Tko ne trkelja, magarac!
zamišljam ovu rečenicu sa izrazom lica na tvom avataru. prajslesKarl Jozef » wrote:Slušamo obraćenje.
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
ne znam kako napreduju dogovori oko preuzimanja trkeljaškog kluba..
vjerujem da će se naći neki administrator
kako neko reče, karambol je u redu
a nije li karambol već aktivan kao admin?
kurvanjski avatar, a
Je, i meni se karam bol(je) cini kao dobar izbor.Chilimama » wrote:ne znam kako napreduju dogovori oko preuzimanja trkeljaškog kluba..
Sve će bit okej, niš ne brini.Chilimama » wrote:ne znam kako napreduju dogovori oko preuzimanja trkeljaškog kluba..
A ima šanse da se i ove mimozice koje su uvrijeđeno skinule farbu opet upregnu u jaram, kad više ne budu morale trpjeti moju odurnu njušku...
-
visekratni klon
Upravo sam pročitala tamo di jedan djevac preko cama gleda dvoje kako se jebu (oni žele baš njega za voajera jer ih rajca što je djevac) i onda malo chata s njima kasnije, kao zajebavaju se. Opala sam sa stolice. Onda je, kad je dobio loše reakcije ekipe, rekao da je to izmislio. Hmm.. 
-
visekratni klon
S Treša na US.elma » wrote:otkud izvlacis takve, mislim na kojem podforumu je ovo?
Na Trešu nađoh i temu o vodi koja nije more ili obratno
-
visekratni klon
Kako misliš gdje se jebe?elma » wrote:i samo da nadodam, pisala sam neki dan o topicu o sindromu p. pana.... neka ženska tamo piše kako je pitala lika (koji btw ima 40ak ili 50-ak godina, nisam zapamtila) gdje se jebe
da, čitala sam neštovisekratni klon » wrote:
S Treša na US.![]()
Na Trešu nađoh i temu o vodi koja nije more ili obratnoi to na jebenih 50 strana! Materetimile, a ja mislila da sam ja poremećena.
Čitam prvu stranu i već sam sablažnjena. Mislim, ok, je da je blesavo čuti "idem u vodu", ali uvredljivo?
![]()
moram priznat da sam malo ostala iznenađena izjavama jedne forumašice, mislila sam da je, kako da kažem.... normalna
kao živi još uvijek s roditeljima pa joj nije jasno, ako sam je dobro ubrala
idem naći tog s kamerom
-
visekratni klon
I ja. Pogotovo što, jel, obnaša i neku funkciju.elma » wrote:
da, čitala sam nešto![]()
![]()
![]()
moram priznat da sam malo ostala iznenađena izjavama jedne forumašice, mislila sam da je, kako da kažem.... normalna![]()
![]()
![]()
Majko mila, dobro purgeri ostanu živi na moru, imam osjećaj da bi neki izvukli sačmarice na sasvim benignu riječ. Kužim lokalpatriotizam do neke mjere, ali ovo više nema veze ni s tim, ovo je jednostavno.... sumanuto. Je da je meni malo bezveze taj izraz, ali jebeš mi sve, mogu ja volit more, ali u životu mi nije palo na pamet izdrkavat se na ljudima koji ga ne cijene jer ga ne zovu more.
-
visekratni klon
Aaa, to.elma » wrote:
kao živi još uvijek s roditeljima pa joj nije jasno, ako sam je dobro ubrala![]()
![]()
idem naći tog s kamerom
-
visekratni klon
Moraš vježbat da pričaš more, kako te nije sram rugati nam se, a, marš učit govor! ;sačmarica:elma » wrote:opaaa, i kemijske formule za vodu i sol su se počele vaditičini mi se da sam i članke s wiki vidjela jučer ili prekjučer
![]()
inače, ja se kupam u moru, ali ulazim u vodu
Nisam izdržala javno se zgroziti, sad kad mi doleti kartončina.
eto,da nema foruma, ja ne bih znala da to nekog vrijeđa. čula sam za to još prije par mjeseci, netko je negdje spominjao, mislim da sam već pitala tu ljude dal i njih to živcira
da nema foruma ne bih znala ni da se ljudi vrijeđaju ako poneseš svoje šlape kad im ideš u goste
-
visekratni klon
Da nema foruma, ja bih živjela u uvjerenju da su ljudi koliko toliko uravnoteženi.elma » wrote:![]()
eto,da nema foruma, ja ne bih znala da to nekog vrijeđa. čula sam za to još prije par mjeseci, netko je negdje spominjao, mislim da sam već pitala tu ljude dal i njih to živcira![]()
da nema foruma ne bih znala ni da se ljudi vrijeđaju ako poneseš svoje šlape kad im ideš u goste
Nisam ja neki ogledni primjerak zdravlja, ali jbte, šta je previše, previše je.
Pazi ti te seronje: ne smiješ za more reć da je voda, a oni, bedaki, u vino sipaju vodu... 
-
visekratni klon
Meni dođe da govorim voda kad to čitam. I to onako kako vjerujem nijedan kontinentalac ne govori, posprdno, naglašavajući svako slovo i s prezrivim smiješkom.
Još čitam i još sam

Aukurac!elma » wrote: da nema foruma ne bih znala ni da se ljudi vrijeđaju ako poneseš svoje šlape kad im ideš u goste
To mi, fakat, ne bi palo na pamet ni u najluđim snovima. Jebote, nosit šlape sa sobom... Mogo bi ponijet i kriglić za gemišti i vlastiti pribor za jelo ko venecijanska frajla iz 18. stoljeća...
-
- Information
-