Zna se za koga je.
Majti, a sta se ti ne palis na milface?
A bice ti pokusavaju signalizirat da ima i medju starijima dobre robe.MightyMe » wrote:Nisan, to mi ove pokušavaju imputirat.
Ae, malu ka nisi ni uocia.I na slici nije bitna ta maloljetna, nego cipela.
Imam spange na tu Kitu. Nisu bile u razmatranju za bacanje, koristit cu ih vec nekad.visekratni klon » wrote:Počeli su prodavat Hello Kitty Janu.![]()
Sjetih se gledajući tu cipelu, ne znam zašto.
A ja inače ne volim tu mačku pretjerano, ali sam skoro došla u napast kupit paket maramica na nju.
Trebao je Kar Zec dodat Hello Kitty Janu.Bara huda » wrote: Imam spange na tu Kitu. Nisu bile u razmatranju za bacanje, koristit cu ih vec nekad.
Valjda.
Pih.Bara huda » wrote: A bice ti pokusavaju signalizirat da ima i medju starijima dobre robe.![]()
Bar prije tridesetih..![]()
Vidija san ja i zgodnijih.Ae, malu ka nisi ni uocia.
I ja sam bila zgodnija nekad.
Šta je ono bilo nedavno? Njujork ili tako nešto?
Ja tamo u šoferšajbi sidin.Zekoslawa wrote: Ti si, pretpostavljam, negdje oko prstiju, samo se ne vidiš.![]()
Bara huda » wrote:
Trebalo bi pitat Zuzi, i ona se sivanjem bavila. I Coco Chanel.
Da.Bara huda » wrote: Ti bi sigurno i muza najurila iz kuce da nenadano banes i nadjes vlasite slape jos tople.
okNece ti tako brak dugo trajat.
![]()
Neš imat broja za mene.Ali ako meni kad dodjes doma, ponudit cu ti nenosene hotelske slape sta su jos u celofan umotane. Jedna od prednosti cestog muzevog boravka po hotelima.![]()
A mozes i ostavit postole na noge, meni nece smetat a ti se pati.
Jel ti imaš one staaračke šlape, karirane i to?Karl Jozef » wrote:Ladne guzice sjedat na školjku.
Nove šlape.
E, da ja se inače skidam obuću, a nekad i ne.![]()
Tj. skidam ako stajem na tepih i ako je zima vani.
Ne nosim šlape po kući, ali u ćošku negdje stoje... paZekoslawa » wrote: Jel ti imaš one staaračke šlape, karirane i to?
One zatvorene na peti, s čičkom, karirane, jel tako?Karl Jozef » wrote: Ne nosim šlape po kući, ali u ćošku negdje stoje... pa
Nije klapače su, barem mislimZekoslawa » wrote: One zatvorene na peti, s čičkom, karirane, jel tako?
pa možda samo malo, al oprat ću se večeras, obećajemZekoslawa » wrote: Šta, nekome se čuju noge?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests