Namjerno sam.MightyMe » wrote: Falila si poantu. Bitno je da je baba to radila.
Pa jel zvao babetinu, eto mu babetina!
Namjerno sam.MightyMe » wrote: Falila si poantu. Bitno je da je baba to radila.
Nemam takve informacije.MightyMe » wrote: Već je jednu tako iznenadilo. Pitaj Kara.
Prežderavala bi se Milkama i keksima, a onda se na trudnoću izvlačila.visekratni klon wrote: Čuj, neću reći da se i toga pomalo ne bojim. Nikad ne znaš.![]()
Ti si postao neviđeno zao!Karl Jozef » wrote: Nemam takve informacije.
Prežderavala bi se Milkama i keksima, a onda se na trudnoću izvlačila.
Vrućina je, stres, bla, bla. Dakako, pričekaj još Euklida, undu, karambola i druge.visekratni klon » wrote:Ovo s doktorom me sjetilo... jel ok trčat doktoru zbog izostanka ciklusa ako je to prvi put u životu ili da sačekam jer mi se stvarno ne da doktoru? Barem znam da nisam trudna.Naravno, mislim da imam tumor.
Da, taman Kar i Majti na trkelju.![]()
Trebala sam dobit kad je bio onaj najgori val vrućine koji se protegao na deset dana (je, tad sam imala konstantni nervni slomZekoslawa » wrote: Vrućina je, stres, bla, bla. Dakako, pričekaj još Euklida, undu, karambola i druge.
Sama si tražila.visekratni klon » wrote: Ti si postao neviđeno zao!Čak si i na Djevicu Mariju zaboravio, a jučer je Gospa bila.
Karl Jozef » wrote: Sama si tražila.
Nisam je zaboravio, samo vidiš da tebe ovaj zaziva ko nenormalan, a ti neš reći - neka mi bude po riječi tvojoj, nego ga vodom zaljevaš. Di bi danas bili da je ona ko ti, zvala anđelu policiju na svako zdravo.
Ja jedva čekam da se riješim toga govna. Kad će ta menopauza više.visekratni klon » wrote:
Trebala sam dobit kad je bio onaj najgori val vrućine koji se protegao na deset dana, mislim da mi je sad 40ak dana prošlo, a nikad mi se to ne događa.Ne znam, ne ide mi se ni kod zubara ovih dana, kamoli drugdje, al više nema naznaka da će doć.
Šuti, samo mi oni fale.
Zekoslawa » wrote: Ja jedva čekam da se riješim toga govna. Kad će ta menopauza više.![]()
Postat ću teta. Karl tetak.![]()
![]()
![]()
![]()
Odi ako baš nikad ne kasni.
Skužija san da jesi.
Ah, pa onda ipak nekad nije redovito. Pod redovito podrazumijevam ovu moju, ta nikad ne omane, brate mili. Da oće koji put zakasnit.visekratni klon » wrote:
A ne znam, zna nekad uranit, prošlo ljeto šest dana npr, a jednom davno mi je do 35 dana kasnila, ali ovo je previše, ne znam ni sama. A strah me saznat.
Ne, nije redovita u tom smislu, nekad je 26-i dan, nekad 30-i, ja to sve računam u normalnom nekom rangu, nekad više od toga, ali ovakvo odskakanje nikad, čak sam se prošlog ljeta i za to ranije zabrinula.Zekoslawa » wrote: Ah, pa onda ipak nekad nije redovito. Pod redovito podrazumijevam ovu moju, ta nikad ne omane, brate mili. Da oće koji put zakasnit.Nego sam 3/4 miseca u nečemu: pet dana u PMS-u, pet dana traje, pet dana je tek završilo i onda za deset dođe. Nikad mira.
I ja sam mislila da ću bit sretna s otim, ali sad mi se čini da sam u vječitom prolongiranom pmsuZekoslawa » wrote:A šta te briga, bar si je se riješila. Šta je bitno kako.
Karl Jozef » wrote:
Ma nije to zbog mene, više zbog drugih ljudi okolo. Dosadno mi je, pa san dobija motivaciju za upristojit si lice. I normalno, ne mogu nać šišač za kosu.
Isuse, ti si oslobodio Kruellu DeVill u sebi.Karl Jozef » wrote: :drži fige:Sretno.
Nadam se da tatto majstor neće sutra dobiti simptome Parkinsa.
Šta će ti to, dijete drago?MightyMe wrote:
Ma nije to zbog mene, više zbog drugih ljudi okolo. Dosadno mi je, pa san dobija motivaciju za upristojit si lice. I normalno, ne mogu nać šišač za kosu.![]()
Pa ako to tu i tamo to ne napravin, za koju godinu iman Draža Mihajlović look.
Nema na čemu i drugi put.Zekoslawa » wrote: Karl, one sam kekase izila zbog PMS-a. Fala ti na njima, spasili me.
; :strah od prepoznavanja:visekratni klon » wrote:
Ti si postao neviđeno zao!Čak si i na Djevicu Mariju zaboravio, a jučer je Gospa bila.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests