Nabijem Zagreb
Bormec, jesam.Zekoslawa » wrote:Šta ti oš, smežurao se od cjelodnevnog namakanja u moru, pa došao zajebavat pošten svit.
-
visekratni klon
Dodi nabijati Zagreb skupa sa Zecicom pa dobijes kremsnitevisekratni klon wrote:
Nema veze, naždrla sam se u međuvremenu.
Meni je falio Zagreb i to jako. Cak mj je falila i neka cudna vrsta tuberkuloze koja me hvata samo u Zagrebu.
Isla sam na more s 'frendicom' koja me zivcira vec godinama. Gora sam od svih vas skupa
Sad se u Zagrebu odmaram od mora.
Desire makes slaves out of kings.
-
visekratni klon
Zekoslawa » wrote:Ja stižem za koji sat, di ćemo se naći da mi daš te kremšnite za eksaču?
Besramnosti.
Ja imam staracke pjege na rukama, sta fali tome?Zekoslawa » wrote:Dobičeš staračke pjege, drž se hlada.
Jedina gora stvar od ostarit je...biti vjecno mlad.
I zajebavat se s pizdar...mladenackim problemima.
Idem citat dalje.
165 je patuljak!Zekoslawa » wrote:Sad sam uspjela vidjeti kolika je ta nemirna patuljčica. Pretjerala sam, ima jedva 165.
Mi nizi smo ...sto?
Vrtni patuljci?
Slazem se da je tri stolice za lezanje u busu bahacenje. Dosta su dvije i po.
Zekoslawa » wrote:Ja stižem za koji sat, di ćemo se naći da mi daš te kremšnite za eksaču?
Da stize za koji sat?
U cemu se to vozis?. Ili, kojim putevima koje revolucije?
Vi ste... Škukucije. Ako i to.Bara huda » wrote: 165 je patuljak!
Mi nizi smo ...sto?![]()
Vrtni patuljci?![]()
Slazem se da je tri stolice za lezanje u busu bahacenje. Dosta su dvije i po.
Zekoslawa » wrote:Oš da ti rečem u čemu točno i kojim putem, da me bolje znaju opizdit čim po glavi iza kantuna.
Ma ko te moze doseci...?
A sad ozbiljno...koliko traje druckanje busom do Zg? Zadnji putsam se vozio busom prijeee....
Jebote, star sam...
A sta sad, skvrci se, noge pod bradu, zeludac stisni i misli o svom zecinjaku kako ce ti bit fino kad tamo dodjes. I ispruzis se u kreveru, opetana, mirisna i meka.Zekoslawa » wrote: Vi ste... Škukucije. Ako i to.
Ne zezam, ovakve trenutke nealgode treba zapamtit da bi imala kotrast boljeg osjecaja kad ti bude fino.
Sad se prenesi mislima u taj trenutak i vrijeme ce ti proc.
Sta je skukucija?
Sasvim opravdana dilema, vidi se da razmišlja o jeziku.Zekoslawa » wrote:Ona šta me mlatila nogama pita priju jel se piše instalirati ili istalirati. Sve joj opraštam.
Ne znam ni ja, al to se kaže za po čovika.Bara huda » wrote: A sta sad, skvrci se, noge pod bradu, zeludac stisni i misli o svom zecinjaku kako ce ti bit fino kad tamo dodjes. I ispruzis se u kreveru, opetana, mirisna i meka.
Ne zezam, ovakve trenutke nealgode treba zapamtit da bi imala kotrast boljeg osjecaja kad ti bude fino.
Sad se prenesi mislima u taj trenutak i vrijeme ce ti proc.
Sta je skukucija?
Ma u Zagrebu sam ja već. Uskoro u zečinjaku. Ali nije ovo za mene, sva sam utrnula.
Pa da, mozda talirati ima neko znacenje koje je nepoznato ovim obrazovanim masama.
Onda istalirati ne bi bilo cudno. Ako to znaci...npr...dat momku kad je doceka odma ili pricekat da dodju doma, dilema je sasvim opravdana.
-
- Information
-