Mah, Bara... Tko njoj šta viruje, ta me udala već pet puta.karambol » wrote:
No, no...sad ce doci teta Bara i lijepo ti objasniti kako ce ta prica ici.![]()
Nego, jel bilo paprika?
Je, baš paprika.
A šta je, grize te savjest malo, a?
Mah, Bara... Tko njoj šta viruje, ta me udala već pet puta.karambol » wrote:
No, no...sad ce doci teta Bara i lijepo ti objasniti kako ce ta prica ici.![]()
Nego, jel bilo paprika?
Zadarska nevisto!Zekoslawa » wrote:Bara ima mravce u gaćama.![]()
To je Mate. Iz okolice Zadra. Kupuje brod iz Italije. Tri godine stariji od mene. Ima platiti deset rata za brod. To je uglavnom sve što znam o njemu.
visekratni klon » wrote:Sad mi se u glavi vrti ona prokleta pjesma Ja sam mali Mate... baš vam hvala!
Fala ti još jednom.karambol » wrote:
Zekoslawka je izvukla Matu...![]()
Meni, cim cujem Mate, gori gora gori borovina....aupisku...![]()
Ok, nista...ma,.nema na cemu...visekratni klon » wrote:
Fala ti još jednom.![]()
Narodno veselje. :janjetina: Ok, tu ne znam, samo mi se naziv odnekud našao.
Možda sam zato tako čudna u zadnje vrijeme.karambol » wrote:
Ja imam jukebox u glavi. Svaku situaciju ili asocijaciju poprati glazbenim brojem po svom izboru (mali mozak, valjda...ili moj kondor u glavi...ne znam tocno...) koji je, uglavnom, odgovarajuci dogadjaju...
Bila bi ludnica kad bih zacepio usi...
Jedan moj bivši se zvao kao Karl.Zekoslawa » wrote:Meni je asocijacija na Matu... Pa, moj bivši po imenu Mate.
Dakako, ti nisi odgovorila jer si imala pametnijeg posla, a ovaj s druge strane samo zato da tebi vadi mast.visekratni klon » wrote:Napravila sam ekstra jak čaj od đumbira jer sam mislila da će mi tako prije grlo zaliječit, a sad mi je vrućina udarila u grlo i čudno se osjećam. Dvi vrećice u šalicu i stajalo je duplo duže nego je predviđeno. Bacila sam pola.![]()
Btw, mrzim kad nekom odgovorim za jedan dan, a onda taj netko ne odgovara iako je online.Šta, ša, mora nadoknadit zato jer ja nisam odgovarala ili?
Zekoslawa » wrote: Dakako, ti nisi odgovorila jer si imala pametnijeg posla, a ovaj s druge strane samo zato da tebi vadi mast.
Znači, u svakom ti je slučaju suđen Kar. Bolje si prošla, meni je Mate.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest