Gutam s guštom, jebeš ananas!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 881 times
- Been thanked: 1683 times
Aisling, Ex, Ash, ja... Da, rekao bih da nema.Morticia » wrote:Pa dobro, a jel' ovdje ima ijedan forumaš koji je na fhru svakodnevno obitavao na LJES-u?
Ako se ne varam, nema.
Zašto bi ovdje počeli?
Potpisi su za budale.
Pa dobro, pitam samo, ne znam.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ti?Morticia » wrote:Pa dobro, a jel' ovdje ima ijedan forumaš koji je na fhru svakodnevno obitavao na LJES-u?
Ako se ne varam, nema.
Zašto bi ovdje počeli?
Mmmm, kroasani.
gonj špadi
- Stitch
- Head Honcho
Sve pet, nisam skočio na tebe, pomiješala si me s nekim.Morticia » wrote:
Pa dobro, pitam samo, ne znam.
A to što veli Klonka - nisi li i ti visjela ondje? Kao i Lord, Perzefona i neki drugi?
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
Zeto što je "živio" samo kao S. Sve drugo se ili sprdalo ili prebacivalo na US ili ŽUD.bliss » wrote:Tamo godinama nisam otvorila LJES.
- Stitch
- Head Honcho
Pa u to sam vrijeme i ja bio ondje. Ali ne isključivo. Drugo mi je mjesto bilo dom. 
Potpisi su za budale.
Nisam to pitala. Pitala sam može li dobar seks opstati duže vrijeme ukoliko nema emocija, dakle, da li je uopće moguće u okviru dugogodišnje veze imati dobar seks ako ne voliš osobu s kojom jesi.
Btw, od kad sam se zaljubila šankovi me viđaju još češće. A i podovi pod šankom. Što ćeš, našla sam spodobu koja može popiti još i više od mene.
Voluharicama!
Unda, sunce ti žarko, ubacio si mi se između postova, sad moram kvotati ovu kokoš, a ona neće da kvota mene. Ispadam neprincipijelni karakter.
gonj špadi
kad to?Morticia » wrote:
Ma nemoj.
A što misliš, gdje je vrrrlet počeo, ha?!
LJES je svojedobno bio sasvim pristojan pdf.
sjecam se da sam se tamo par puta dobro nasmijao, jos u doba kad su tamo forumasi isli po pdfovima i topicima u cergama, od jednog do drugog. izglodju topik ko termiti, zacataju ga, upisaju se u gace od smijeha i aj dalje, na neki drugi pdf..
..ali, zasto si ti isla tamo? i vrle? sta niste isli na modu, povijest, rekreaciju..?Morticia » wrote:Onda kad sam ja po njemu trkeljala.
Uostalom, tad sam još dobijala kartone. Zbog nemilosrdnog četa i trolanja.
jedino sto je tamo valjalo su bili oni konteksti, natjecanja. a ovdje? sta se moze ovdje danas napravit? izbor za najukakanije pelene, za najgrintaviju mamu, za najudebljaniju antivamp suprugu nakon vjencanja?
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Meni su te LjES-ovske teme uvijek tražile previše razmišljanja. Pravopis i gramatika manje su komplicirani.Morticia » wrote:More bit' i da sam previše isprazna i neobrazovata za išta smislenije i pametnije.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
-
- Information
-