Tko ne trkelja, magarac!
Al more pod vodu, uspaljenica.Zekoslawa » wrote:Ne vridi je više polivat ladnom vodom, već je nategnuta i noseća. A tebi će sjest ovrha materi na penziju, paš vidit kako neš.
Ja sam mislio na jedno 10ak minuta pod vodu.Zekoslawa » wrote:Ne smi se kupat, budalo. Ni kosu prat. Ni ruke močit.
A jel' boli?Opet mi je noga debela.
-
visekratni klon
Nemoj, pokati.Zekoslawa » wrote:Oću ti otvorit temu?
Karl Jozef wrote:Ili drugim riječima, ko je vužgal nek i gasi.![]()
![]()
Neću ja ništa ranit. Nisam ja bio online.![]()
Ma šta ne smim, taman posla, sreća pa sam jučer kosu prala, al tuš planiram.
Zekoslawa » wrote:Ja znam slučajeve koji se ne tuširaju i ne peru kosu.![]()
Ne boli prokleta debela nožurina, samo redovito otiče.
Malo mi je losija memorijska kartica pa se ne sjecam, a ne bih sad kopao da mi baterija ne ode skroz...di otice noga? Dolje, gore, koljeno...?
To je onaj gležanj koji sam blagoizvoljela uganuti prije puta u Zagreb. Desni. Na kolodvoru. Dok sam išla po Janu. Od jagode.karambol » wrote:
Malo mi je losija memorijska kartica pa se ne sjecam, a ne bih sad kopao da mi baterija ne ode skroz...di otice noga? Dolje, gore, koljeno...?
Pa jel je samo gledas ili si probala neki tretman?
Mislim ono kuzis...ne?
To bi moglo biti nesto vrlo lako rjesivo, a i ti fizijatri znaju biti, onak, fes decki i dobar ulov...
...i onda jos i visestruko korisni.
Baro, di si, jebaltevrak? Jel tak?
-
Mislim ono kuzis...ne?
To bi moglo biti nesto vrlo lako rjesivo, a i ti fizijatri znaju biti, onak, fes decki i dobar ulov...
Baro, di si, jebaltevrak? Jel tak?
Bolje bi bilo da mi je preporučio list kupusa.karambol » wrote:Pa jel je samo gledas ili si probala neki tretman?
Mislim ono kuzis...ne?![]()
To bi moglo biti nesto vrlo lako rjesivo, a i ti fizijatri znaju biti, onak, fes decki i dobar ulov......i onda jos i visestruko korisni.
Baro, di si, jebaltevrak? Jel tak?-
Baš me zanima kako se udati za fizijatra s mojom nožurinom. Kud fizijatra, matere ti mile? Pa broj cipela je strogo čuvana tajna, di ću mu to otkriti odmah, svatko normalan bi pobjegao, čovječe božji.
Ne gledam je, ne volim je vidit. Metala sam neku hladetinu prvih par dana, to je dosta.
Zekoslawa » wrote:Ne, lažem, nije bilo jagode, mislim da sam kupila limun.
Limun - limeta. Dobaaaar, al mora bit leden i moram bit zedan ko graba i moram pit lijekove ili vozit dijete...da to popijem...
I sta fali kupuzu? Jedes i jos obloge meces...
I manje se cuje od rakije...
-
visekratni klon
Ovi što se jebu su još tu, sad sam ih čula.
Neka idu svragom više.
visekratni klon » wrote:Ovi što se jebu su još tu, sad sam ih čula.Neka idu svragom više.
To ti je drogirato. Ko tolko moze...?
Mucki provokatori!
-
visekratni klon
Mislim da ju je lupao po guzici, čulo se pljeskanje. Ma nisam zavidna, šta vam je ljudi, ja sam toliko daleko od tog stanja uma da me iritira u rangu dječje vriske. 
ni ja nisam noseća, došla jutros. znala sam da ćemo se uskladiti
-
- Information
-