Tko ne trkelja, magarac!
-
visekratni klon
Al' nisam bila gladna.
I ustala sam u pet, jutros sam gledala neki film do osam, devet, spavala dosta i popila kapućino od pet i odjednom me spopalo. Jučer u Konzuma isto, mislila sam da je panika, ali nije, ovo je drukčije, doslovce slabost fizička ona prava. Imala sam to prošle godine u šetnji par puta, mislim, znam da imam temp, ali očito i glad pogoduje.
-
visekratni klon
Ne, ništa, samo jedan mali kapućino iz vrećice. Jednostavno nisam jela 16 sati, od toga osam sati spavala.karambol » wrote:a jel se trujes cigaretama? I litrama nesice?
-
visekratni klon
Misliš, da mijenjam bioritam? Ali kako, viš da je Zec uspjela tek kad je morala. 
-
visekratni klon
Meni padne imunitet kad idem mijenjat bioritam. Nedavno sam ga mijenjala i otad vučem temperaturu.Zekoslawa » wrote:I samo mi je još češće slabo i stalno mi se manta. Dok sam noćarila bila sam zdrava ko dren.
-
visekratni klon
Al sam se najela. Sad sam pretjerala. Četiri fete džema i maslaca. 
-
visekratni klon
I to što kažeš. Sumnjam da će mi posao ikad bit noćni pa ono.Zekoslawa » wrote:Imat ćeš dovoljno vremena u životu da bi se dizala kako bi izgledalo da nešto radiš. Uživaj dok moš noćarit.
Posao će ti biti jutarnji ko i meni. To uvijek dopadne one koji to ne žele. 
Ti gore, mučki provokatoru, ako postojiš, neću ti ništa reć, samo ću te mrko pogledat.
Okej, ja nemam pojma kud ovi mene vode otkad su sišli s autoputa, preko kakvih Vukovih ili čijih već Gorica, ali ne sviđam ove zavijutke. Moram prestat čitat da ne bi bio rigoleto.
Ti gore, mučki provokatoru, ako postojiš, neću ti ništa reć, samo ću te mrko pogledat.
Okej, ja nemam pojma kud ovi mene vode otkad su sišli s autoputa, preko kakvih Vukovih ili čijih već Gorica, ali ne sviđam ove zavijutke. Moram prestat čitat da ne bi bio rigoleto.
Nista...samo me sjetilo trudnoca.visekratni klon » wrote:Al sam se najela. Sad sam pretjerala. Četiri fete džema i maslaca.
Kruh...bijeli, mekani,...maslac, pekmez ili jos bolje med, uz to casa-dvi mlijeka sa necim cokoladnim .
Mogla sam to za dorucak, rucak i veceru jest. Uglavnom i jesam jela.
Alternativa su bili Petit beurre keksi namoceni u cokoladnu otopinu mlijeka. Razmoceni djelomicno do kase, a dio da hrusta. Ali to je trebalo radit na tanjuru sa zlicicom, polivat keks da se djelomicno upije pa onda jest. Nekad mi se dalo, cesce nije. Nadrobljeno je bilo...brze.
Kostalo me 20 trudnickih kila. Koje nisu otisle tek tako.
Jebemu, kad se sjetim sto vas ceka, di mi ne bi bilo drago sto sam stara.
pa nisam mislila javno već frendovima na PM. suzdržala sam se i samo dvije osobe su dobile fotku :selfcontrolmodON:
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
na mail s kojim sam logirana na fejs mi dolazi što frendovi rade, informacije o statusima, da mi je došla nova poruka itd.. to mi ne bi bilo čudno da adresa nije: hrpa_brojki_i_slova_bez_smisla pa @facebookmail.com
guglala sam i kažu da je to neka prevara, ali mi nije jasno otkud im informacije o mojim frendovima i njihovim statusima. da nije kakav virus?????
guglala sam i kažu da je to neka prevara, ali mi nije jasno otkud im informacije o mojim frendovima i njihovim statusima. da nije kakav virus?????
ae. mene strah početi još dublje kopati.visekratni klon » wrote:
Ne, ja sam došla do zaključka da i tebi i meni treba neka "nogom u guscu".Kopanje ti dođe skoro ko hobi, radiš što i dosad, samo lamentiraš o bitku i svemiru, odnosno sebi.
ja mislim da ću se izliječiti tek kad se okupiram nečim korisnim, tipa učenjem. samo, nikako da krenem
-
visekratni klon
Ok, ja se sad stvarno nadam da me nisu oteli vanzemaljci i da nisam po duhu svetom trudna jer i dalje kasni, a ja inače nikad ne jedem maslac i marmeladu.Bara huda » wrote: Nista...samo me sjetilo trudnoca.
Kruh...bijeli, mekani,...maslac, pekmez ili jos bolje med, uz to casa-dvi mlijeka sa necim cokoladnim .
Mogla sam to za dorucak, rucak i veceru jest. Uglavnom i jesam jela.![]()
Alternativa su bili Petit beurre keksi namoceni u cokoladnu otopinu mlijeka. Razmoceni djelomicno do kase, a dio da hrusta. Ali to je trebalo radit na tanjuru sa zlicicom, polivat keks da se djelomicno upije pa onda jest. Nekad mi se dalo, cesce nije. Nadrobljeno je bilo...brze.
Kostalo me 20 trudnickih kila. Koje nisu otisle tek tako.
Jebemu, kad se sjetim sto vas ceka, di mi ne bi bilo drago sto sam stara.
I ja mislim. Meni doslovce treba bič nad glavom i ne zajebavam se. Ali terapeuti to ne rade.elma wrote:
ae. mene strah početi još dublje kopati.
ja mislim da ću se izliječiti tek kad se okupiram nečim korisnim, tipa učenjem. samo, nikako da krenem![]()
-
visekratni klon
Ne otvaraj ništa.elma » wrote:na mail s kojim sam logirana na fejs mi dolazi što frendovi rade, informacije o statusima, da mi je došla nova poruka itd.. to mi ne bi bilo čudno da adresa nije: hrpa_brojki_i_slova_bez_smisla pa @facebookmail.com
Pojela sam i tortelline još i to je to za danas/noćas. Ako zaspem.
ja bih najradije da imam nekoga tko bi stvorio, kako da kažem, autoritet i da se kuži u ovo (oto?
) moje i da uči sa mnom. al to je isto glupo, da ne kažem koliko je nerealno
, željeti - ono, čitat će mi iz knjige i ponavljati?! 
na kraju je ispalo da to jest fejsbukovo, nije fejk. ali svejedno sam obrisala.
meni isto kasni
možda nam se uskladi

idem i ja potražiti nešto za grickati, ono nisam gladna, al mogu pojest
meni isto kasni
-
visekratni klon
Ili neki vojni kamp da se moram dizat ujutro. Ne mogu više ovako. Svaki put kad okrenem bioritam sjebem ga u dva dana, naprosto ostanem predugo budna za kompom i onda sve nadoknadim i ode sve kvragu. Kao da mi je zanimljivije ostat do pet kad sam ustala u osam nego ovako. Sad mi ej dosadno, ali da sam recimo ustala u osam, eee, sad bih mislila da štošta propuštam.elma » wrote:ja bih najradije da imam nekoga tko bi stvorio, kako da kažem, autoritet i da se kuži u ovo (oto?) moje i da uči sa mnom. al to je isto glupo, da ne kažem koliko je nerealno
, željeti - ono, čitat će mi iz knjige i ponavljati?!
meni isto kasnimožda nam se uskladi
![]()
Ja sam oprala zube, a i imam neke bzvz pahuljice, totalno mi se ne da jest. Da imam kekse, definitivno bih žderala.
da, vojni kamp
sad da je unda tu rekao bi nam za onog nekog koji tjera ljude da se kupaju u snijegu ili tako nešto
da, meni je puno lakše otići leći ako nemam pristup internetu ili samo komp (tipa na moru) i da kod mene ne postoji umjereno - na moru sam dolazila, ali samo navečer i iskukala se i otišla, a ovdje svako malo gledam što ima novoga jer mogu ići neograničeno. ja stvarno mislim da se ja SKROZ moram maknuti od interneta. nema kod mene mjere.
da, meni je puno lakše otići leći ako nemam pristup internetu ili samo komp (tipa na moru) i da kod mene ne postoji umjereno - na moru sam dolazila, ali samo navečer i iskukala se i otišla, a ovdje svako malo gledam što ima novoga jer mogu ići neograničeno. ja stvarno mislim da se ja SKROZ moram maknuti od interneta. nema kod mene mjere.
-
visekratni klon
I ja, samo me brine što mi je pola diplomskog na netu, ali koji će mi k to kad nisam ispite naučila, jebo me pas blesavu!elma » wrote:da, vojni kampsad da je unda tu rekao bi nam za onog nekog koji tjera ljude da se kupaju u snijegu ili tako nešto
![]()
Mene strah da ako ukinem net da ću se predomislit.
Evo, ja recimo mogu ustat u osam i otić u čitaonicu cili dan, al ja znam da ću navečer ić sve nadoknađivat na netu i ostat do pet i idući dan ustat u pet i jebo onda sve kad sam budala.
Ja vas ne razumim. Kakvi vojni kampovi, popoku?
Kako vas ne motivira misao na bijeg od matere i ćaće, na vlastiti dinar u džepu i sva ta sranja. Mislim, ne mogu vam obećati da ćete moći živjeti od plaće, i obećavam vam krv, znoj i suze, ali vlastiti zečinjak, viđati mater i ćaću jednom mjesečno - neprocjenjivo.
Kako vas ne motivira misao na bijeg od matere i ćaće, na vlastiti dinar u džepu i sva ta sranja. Mislim, ne mogu vam obećati da ćete moći živjeti od plaće, i obećavam vam krv, znoj i suze, ali vlastiti zečinjak, viđati mater i ćaću jednom mjesečno - neprocjenjivo.
-
- Information
-