Pa nema ni meni. Samo brejnstormam. Ne pokušavam dati konačne zaključke. Mene nitko ne razumije.Dawn » wrote:aha, aha. still makes no sense to me
Kae, ćajogusci?
-
visekratni klon
Zavitla mi mozak u petlju uvijek.Zekoslawa » wrote: To ja zovem jednadžba s tri nepoznanice. Ko te ima taj te nema, ko te nema taj te sanja, ko te sanja taj te ljubi, ti nemaš pojma o tome... Jepotepok.

Aupičku, imaju manje postova na cijelom forumu od tebe...Dawn » wrote:
vjerujem da smijem ovdje pastat ovu divotu od foruma jer nije da reklamiram nego ono suprotno
-> http://razno.forumhr.com/
A Trkeljanje, je kao, mali forum...
pokZekoslawa » wrote: To ja zovem jednadžba s tri nepoznanice. Ko te ima taj te nema, ko te nema taj te sanja, ko te sanja taj te ljubi, ti nemaš pojma o tome... Jepotepok.
"a ti o tom pojma nemaš" : picajzla:
Karl Jozef wrote:Pok.
Pa nema ni meni. Samo brejnstormam. Ne pokušavam dati konačne zaključke. Mene nitko ne razumije.![]()
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
Ujme, hrčkov kolut.
Sav život u jednom smajliću.
pa kad imaju tri i pol člana, što uključuje keralja i klona mujudolino » wrote: Aupičku, imaju manje postova na cijelom forumu od tebe...
A Trkeljanje, je kao, mali forum...
neće se valjda sam sa sobom dopisivat, iako opet, nebi bio prvi
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
Ko me nema, taj me izgubi u šumi...
A onda se razveseli cijelo selo...
Oću, od muke. Ne da mi se više, ne da mi se.
Oću biti na jednom mistu. Bez javnog prijevoza. Godinama.
Izila sam skoro sve one kekase.
-
visekratni klon
Nisam vam pričala, ove dvi babe ludače susjede, kako svake večeri izlaze u život, do dva ujutro, neki čovjek im je dobacio "Evo bande" i udrila ova nesretna baba u plač kako on njoj može tako nešto reć. Čisti pubertet. Jedva se smirila. Za dva tjedna skida crninu za mužem.
O, bez brige, ne bi.Dawn » wrote:
pa kad imaju tri i pol člana, što uključuje keralja i klona mu
neće se valjda sam sa sobom dopisivat, iako opet, nebi bio prvi
Imamo jednog takvog i ovdje, samo kaj je benigni, a ne maligni tip. I dalje nemrem skužit u čemu je poanta.
Moš ti iz Zadra, al...visekratni klon » wrote:
Nisam vam pričala, ove dvi babe ludače susjede, kako svake večeri izlaze u život, do dva ujutro, neki čovjek im je dobacio "Evo bande" i udrila ova nesretna baba u plač kako on njoj može tako nešto reć. Čisti pubertet. Jedva se smirila. Za dva tjedna skida crninu za mužem.
Eks i babe.
Sad mogu ić leć na miru.
Ajte noć.
-
visekratni klon
judolino » wrote: O, bez brige, ne bi.
Imamo jednog takvog i ovdje, samo kaj je benigni, a ne maligni tip. I dalje nemrem skužit u čemu je poanta.
Ja sam dosta tih ljudi susretala na netu, ne znam u čem je fora. Jedan je imao ženskog i muškog pa su se nabacivali jedno drugom.
-
visekratni klon
Ovolika glupost boli.Dawn » wrote:
vjerujem da smijem ovdje pastat ovu divotu od foruma jer nije da reklamiram nego ono suprotno
-> http://razno.forumhr.com/
Jer iduć u šumu, gljive dobe...
A onda si bit će još gladna.Zekoslawa wrote: Izila sam skoro sve one kekase.![]()
-
visekratni klon
E da, kupila sam k plus pahuljice i budala uzela dvi kese odma. Užas. Prokleti užas. Bljutave su i imaju okus tufine. Bar ću manje jest.
Ma znaš valjda onu priču kad je Ličan izgubio najmljekorodniju ovcu u šumi i cijelo se selo tako razveselilo kad su je pronašli nakon tri dana da su je svi od sreće izjebali?
-
visekratni klon
Sad si, nadam se, shvatila da je to skraćenica od Kurac plus... Ili Kurac pljus... po čelu...visekratni klon » wrote:E da, kupila sam k plus pahuljice i budala uzela dvi kese odma. Užas. Prokleti užas. Bljutave su i imaju okus tufine. Bar ću manje jest.
Ma evo, popizdija.
Nego, mislin da da je pravo vrime da ti otvoriš nastavak ove teme. You deserve it.
-
visekratni klon
To sam shvatila još odavno, ali šupendara sam, dam im šansu kad su već pri ruci. Jebo ih led, morat ću kad prođu vrućine razmotrit putovanje do Lidla ili makar Kauflanda. I svaka dva tjedna dižu cijene za dvi kune i više.judolino » wrote: Sad si, nadam se, shvatila da je to skraćenica od Kurac plus... Ili Kurac pljus... po čelu...
-
visekratni klon
Kud baš ja, gdje me nađe, bez inspiracije....MightyMe » wrote: Ma evo, popizdija.
Nego, mislin da da je pravo vrime da ti otvoriš nastavak ove teme. You deserve it.
Valjda nije bila udana.judolino » wrote: Ma znaš valjda onu priču kad je Ličan izgubio najmljekorodniju ovcu u šumi i cijelo se selo tako razveselilo kad su je pronašli nakon tri dana da su je svi od sreće izjebali?
-
- Information
-