Plakat' babi u špajzi

Stare teme i začeci foruma
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 20:17

Oftopik, žarko želim promijeniti prezime, bez udaje. :mama: Frend mi je izvukao neku sramotu s neta i najradije bih se izmislila nanovo, bez repova. :tuzni:

elma

Post 16 Aug 2013, 20:17

zadnji put kad sam uhodila S. vidjela sam da je lajkala neke ustaške grupe :zubo: sad se bojim otić na njen profil da nešto ne lajkam, odmah bi slala inbox. ja ne znam kud sam ja gledala kad se ona meni činila normalnom i simpatičnom. i sad da odemo na kavu i dalje bi mi na početku sigurno bila super, dok ne bi počela sa manipulacijama.
ja uopće nisam imala pojma da su u tvom gradu takvi :misli: dok nisam vidjela neke tvoje postove o tome
elma

Post 16 Aug 2013, 20:19

visekratni klon » wrote:Oftopik, žarko želim promijeniti prezime, bez udaje. :mama: Frend mi je izvukao neku sramotu s neta i najradije bih se izmislila nanovo, bez repova. :tuzni:
ja sam jedno vrijeme htjela promijeniti u ivana horvat ili tako nešto često :zubo: da se "stopim" i na internetu i na svakakvim javnim popisima i na svemu :zubo:
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 20:19

elma » wrote:zadnji put kad sam uhodila S. vidjela sam da je lajkala neke ustaške grupe :zubo: sad se bojim otić na njen profil da nešto ne lajkam, odmah bi slala inbox. ja ne znam kud sam ja gledala kad se ona meni činila normalnom i simpatičnom. i sad da odemo na kavu i dalje bi mi na početku sigurno bila super, dok ne bi počela sa manipulacijama.
ja uopće nisam imala pojma da su u tvom gradu takvi :misli: dok nisam vidjela neke tvoje postove o tome
Možda sam ja imala nesreću imat posla s takvima, ne znam više ni sama. :facepalm: :rofl: Ali ono, da, proustaški je prilično. :zubo:

Gdje se ide na reset, da naučiš bit normalan s ljudima,... ja kad kažem svojoj terapeutkinji da mi je pun kurac više, ona pita a kakve ja ljude želim, onda ja dobijem osip. :tuzni: Jer mi je jasno da se ja moram promijeniti i točno mi je jasno čime privlačim budale. Samo i dalje nisam sigurna da bi i da nađem posao i osamostalim se, postala automatski imuna na takve. Vjerojatno je to dug proces. :tuzni:
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 20:20

elma » wrote:
ja sam jedno vrijeme htjela promijeniti u ivana horvat ili tako nešto često :zubo: da se "stopim" i na internetu i na svakakvim javnim popisima i na svemu :zubo:
Da, to je zgodno. :zubo:
Nemam pojma, valjda mi je došlo sve do grla više. :tuzni:
elma

Post 16 Aug 2013, 20:22

Jer mi je jasno da se ja moram promijeniti i točno mi je jasno čime privlačim budale. Samo i dalje nisam sigurna da bi i da nađem posao i osamostalim se, postala automatski imuna na takve. Vjerojatno je to dug proces. :tuzni:
:crying:
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 20:23

elma » wrote:
:crying:
Pa ono, da. Nije da ti uspjeh može bitno pomoć da se voliš zaista. :tuzni: To je nešto iznutra. Ljudi znaju bit poslovni giganti, a doma ih partner jebe u mozak i imaju zavidne frendice i sl. :ne zna:
elma

Post 16 Aug 2013, 20:26

ja više ništa ne znam. ni kako se zavoljeti, ni može li se to uopće, ni jesu li se roditelji trebali drukčije postavljati prema meni, ni jesu li bili prestrogi ili preblagi (meni se čini da su u krivim stvarima bili strogi i u krivim blagi, sve je trebalo obrnuti :zubo: ), ili koji kruckrac više :(
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 20:31

elma » wrote:ja više ništa ne znam. ni kako se zavoljeti, ni može li se to uopće, ni jesu li se roditelji trebali drukčije postavljati prema meni, ni jesu li bili prestrogi ili preblagi (meni se čini da su u krivim stvarima bili strogi i u krivim blagi, sve je trebalo obrnuti :zubo: ), ili koji kruckrac više :(
Ja sam umorna i ljuta na psihologiju više i sva ta zakučasta sranja i nemoguće zahtjeve. Jebemu, možda se ne može i bok. Sam bog zna da sam se trudila i uvjeravala sebe da sam napredovala s ljudima, ali nakon svih sranja u ovih pet godina, ne računam prijašnja sranja uopće u to jer tad sam bila nesvjesna te komponente psihološke, ja sam i dalje mamac za vampire, budale, iskorištavače, posesivce ili samo virtualne ludače koje me imaju potrebu izvrijeđati, nebitno posve.
I kako to promijeniti, kad sam se trudila i čak sam sebi rekla da je možda pozitivno što režem neke stvari brže no prije no mislim da je to zavaravanje jer je lakše odrezat ipak nekog s VL tko je tek djelomice u RL nego nekog s kim svaki dan ideš na faks ili na posao. Tako da, nula bodova što se tiče napretka i umorna sam i jako ogorčena na sva kvazirješenja.

Summa summarum, ovo jadanje, ma koliko se neki neulogirani osladili time, dobro mi je došlo da zaključim da na to sranje neću ići, makar me koštalo depre, dosta sam se grizla oko toga.
elma

Post 16 Aug 2013, 20:46

pa ono, ja da tud ne kukam bih bila još gora nego jesam. vidjela sam to na moru kad se na početku nisam ulogiravala na trkelj. tako sam se jedan dan psihički izmučila sama sa sobom, da sam zaspala plačući.
i ovo sa Savjetnicom, da si tu nisam osvijestila neke stvari, još bih uvijek mislila da se trebam "popraviti" :zubo:
Éowyn

Post 16 Aug 2013, 21:11

visekratni klon wrote:
Evo, vrag mi nije dao mira i išla sam na fejsu opet čitati što je to bilo tog dana. I čitam te rečenice "od svih baš si me ti" implicitno rečeno - izdala i ne vjerujem... Onako, grozan osjećaj, da te netko istodobno razapinje zbog nečeg što nije istina i onda te u idućoj rečenici obasipa "ljubavlju".
I dalje se čudim svim tim ljudima koji su s njom super, djeluju normalno, šta ja znam.

Pa čuj, čula sam određene stvari, ne znam zasigurno što je u pitanju, ali nešto nije u redu, samo ona to kanalizira na društveno prihvatljiv način.
Ne znam, ja sam tako umorna, preumorna da se za mene kače problematične osobe. Majke mi, na rubu sam snaga za to. Mislila sam da će to prestati, ali čini se da ja sebe moram mijenjati iz korijena.. ili me netko traži da mu budem terapeut, ili me netko ovako svojata, ili nešto treće... Imala sam jednu kratko, prije par godina, umjetnica, luda ženska posve, upoznale smo se uživo i nakon toga mi je napravila neku spačku i trač i jedva sam pobjegla, inače je zamalo otrovala naj frendicu odnosno ubila tabletama. :facepalm: Ima sigurno neku dijagnozu, ali se ne liječi. E da, funny thing, ta mi se prijetila da ću žalit z anjom i da je nikad neću zaboravit. :S :rofl: Well, tu je bila u pravu, u vezi ovog drugog. :zubo:

Eto, sad će netko reći da ovdje serem kako sam jadna, a na fhru se kurčim, samo ne znam di bi ovo tamo pisala, možad na Psihokauču, draže mi ovdje izbacit. A i jebe mi se, još i toj patologiji da vodim računa. :facepalm:
Pobogu ex, ti si to zbilja shvatila ozbiljno (ovaj zadnji odlomak)? :o
Zasto bi zbog par jadikovki automatski ispala jadna? Meni tebe bude bas zabavno citati i uopce mi ne djelujes kao netko tko sazaljeva samog sebe :mig:

A ta cura je ocigledno luda. Osobe koje te vole, koje te znaju sto godina, koji su ti u rodu, kojima vjerujes (nabrajaj dalje) te bez problema mogu razocarati. I sta onda? Ides dalje.

Netko tko radi toliku dramu oko prakticki nepoznate osobe nije bas sav cist. To sto je ona tebi napravila uslugu te uopce.ne.obvezuje da budes ljubazn prema njoj. Jesi je trazila uslugu? Nisi.

Ja sam na poslu bila sva divna i krasna prema jednoj neuravnotezenoj studentici koja ke radila drame oko toga kako nju nitko ne voli jer imam tu nesretnu naviku postavljati se kao mama ludim ljudima.

Na kraju sam pukla i rekla joj sto mislim o njoj i njenom djetinjastom ponasanju. Dan danas me ne pozdravlja na hodniku i bjezi od mene, a ostali studenti misle da sam azdaja.

A ja se bar ne moram vise pravit fina prema ljudima koji mi idu na zivce :zubo:
Desire makes slaves out of kings.
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 21:45

elma » wrote:pa ono, ja da tud ne kukam bih bila još gora nego jesam. vidjela sam to na moru kad se na početku nisam ulogiravala na trkelj. tako sam se jedan dan psihički izmučila sama sa sobom, da sam zaspala plačući.
i ovo sa Savjetnicom, da si tu nisam osvijestila neke stvari, još bih uvijek mislila da se trebam "popraviti" :zubo:
Pa definitivno pomaže da staviš na papir. Ovisi gdje, naravno da mi ne pada na pamet za svaku glupost tamo otvarati temu, nemam želje nit potrebe.
Éowyn wrote:
Pobogu ex, ti si to zbilja shvatila ozbiljno (ovaj zadnji odlomak)? :o
Zasto bi zbog par jadikovki automatski ispala jadna? Meni tebe bude bas zabavno citati i uopce mi ne djelujes kao netko tko sazaljeva samog sebe :mig:
Pa pomislih. Mislim, nisam odmah išla na opciju da je netko jednostavno zloban i da se htio iživljavat na meni jer sam prije par tjedana nagazila krivu osobu, ikonu i idola. :o Pomislih da sam stvarno ovdje prosula teške sramote. :rofl: :rofl: A i vrijeđanje obitelji je bilo nadasve dostojanstveno, no, eto, neću se uopće više na to osvrtati, nije vrijedno spomena. Imam pravo pisati što hoću, a tko će guštati u tome ionako mu više treba pomoć onda nego meni.
A ta cura je ocigledno luda. Osobe koje te vole, koje te znaju sto godina, koji su ti u rodu, kojima vjerujes (nabrajaj dalje) te bez problema mogu razocarati. I sta onda? Ides dalje.

Netko tko radi toliku dramu oko prakticki nepoznate osobe nije bas sav cist. To sto je ona tebi napravila uslugu te uopce.ne.obvezuje da budes ljubazn prema njoj. Jesi je trazila uslugu? Nisi.
Ispričala se ona što mi je citiram "napravila dramu", ja jesam to tad prihvatila jer sam se osjećala krivom, ali odvratan osjećaj je ostao.
Ja sam na poslu bila sva divna i krasna prema jednoj neuravnotezenoj studentici koja ke radila drame oko toga kako nju nitko ne voli jer imam tu nesretnu naviku postavljati se kao mama ludim ljudima.
Da, i ja imam tu naviku kad je netko vidno slabiji čak i ako je stariji od mene. A osoba koju spominjem je sva takva da tjera ljude da je štite.

Na kraju sam pukla i rekla joj sto mislim o njoj i njenom djetinjastom ponasanju. Dan danas me ne pozdravlja na hodniku i bjezi od mene, a ostali studenti misle da sam azdaja.

A ja se bar ne moram vise pravit fina prema ljudima koji mi idu na zivce :zubo:
Dobro si napravila. Ja ne znam zašto se opterećujem hoću li ispasti krava u nečijim očima, uvijek mislim da će netko to misliti, a šta i da misli, ma na koncu šta i da ispadnem krava, ostali se ne libe ispadati to često, a ja hodam po jajima oko svake šuše.
Éowyn

Post 16 Aug 2013, 22:01

visekratni klon wrote:
Pa definitivno pomaže da staviš na papir. Ovisi gdje, naravno da mi ne pada na pamet za svaku glupost tamo otvarati temu, nemam želje nit potrebe.

Pa pomislih. Mislim, nisam odmah išla na opciju da je netko jednostavno zloban i da se htio iživljavat na meni jer sam prije par tjedana nagazila krivu osobu, ikonu i idola. :o Pomislih da sam stvarno ovdje prosula teške sramote. :rofl: :rofl: A i vrijeđanje obitelji je bilo nadasve dostojanstveno, no, eto, neću se uopće više na to osvrtati, nije vrijedno spomena. Imam pravo pisati što hoću, a tko će guštati u tome ionako mu više treba pomoć onda nego meni.

Ispričala se ona što mi je citiram "napravila dramu", ja jesam to tad prihvatila jer sam se osjećala krivom, ali odvratan osjećaj je ostao.

Da, i ja imam tu naviku kad je netko vidno slabiji čak i ako je stariji od mene. A osoba koju spominjem je sva takva da tjera ljude da je štite.

Dobro si napravila. Ja ne znam zašto se opterećujem hoću li ispasti krava u nečijim očima, uvijek mislim da će netko to misliti, a šta i da misli, ma na koncu šta i da ispadnem krava, ostali se ne libe ispadati to često, a ja hodam po jajima oko svake šuše.
Doduse i ti si njoj napisala da je baba :zubo: i vrijedanje babe je bilo dno dna. Baba je zakon :mirko:

Mislim da ja ispadam jos gora kad na kraju poludim jer se u startu postavim kao Majka Tereza.
Moja kolegica (ona mala azdaja od metar i pol) se stalno otresa na ljude i ona je svima simpaticna.
Meni u pocetku bude svejedno, pa mi bude zao, pa tek onda poludim.
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 22:06

Éowyn » wrote:
Doduse i ti si njoj napisala da je baba :zubo: i vrijedanje babe je bilo dno dna. Baba je zakon :mirko:

Mislim da ja ispadam jos gora kad na kraju poludim jer se u startu postavim kao Majka Tereza.
Moja kolegica (ona mala azdaja od metar i pol) se stalno otresa na ljude i ona je svima simpaticna.
Meni u pocetku bude svejedno, pa mi bude zao, pa tek onda poludim.
A jesam, istina, kad me već ispizdila s glumatanjem na fhru. :zubo:

Jap, to i mene muči, od mene nitko ne očekuje reakciju pa ispadnem Hitler na kraju.
elma

Post 16 Aug 2013, 22:08

simpatična?? samo da se ne prave jer je se zapravo boje :zubo:
znam ja jednu takvu, laje na zvijezde, a nitko joj nikad ništa ne kaže i nekako se uvijek uspije izvući, ali mislim da se nje ljudi boje (ha recimo da ima nekakvog utjecaja, ne direktnog, ali ima utjecaj na one koji imaju moć :zubo:) pa glumataju
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 22:10

elma » wrote:simpatična?? samo da se ne prave jer je se zapravo boje :zubo:
znam ja jednu takvu, laje na zvijezde, a nitko joj nikad ništa ne kaže i nekako se uvijek uspije izvući, ali mislim da se nje ljudi boje (ha recimo da ima nekakvog utjecaja, ne direktnog, ali ima utjecaj na one koji imaju moć :zubo:) pa glumataju
Pa čuj, ako stalno drečiš na ljude, s vremenom skuže da je bolje mučat i smješkaju se. Mene dreka užasava, klonim se toga i općenito sam na buku osjetljiva. :čepići za uši, ftw:
elma

Post 16 Aug 2013, 23:30

visekratni klon » wrote:
Pa čuj, ako stalno drečiš na ljude, s vremenom skuže da je bolje mučat i smješkaju se.
ae :o

najela sam se krumpira, a jesam se najela (ili kako je već vikao onaj mali iz undinog autobusa :zubo:).
neki dan sam htjela jesti pomfri, a nikog nije bilo doma da mi napravi :crying: tad sam opet iznova shvatila koliko sam nesposobna, a s ovim godinama u guzici :zubo:
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 23:31

elma » wrote:
ae :o

najela sam se krumpira, a jesam se najela (ili kako je već vikao onaj mali iz undinog autobusa :zubo:).
neki dan sam htjela jesti pomfri, a nikog nije bilo doma da mi napravi :crying: tad sam opet iznova shvatila koliko sam nesposobna, a s ovim godinama u guzici :zubo:
Ja sam zaboravila i kako se kava kuha. :o
elma

Post 16 Aug 2013, 23:34

ja to jedino kao znam, ali zapravo ništa ne valja, preslaba,a previše šećera. nekad pogodim doze, ali rijetko :zubo: meni to mama :) (ovaj jest sajko :D)
visekratni klon

Post 16 Aug 2013, 23:35

elma » wrote:ja to jedino kao znam, ali zapravo ništa ne valja, preslaba,a previše šećera. nekad pogodim doze, ali rijetko :zubo: meni to mama :) (ovaj jest sajko :D)
Tako i meni ili stavim previše taloga, crna zemlja s vodom bude. Zato pijem nes, a i nije mi više kava fina, ta kućna.
Éowyn

Post 17 Aug 2013, 00:42

elma wrote:simpatična?? samo da se ne prave jer je se zapravo boje :zubo:
Ma i meni je simpaticna. Stvarno je super cura, samo sto.je vjecito nadrkana :zubo:

I jako zamjera ljudima nedostatak reakcija. Meni je jako dugo trebalo da joj objasnim da ja uglavnom ne reagiram jer me u tom trenutku bas briga. Kad mi pukne film onda tek odreagiram.

I hvalisala se time da se ona nikad nikome ne ispricava prva.
To su takvi ljudi :ne zna:

Ali odlicno se slazem s njom, mene obicno privuku ti pretjerano temperamentni ljudi (kad su prijatelji u pitanju).
elma

Post 17 Aug 2013, 01:42

bojiš li je se i ti? :zubo:
šalim se, shvaćam što oćeš reći :D
Éowyn

Post 17 Aug 2013, 12:05

elma wrote:bojiš li je se i ti? :zubo:
šalim se, shvaćam što oćeš reći :D
Ja se nikoga ne bojim :mirko:

Meni se takvi glasni ljudi zapravo cine prilicno nesigurni. Kao da ocekuju napad pa se unaprijed brane :ne zna:

Putujem nazad u Zagreb. Zbogom velik vodo :tuzni:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 17 Aug 2013, 15:48

Éowyn » wrote: Putujem nazad u Zagreb. Zbogom velik vodo :tuzni:
Nadam se da je bilo udobno putovat. :durica:
Zekoslawa

Post 17 Aug 2013, 15:49

Idem se i ja malo baciti u veliku vodu. :bliss:
  • Information