Tko ne trkelja, magarac!
-
visekratni klon
Zato što se meni to čini suviše apstraktno, kao nešto što je miljama daleko od mene i sadašnjeg života, ne mogu jednostavno izvuć to iz pete kao motiv, nego si zadovoljavam primarne potrebe ko životinja.
Mislim da ću ja stvarno maknut komp, evo, ja više ne nalazim načina jer kao što rekoh, ustanem u osam, odem navečer na net i velim si samo malo ću, ali nema tog bogaisusa da ću ja malo, taman moram leć kad je najbolje i ja nemam tu kontrolu da odem leć, eto, nemam, dokazano u praksi kroz sve ove godine. A ako nemam neta, a nemam bome ni tv, šta, neću u zid buljit umorna, zaspat ću. Ja sam znala umorna i preumorna zujat ovdje dok mi se oči ne počnu sklapat i to je dio razloga zašto ja ne mogu održat bioritam.
Nema smisla sad mislit na to da mi komp treba za diplomski kad ja do dipl. tek moram doć.
Mislim da ću ja stvarno maknut komp, evo, ja više ne nalazim načina jer kao što rekoh, ustanem u osam, odem navečer na net i velim si samo malo ću, ali nema tog bogaisusa da ću ja malo, taman moram leć kad je najbolje i ja nemam tu kontrolu da odem leć, eto, nemam, dokazano u praksi kroz sve ove godine. A ako nemam neta, a nemam bome ni tv, šta, neću u zid buljit umorna, zaspat ću. Ja sam znala umorna i preumorna zujat ovdje dok mi se oči ne počnu sklapat i to je dio razloga zašto ja ne mogu održat bioritam.
Nema smisla sad mislit na to da mi komp treba za diplomski kad ja do dipl. tek moram doć.
-
visekratni klon
Bravo!Zekoslawa » wrote:I da, nisam vam se pohvalila - objema babama sam konačno rekla da ne živim više s bivšim i da sam u Zagrebu.
You cannot make another post so soon after your last.
Ma boga jokina je apstraktno, tuko obična. To ti je zato što taj faks shvaćaš kao nešto usputno i popratno i nikako da ubereš da nešto investiraš studirajući. Uvijek se sjetim unde - je, moš otrat guscu s diplomom, ali isto je lipše trat guscu s kartušinom nego s kamenom.
Ne serite. Ja se dižem svaki dan za posao. Ja. Se dižem. Svaki dan. Za posao koji počinje u osam. Ej, ja. Ne serite. Serete, da.
Ne serite. Ja se dižem svaki dan za posao. Ja. Se dižem. Svaki dan. Za posao koji počinje u osam. Ej, ja. Ne serite. Serete, da.
Biži, ne mogu od tuge. Mislim, načule su one već nešto iz svojih izvora, ali jedna je senilna, pa zaboravi.visekratni klon » wrote:
Bravo!Kako su reagirale?
You cannot make another post so soon after your last.![]()
-
visekratni klon
Zato što moraš, mislim, nije to isto, ja se ne moram dizat, nitko neće reć da nisam normalna ako propustim posao, nema eksterne kazne, kako bih to rekla. Ne sadašnje, ona je tek u budućnosti i samim time apstraktnija.Zekoslawa » wrote:Ma boga jokina je apstraktno, tuko obična. To ti je zato što taj faks shvaćaš kao nešto usputno i popratno i nikako da ubereš da nešto investiraš studirajući. Uvijek se sjetim unde - je, moš otrat guscu s diplomom, ali isto je lipše trat guscu s kartušinom nego s kamenom.![]()
![]()
Dizala sam se ja kad sam radila pa sam spavala samo vikendom. I zjakala ovdi do tri. I dovela se do reaktivacije paničnog u mjesec dana.
ovo. savršeno napisano.visekratni klon » wrote:Zato što se meni to čini suviše apstraktno, kao nešto što je miljama daleko od mene i sadašnjeg života, ne mogu jednostavno izvuć to iz pete kao motiv, nego si zadovoljavam primarne potrebe ko životinja.![]()
![]()
![]()
osim toga, mene strah samostalnog života, ja cijelo vrijeme da mi nigdje neće biti tako lijepo kao kod mame i tate. jesam li ja prikriveni ognjištarac?
-
visekratni klon
Blago ovoj senilnoj.Zekoslawa » wrote: Biži, ne mogu od tuge. Mislim, načule su one već nešto iz svojih izvora, ali jedna je senilna, pa zaboravi.Prvi put čuju od mene. Jedna je diplomatski rekla "radite kako oćete", druga je zaključila da ne bih morala ništa raditi u životu da sam ostala s njim.
A dobro ti je rekla ova.
-
visekratni klon
Mene nije, ja si to želim, prije mi je bilo nezamislivo, ali već dugo nije, već bar dvi godineelma » wrote:
ovo. savršeno napisano.
osim toga, mene strah samostalnog života, ja cijelo vrijeme da mi nigdje neće biti tako lijepo kao kod mame i tate. jesam li ja prikriveni ognjištarac?
-
visekratni klon
Zekoslawa » wrote:Ognjištarka.![]()
Glupe ste. Idem leć. Radim ujutro. Treba netko uzdržavati troprste ljenivce.![]()
![]()
Pokič.
Ajde, noć.
Sad će Karl... treća smjena.
-
visekratni klon
Evo ga, jesam rekla!
Kar, kako se ti nosiš s time što ti slamu ispod guzice nose i namještaju?
Laku noć.Zekoslawa » wrote: Glupe ste. Idem leć. Radim ujutro. Treba netko uzdržavati troprste ljenivce.![]()
![]()
Pokič.
Ja mislim da sam u prošlom životu bio ota beštija pa su ostale neke navike.
Dosta dobro.visekratni klon » wrote: Kar, kako se ti nosiš s time što ti slamu ispod guzice nose i namještaju?
Dabome.Zekoslawa wrote:E i da, zaboravila sam na Karlov biser da ne bi on baš mogao živjeti u trideset kvadrata, njemu treba najmanje pedeset kvadrata prostora.![]()
-
visekratni klon
To je slično mojoj brizi kako ću ja živjeti sa 7k plaće. 
-
visekratni klon
Vidjet ćemo se nas troje, elma, kar i ja, na socijalnom.

-
visekratni klon
A da počnemo trčat? Ja sam ful imala snage i dala sve ispite u roku zadnji put kad sam nekako kilavo, ali ipak trčala, ujutro.
zašto smo takvi?!? ja ko da sam imala kratki spoj u glavi. čak sam jedno vrijeme htjela ići snimati glavu
ovo možda nije loša ideja, mislim da bi nas razbudilo. ali uopće se ne vidim kako to radim.visekratni klon » wrote:A da počnemo trčat? Ja sam ful imala snage i dala sve ispite u roku zadnji put kad sam nekako kilavo, ali ipak trčala, ujutro.
ja počinjem misliti da ja ni ne želim rješenja (kao ovo npr), samo kukati bez prestanka
-
visekratni klon
Ideš ti kurac.Karl Jozef » wrote:Nećem.Evo da složim raspored i idem učit, diplomirat, zaposlit se itd.
Navlačite mi lošu karmu stavljanjem u isti koš s vama.
-
- Information
-