19:10

Zekoslawa wrote: Ne mogu. Ne da mi se. Sutra ću. Samo što ne znam kako kuhati pored toga jerbo to može sve popadati idući put kad nešto upalim. A ako upalim napu, ode osigurač. Jebo sve.
Napravi si cokolino i odi pod dekicu :grli:

Sutra ce biti bolje.
Zekoslawa

Post 21 Aug 2013, 19:23

Kako ću si napravit čokolino kad treba zgrijati mlijeko. :zubo:

Išla sam vidit je li došao osigurač u dućan. Normalno da nije.

Iću se itnit u Bundek. Ili u Savu, koje sam sreće, još će me netko spasit iz Bundeka. Ili ću nogama doticati dno, pa se neću uspit ni ubit kako spada. Toliko dostojanstva ipak imam, da. Sava it is.
visekratni klon

Post 21 Aug 2013, 19:38

Éowyn » wrote:
I mene muci ciklus :tuzni:

Danas mi se prvo uzasno plakalo, sad mi se vrti i uzasno.me boli trbuh.

Na poslu me odjednom.istovremeno probolo u lijevom ramebu, zelucu i s lijeve strane celjusti. A ja sam hipohondar i to hipohondar opsjednut idejom da ce dobiti infarkt. Na svu srecu, panika me drzala samo nekoliko minuta i onda sam zakljucila da mi ipak nije nista.

Na kraju sam poslije posla otisla kupiti cipele i sve je odmah bilo super. Kako je lepo biti glup :cerek:

I oni mali vragovi su neki dan naucili ici na pijesak, a danas su naucili jesti iz tanjurica. Ne mogu opisati koliko sam sretna jer mi se place od umora svaki dan.
Mislim da mi se poremetilo sve ovim kašnjenjem pa valjda hormonalna neravnoteža neka. Tj. nadam se, to mi je prihvatljivije od toga da sam šiznula vako iz čista mira. :o

Je, shopping pomaže. :cerek: Ali mi je recesija bome ubila gušt.

Bravo za mace! :ex:
Zekoslawa wrote:Kako ću si napravit čokolino kad treba zgrijati mlijeko. :zubo:

Iću se itnit u Bundek. Ili u Savu, koje sam sreće, još će me netko spasit iz Bundeka. Ili ću nogama doticati dno, pa se neću uspit ni ubit kako spada. Toliko dostojanstva ipak imam, da. Sava it is.

:grli:

Keksi? :zubo:

Nema Karla pa ću ja

[spoiler]Image[/spoiler]
karambol

Post 21 Aug 2013, 19:47

Zekoslawa » wrote:Kako ću si napravit čokolino kad treba zgrijati mlijeko. :zubo:

Eto vidis da je bolje... :zubo:
Zekoslawa

Post 21 Aug 2013, 19:53

Malo mi je kao mučno, mislim da će mi naškoditi vražji poriluk. :gaah:
Zekoslawa

Post 21 Aug 2013, 19:54

Striko, neću ništa reć, samo ću te pogledati. :kava:
Éowyn

Post 21 Aug 2013, 20:09

Zekoslawa wrote:Kako ću si napravit čokolino kad treba zgrijati mlijeko. :zubo:

A Jarun ti ne pase? :misli:

Znam kako ti je. Ja sam se prije koji tjedan skoro zapalila jer mi je ocito sparet neispravan, a stvarnk.ne mogu sad kupovati novi.

I stalno moram nesto kupovati i placati :tuzni:

I onda kad izgubim svaku volju za zivotim nadem leglo macaka . Zamisli sad da se ovako jadna jos budis svaka 2-3 sata da hranis gladnu macad, pa ujutro na posao. I tako svaki dan.

Nije ti Sava niti tako losa ideja :zubo:
karambol

Post 21 Aug 2013, 20:14

Zekoslawa » wrote:Malo mi je kao mučno, mislim da će mi naškoditi vražji poriluk. :gaah:

To ti poriluk cisti organizam....

Ne gledaj me... :cerek:
elma

Post 21 Aug 2013, 20:44

vidim svima je mučno :zubo: :(
elma

Post 21 Aug 2013, 20:46

Ili ću nogama doticati dno, pa se neću uspit ni ubit kako spada.
:zubo:
Zekoslawa

Post 21 Aug 2013, 20:51

Éowyn » wrote:
A Jarun ti ne pase? :misli:

Znam kako ti je. Ja sam se prije koji tjedan skoro zapalila jer mi je ocito sparet neispravan, a stvarnk.ne mogu sad kupovati novi.

I stalno moram nesto kupovati i placati :tuzni:

I onda kad izgubim svaku volju za zivotim nadem leglo macaka . Zamisli sad da se ovako jadna jos budis svaka 2-3 sata da hranis gladnu macad, pa ujutro na posao. I tako svaki dan.

Nije ti Sava niti tako losa ideja :zubo:
Jarun, Bundek, isto govno. Oću nešto što struji i nosi u vražju mater.

Ako ti dojadi hraniti gladnu mačad, uvijek možeš recimo hraniti gladnu mene. :zubo:

Ne hranim mačad. Nekoć sam to prakticirala i zaključila da mi je to uglavnom izvor frustracije jer ih nikad neću nahraniti sve ikad, a hranjenjem zapravo generiram samo još više gladne mačadi. Usto, kutija Whiskasa koju bi im ja priuštila izvjesnoj je hrpici mačadi slastan obrok, a ne nužda, dok istovremeno gomila druge mačadi treba tek pokoji otpadak u kontejneru da preživi. Tako da ih rijetko hranim, nikako mi se ne sviđa ta računica, tek vjerujem u njihovu sposobnost da se same snađu.
Ono pored čega uvijek zastanem jest ona škrabica za školovanje djece slabijeg imovinskog stanja, tu ne mogu odoljeti. A ono što me uvijek može rastužiti, razljutiti i motivirati istovremeno jest pogled na male zamusane Rome i trudne maloljetne Romkinje s još pokojim djetetom u ruci. Ne dam im ništa, ni lipe, niti ću ikad. Ali bih tako rado s njima porazgovarala.

karambol wrote:

To ti poriluk cisti organizam....

Ne gledaj me... :cerek:
Image
elma

Post 21 Aug 2013, 20:55

na jarunu navodno ima virova :zubo:
btw, neki dan u novinama kako se na jarunu netko utopio (ili su našli neko staro tijelo, ne sjećam se) i tijelo pokriveno vrećom leži na plaži, a malo dalje ekipa leži i zajebava se
Zekoslawa

Post 21 Aug 2013, 21:00

Na vam tema na Okruglom :kava:

E da, bio je jedan takav slučaj i negdje na moru, u Makarskoj, čini mi se.
Ja se još ne mogu prestati gaditi na pijenje vode u kojoj je deset dana plutao mrtvac. :horor:
visekratni klon

Post 21 Aug 2013, 21:21

Krasne teme. :o

Tek sad sam malo došla k sebi, pola dana sam jedva na nogama.
visekratni klon

Post 21 Aug 2013, 21:25

Jel bi bio crn humor da na Zecinu temu napišem "ko je vužgal neka gasi"? Gorjet ću u paklu. :rofl:
elma

Post 21 Aug 2013, 21:28

visekratni klon » wrote:Jel bi bio crn humor da na Zecinu temu napišem "ko je vužgal neka gasi"? Gorjet ću u paklu. :rofl:
tako sam ja htjela, kao komentar na tvoje spominjanje mog neželjenog ljetovanja (ova tema prvi post, jel), napisati "bolje neželjeno ljetovanje, nego neželjena trudnoća", ali sam odustala :zubo:
Bara huda

Post 21 Aug 2013, 21:33

visekratni klon » wrote:Pročitala sam Bara i ostala :eek: :eek:
:rofl:

Ali moram rec da je zec to super opisala. Buru, ocu rec. Bura je zdrav vjetar, nije gnjili ka jugo.
Eto, volila bi da sam ka bura, da ocistim, ofriskam ariju, dam force. Namirisim robu i otpusem losu volju. :D

Ujeviceva.. Bura na Bracu :D

U prozore i vratnice
lupa bura tmurnih ura;
dršću male dvokatnice.
Bura. Bura. Bura. Bura.

Kao misli zlopatnice,
kao duše sve patnice,
u pjesmi bez riječi
struje hladni žmarci
u kuće bez peći;
tresu male dvokatnice,
u prozore i vratnice.
Jauču šumarci.

Uz obalu stabla gura.
Vjetar gruva, grmi: hura!
Ko bi zvučna duša bila
razapeta povrh krova?
Odgonetah: ti si vila
Mosora i Biokova.
Ti se žičiš zvonkim staklom,
ti si jecaj tog konopca,
a nad morskim bijelim paklom
gordi polet divljeg kopca,
oblik lađareva ropca.

O te muke tvoga plača,
o te pjesme tvoga brača
izbodene povrh drača:
buro, ti si blokus Brača.
visekratni klon

Post 21 Aug 2013, 21:36

elma » wrote:
tako sam ja htjela, kao komentar na tvoje spominjanje mog neželjenog ljetovanja (ova tema prvi post, jel), napisati "bolje neželjeno ljetovanje, nego neželjena trudnoća", ali sam odustala :zubo:
:rofl: :rofl:
Bara huda wrote: :rofl:

Ali moram rec da je zec to super opisala. Buru, ocu rec. Bura je zdrav vjetar, nije gnjili ka jugo.
Eto, volila bi da sam ka bura, da ocistim, ofriskam ariju, dam force. Namirisim robu i otpusem losu volju. :D

Ujeviceva.. Bura na Bracu :D

U prozore i vratnice
lupa bura tmurnih ura;
dršću male dvokatnice.
Bura. Bura. Bura. Bura.

Kao misli zlopatnice,
kao duše sve patnice,
u pjesmi bez riječi
struje hladni žmarci
u kuće bez peći;
tresu male dvokatnice,
u prozore i vratnice.
Jauču šumarci.

Uz obalu stabla gura.
Vjetar gruva, grmi: hura!
Ko bi zvučna duša bila
razapeta povrh krova?
Odgonetah: ti si vila
Mosora i Biokova.
Ti se žičiš zvonkim staklom,
ti si jecaj tog konopca,
a nad morskim bijelim paklom
gordi polet divljeg kopca,
oblik lađareva ropca.

O te muke tvoga plača,
o te pjesme tvoga brača
izbodene povrh drača:
buro, ti si blokus Brača.
Stvarno sam bila na tren :zvrko: kod onog "kad te životinski namlati" :rofl: :rofl: :rofl:
Bura je super, samo što me glava zna bolit ako joj se direktno izložim. A opet, boli i od južine. Bah.
Bara huda

Post 21 Aug 2013, 21:37

Zekoslawa » wrote:Na vam tema na Okruglom :kava:

E da, bio je jedan takav slučaj i negdje na moru, u Makarskoj, čini mi se.
Ja se još ne mogu prestati gaditi na pijenje vode u kojoj je deset dana plutao mrtvac. :horor:
Idem gledat temu. :lux:
Ti si bas krasna osoba, ja sam se mislila otvorit neku temu, cisto da se ima sto pisat, ali mi je tako bilo ujutro a onda sam isla obavljat obaveze pa me volja pustila. :D
Zekoslawa

Post 21 Aug 2013, 21:41

visekratni klon » wrote:

Stvarno sam bila na tren :zvrko: kod onog "kad te životinski namlati" :rofl: :rofl: :rofl:
Bura je super, samo što me glava zna bolit ako joj se direktno izložim. A opet, boli i od južine. Bah.
Da, baš to. :zubo: Ja plačem od muke kad me mlati, kurbetina jedna, i glava me boli, i oči mi suze, i ne mogu se nikako ugrijati kad me izmalti, al fali, znaš kako fali kad je ne osjetiš jedno duže vrijeme.
visekratni klon

Post 21 Aug 2013, 21:43

Zekoslawa » wrote: Da, baš to. :zubo: Ja plačem od muke kad me mlati, kurbetina jedna, i glava me boli, i oči mi suze, i ne mogu se nikako ugrijati kad me izmalti, al fali, znaš kako fali kad je ne osjetiš jedno duže vrijeme.
Ja sam osjetila sjeverac gore. Bura je sekica prema njemu. Okrutni zao Fritlz vjetar. Ubije te namrtvo i zlokobno pretresa moždanu ovojnicu. Sve te boli, sve. U proljeće je puhao, majku mu.
Bara huda

Post 21 Aug 2013, 21:43

visekratni klon » wrote:

A gle, ako vec treba namlatit ili bit namlacen, neka to bude zivotinjski a ne nekako...mlitavo. :D

Je, direktni vjetar u glavu nije nesto ugodno, ja imam osjetljive sinuse pa me smeta i propuh i klima, ali sto se raspolozenja tice, bura je pozitivna.
Jugo nije. :D
Ne znam, valjda ioni u zraku ili nesto od toga. :ne zna:
visekratni klon

Post 21 Aug 2013, 21:44

Bara huda » wrote: A gle, ako vec treba namlatit ili bit namlacen, neka to bude zivotinjski a ne nekako...mlitavo. :D

Je, direktni vjetar u glavu nije nesto ugodno, ja imam osjetljive sinuse pa me smeta i propuh i klima, ali sto se raspolozenja tice, bura je pozitivna.
Jugo nije. :D
Ne znam, valjda ioni u zraku ili nesto od toga. :ne zna:
Da, to jest. Bura je super što se toga tiče, baš ti raspuše i maglu u glavi. Što gore nema ekvivalenta tome, ono vedar sunčan dan recimo?
Zekoslawa

Post 21 Aug 2013, 21:45

visekratni klon » wrote:
Ja sam osjetila sjeverac gore. Bura je sekica prema njemu. Okrutni zao Fritlz vjetar. Ubije te namrtvo i zlokobno pretresa moždanu ovojnicu. Sve te boli, sve. U proljeće je puhao, majku mu.
Ma jok. Mislim, nemojmo za boga miloga voditi razgovore bura-sjeverac ili more-voda, al svejedno moram reći da je to, da prostiš, golo govno. :zubo:
  • Information