Tko ne trkelja, magarac!
-
visekratni klon
Al moja susjeda se stvarno zove slično, Mande joj nadimak. Ajme da se ta na Karla navali, imala je već mladog ljubavnika.

-
visekratni klon
Točno dva.
-
visekratni klon
Vidi se da nikad nisi slušala poruke i želje na Radio Šibeniku.
-
visekratni klon
Zekoslawa » wrote: Vidi se da nikad nisi slušala poruke i želje na Radio Šibeniku.
Jesam onu pomorsku večer.
-
visekratni klon
E, ali preporučujem ti Ritam srca nedjeljom navečer na Radio Ritmu.
-
visekratni klon
Morat ću u ŠI, jel?Zekoslawa » wrote: E, ali preporučujem ti Ritam srca nedjeljom navečer na Radio Ritmu.
http://www.radioritam.hr/audio.phpvisekratni klon » wrote:
Morat ću u ŠI, jel?Tila sam bila ić početkom rujna, ali, šta ja znam. Da Ritam srca.
![]()
Dođi ti u Zagreb, pa ćemo se skupa rugat.
-
visekratni klon
Pino i Denis dva Zadarska grdelina pozdrav od prijatelja Spliće sa Skalica!!!!!...
-
visekratni klon
Ne, ja sam došla do zaključka da i tebi i meni treba neka "nogom u guscu".elma » wrote:e to sam htjela pitati... vidim da savjetujete terapijepa me zanima kakva bi bila za ove ko što sam ja?
pretpostavljam neka gdje se kopa i ruje.
Pa sad s obzirom da bi ta osoba mogla doći tu, možda nije fer javno stavljati.Dawn » wrote:jel ružno podjelit ružnu sliku (tetovaže) koju ste dobili na PM? recite da nije, ja taj horor moram proslijedit dalje. moram.:mama:
Dawn wrote: *smajlić samo za karla
-
visekratni klon
Jel moguće da mi pozli ako sam zadnje jela jučer u tri ujutro pahuljice? A sad je osam. Spavala sam u međuvremenu od osam ujutro. A mislim da imam i temp, da.
Užasno mi pozlilo maloprije, slabost u rukama i nogama i trešenje ruku, još sam
i pojedoh jogurt i sirnicu i sad nekako dolazim sebi.
Tako me jučer u Konzuma, isto sam natašte izašla. Jednostavno zaboravim jesti, ne znam više ni sama jel od toga. Nije da se izgladnjujem, dapače, valjda je prevelik razmak, ne znam.
Užasno mi pozlilo maloprije, slabost u rukama i nogama i trešenje ruku, još sam
Tako me jučer u Konzuma, isto sam natašte izašla. Jednostavno zaboravim jesti, ne znam više ni sama jel od toga. Nije da se izgladnjujem, dapače, valjda je prevelik razmak, ne znam.
-
- Information
-