Kae, ćajogusci?
Ako još nisi, do kraja mjeseca svakako da.Zekoslawa » wrote:Vidovita ovčice, reci mi radije oću dobit plaću do kraja mjeseca.
Čini se da je to uobičajeno stanje ovdje. Nemam volje zauzimati strane, forum(i) mi prvenstveno služe da se nasmijem kakvoj pametnoj bazi, trenutno nijedan ne ispunjava traženo.Bara huda » wrote:Jebate, sta je ovo?
Pokarali se trkeljasi i trkeljasice kris-kras a sve mi se cini da cemo svi ostat suhih spolovila i nezadovoljeni.
I ucesnici i kibiceri.
A mp3 mi se samo od sebe zakoči i neće otkočiti.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Baterija van unutra ili ako ima u postavkama neki restart na početno stanje. Ja sam dobio neki CD kojim sam mogao resitirati firmware kad se nešto zbrejka, pa ako si dobila možeš po njemu pročeprkat... to je sve što mi pada na pamet.
Ne znam što misliš pod zakoči. Imao sam jedan kojem je to značilo da ga odnesem na garanciju i daju mi novi zbog nepopravljivosti. ;optimističan:
Ne znam što misliš pod zakoči. Imao sam jedan kojem je to značilo da ga odnesem na garanciju i daju mi novi zbog nepopravljivosti. ;optimističan:
Bara huda » wrote:Jebate, sta je ovo?
Pokarali se trkeljasi i trkeljasice kris-kras a sve mi se cini da cemo svi ostat suhih spolovila i nezadovoljeni.
I ucesnici i kibiceri.
E, to se zove ljeto iznenadjenja...
Jo, koji je to gubitak kad mlad dodjes na forum pa ti glavna zabava budu razne baze.Serenità » wrote: ..
forum(i) mi prvenstveno služe da se nasmijem kakvoj pametnoj bazi...!
Sta ces radit pod stare dane ako ti je vec sad to dovoljno?
Zezam te, samo ti uzivaj u cemu vec ti milo, ja sam se samo sjetila svojih forumaskih i ceterskih pocetaka.
Karambole, milo moje, i gdjo karambol, naravno!
Pa di si ti, jel jos sviraju Maljciki u usima?
ne. svi auti su bili u dvorištima iako ljudi imaju garaže. moji su taman danas išli kod strica u posjetu jer ono, lijepo je vrijeme, nije više vrućekarambol » wrote:
A jel barem bilo kakve panike? Jesu li ljudi motali aute u deke i ljepili ih s elotejpom?
Je li neko nesto bar malo...ono, kao dizao frku na televiziji ili je to, onako, skroz normalno proslo?
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
Ovo ti je sto vrijedi iz prvog dijelaKarl Jozef » wrote:...van unutra....ili ....početno stanje.....možeš po njemu pročeprkat... to je sve što mi pada na pamet.
ovo zvuci otuzno usprkos optimizmu medju tockicama.Ne znam što misliš pod zakoči. Imao sam jedan kojem je to značilo da ga odnesem na garanciju i daju mi novi zbog nepopravljivosti. ;optimističan:
Na g.o. i svira svakojaka glazba. Jukebox u glavi.Bara huda » wrote: Karambole, milo moje, i gdjo karambol, naravno!
Pa di si ti, jel jos sviraju Maljciki u usima?
Zekoslawa wrote:Otišo si, paprike ostavio nisi.![]()
Hah, hoh, heh, hih, huh... :grunf:
A vidis...to je ona situacija kad muskarac pred zenom znade da mu je svaki odgovor - krivi.
Dobro dok svira a ne tresti i zaglusi sve oko sebe.
Zekoslawa wrote:Otišo si, paprike ostavio nisi.![]()
Nije to islo...puf, pant, puf :Grunf:
Hah, hoh, heh, hih, huh... :grunf:
![]()
A vidis...to je ona situacija kad muskarac pred zenom znade da mu je svaki odgovor - krivi.
Sta je to sa paprikama, nemam snage vracat se na propustene baze dok sam godinjeodmarala.
Boja, oblik, velicina...sta? Sta?
Ne znam šta je uopće u ovom baterija, puni se preko USB priključaka. Ne želim ga restartat jer sam te pjesme skupljala od 2006., lime wire više ne funkcionira, tko će to ponovno skupit.Karl Jozef » wrote:Baterija van unutra ili ako ima u postavkama neki restart na početno stanje. Ja sam dobio neki CD kojim sam mogao resitirati firmware kad se nešto zbrejka, pa ako si dobila možeš po njemu pročeprkat... to je sve što mi pada na pamet.
Firmware, que?
Ja sam stara duša.Bara huda wrote: Jo, koji je to gubitak kad mlad dodjes na forum pa ti glavna zabava budu razne baze.
Sta ces radit pod stare dane ako ti je vec sad to dovoljno?![]()
![]()
Zezam te, samo ti uzivaj u cemu vec ti milo, ja sam se samo sjetila svojih forumaskih i ceterskih pocetaka.![]()
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Ne možeš presnimit to na komp., resitirat i onda vratiti pjesme u slučaju tog restartanja. Glede baterije kad je tako, možda da je potrošiš do kraja...Serenità » wrote: Ne znam šta je uopće u ovom baterija, puni se preko USB priključaka. Ne želim ga restartat jer sam te pjesme skupljala od 2006., lime wire više ne funkcionira, tko će to ponovno skupit.
Firmware, que?
To je software unutar mp3 playera koji upravlja njime.
Možda je nakon toliko godina i nešto mehanički u pitanju.Star je više od 6 godina, nema te garancije... Hvala na savjetima!
Uglavnom još jedna mogućnost mi pada na pamet, a to je da na Sonyevim stranicama, pronađeš svoj model pa možda imaju neki programčić koji može pomoći.
Stavila sam sve na komp, ali budući da se radi o tom Sonic Stageu, više uopće nemam naslove pjesama.Karl Jozef » wrote: Ne možeš presnimit to na komp., resitirat i onda vratiti pjesme u slučaju tog restartanja. Glede baterije kad je tako, možda da je potrošiš do kraja...
To je software unutar mp3 playera koji upravlja njime.
Možda je nakon toliko godina i nešto mehanički u pitanju.
Uglavnom još jedna mogućnost mi pada na pamet, a to je da na Sonyevim stranicama, pronađeš svoj model pa možda imaju neki programčić koji može pomoći.
Ne znam kako ću potrošiti bateriju kad ga ne mogu upaliti.
Bold: I ja na to tipujem, jadničak je doživio i gnjurenje u vodu, ali to je bilo prije 5 godina, kad tad nije crkao, proglasila sam ga besmrtnim. Pronjuškat ću malo po stranici.
Ostalima isprike na zamornoj temi, ali ovo mi je najdragocijenija imovina.
-
- Information
-