Tko ne trkelja, magarac!
-
visekratni klon
Zašto voće iz Konzuma ne trune? S pijace svježa voćka satrune u dva dana ako je ne pojedem, ovo čudo traje li ga traje. Jednom sam zaboravila na jabuku i našla je nakon po godine s malom mrljom, totalno sačuvanu. Mislim da tu nešto ne valja. 
visekratni klon » wrote:Zašto voće iz Konzuma ne trune? S pijace svježa voćka satrune u dva dana ako je ne pojedem, ovo čudo traje li ga traje. Jednom sam zaboravila na jabuku i našla je nakon po godine s malom mrljom, totalno sačuvanu. Mislim da tu nešto ne valja.
Vjerojatno je neko zracenje u tvojoj gajbi...
-
visekratni klon
Kako kad isto voće s pijace istrune?
Baba veli pesticidi. Ja sumnjam jer ne može baš toliko, to je površinski.
Jednom sam na misterijima čitala da sad pri križanju vrsta ispuste gen truljenja. To bi bilo laički kako sam ja zapamtila.visekratni klon » wrote:
Kako kad isto voće s pijace istrune?![]()
Baba veli pesticidi. Ja sumnjam jer ne može baš toliko, to je površinski.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
-
visekratni klon
GMO?Serenità » wrote:
Jednom sam na misterijima čitala da sad pri križanju vrsta ispuste gen truljenja. To bi bilo laički kako sam ja zapamtila.
Ne sviđam.
-
visekratni klon
Ok, moja zgrada je definitivno luda. Prvo je bila ona što se došla slikavat gola na bunar, onda su se neki dan neke dvi tuke došle presvlačit nakon izlaska ujutro, a sad su došli turisti jebati se. Znači, ladno su otvorili vrata, dovukli stolicu, točno ispred prozora ovog bombaša dole i jebu se.

Pa bolje to nego pesticidi.
Meni još niko nije uspija objasnit zašto GMO ne valja.
visekratni klon » wrote:Ok, moja zgrada je definitivno luda. Prvo je bila ona što se došla slikavat gola na bunar, onda su se neki dan neke dvi tuke došle presvlačit nakon izlaska ujutro, a sad su došli turisti jebati se. Znači, ladno su otvorili vrata, dovukli stolicu, točno ispred prozora ovog bombaša dole i jebu se.![]()
![]()
btw. ja tvoju zgradu zamišljam da ima onako vrt iznutra pa si možete buljiti u prozore
meni paradajzi iz konzuma nemaju okusa, ko da su od plastike
inače, danas me jedna iz obitelji izvrijeđala, al na finjaka
-
visekratni klon
Ako je ovo GMO, a ne znam je li je, ne valja jer nema okusa. Nije isti. Naranča u Konzuma je blijeda, puna korijenja onog šta zapinje u grlu i kisela, a naranča na pijaci je tamnonarančasta, puna soka i slatka.MightyMe » wrote: Pa bolje to nego pesticidi.
Meni još niko nije uspija objasnit zašto GMO ne valja.
-
visekratni klon
Nije baš tako, ali vidimo se, nažalost.elma » wrote:
![]()
![]()
btw. ja tvoju zgradu zamišljam da ima onako vrt iznutra pa si možete buljiti u prozore![]()
![]()
meni paradajzi iz konzuma nemaju okusa, ko da su od plastike![]()
inače, danas me jedna iz obitelji izvrijeđala, al na finjakasve je istinu rekla, ta me dobro poznaje, ali ja sam bila toliko bijesna i žalosna... :elma: naravno, nisam ni najmanje to pokazala, nego sam se smješkala, jer nisam htjela da NJOJ bude neugodno
![]()
![]()
![]()
Ajoj.
Ja upalila fejs na tren i snervala se koliko je ona spomenuta pustila pipke. Gorjet ću u paklu, ali nervira me neopisivo. Deaktivirah opet. Ispat ću na kraju krava, znam, pred svima.
-
visekratni klon
Kad se vraćaš, koliko ti uopće traje godišnji?Zekoslawa » wrote:Bila sam u velikoj vodi.![]()
I došle mi moje žene.![]()
I jedva čekam da se vratim u Zagreb.
-
visekratni klon
Aa tako. Dobro si se prilagodila bome, brzo.Zekoslawa » wrote:Ma kakav godišnji, užicala sam da radim od doma u petak i to je to. Nemam ja godišnji prije zime. Sutra idem nazad. I veselim se tome.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Zekoslawa » wrote:Ne, sretna sam ja. I šta ću onda, gore mi je ljepše.
kurvanjski avatar, a
Ma gle, tamo ja imam svoj stan i svoj mir. Meni je svako izbacivanje iz kolotečine u biti teža tlaka. Zagreb ko Zagreb mi nije toliko bitan, bitno mi je da se ja vratim u svoj zečinjak i imam svoj mir. Ne da mi se nikud šalabajzati, ne da mi se među ljude, ne da mi se kupati, samo oću zericu mira i dokonosti. A to imam u Zagrebu, ovdje ne.
Jedino me počinju sve više mučiti ta moja stanja koja me spopadaju u gužvi. Ja ne znam šta ću ja kad se vrate studenti i ekipa. Pa ne mogu svaki dan izlijetati iz tramvaja i čekati drugi jer me spopada panika u gužvi. A na javni prijevoz sam prisiljena. I na gužvu. I sve to što već sa sobom donosi jedna, jelte, božemiprosti metropola.
Mislim da ide sve gore i gore. A nekako moram funkcionirati ako mislim raditi i platiti režije tako to sve već, jel. I u pizdu materinu, što ako se to bude pogoršavalo, šta ću onda?
Doturima Zeko, doturima.Zekoslawa » wrote:I u pizdu materinu, što ako se to bude pogoršavalo, šta ću onda?
Di je Dawn sa svojom novom sličicom.
-
- Information
-