Kae, ćajogusci?

Stare teme i začeci foruma
Zekoslawa

Post 11 Aug 2013, 10:09

Zašto ja više ne spavam do podne ko čovik? :zecocry:

karambol

Post 11 Aug 2013, 15:28

Zekoslawa » wrote:Zašto ja više ne spavam do podne ko čovik? :zecocry:

To ti je od zuba... Il' trebas vise pit'... (uvijek mi padne na pamet - Zasto je Bred prestao pit kad je poceo pit Sampras?) :facepalm:
Zekoslawa

Post 11 Aug 2013, 20:20

Ne trebaš me tješit, znam da starim. :zecocry:
Zekoslawa

Post 11 Aug 2013, 23:04

Jebate, svi nabavili život. :(

Serete. :kava:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 11 Aug 2013, 23:05

Bok. :shy:
Zekoslawa

Post 11 Aug 2013, 23:07

Daj se pretvaraj pet minuta. :facepalm:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 11 Aug 2013, 23:08

Dobro, idem. :o
Dawn

Post 11 Aug 2013, 23:50

Zekoslawa » wrote:Jebate, svi nabavili život. :(

Serete. :kava:
ja lurkam ovuda u nadi da će netko nešto počet pisat, al ništa :mad:
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
Zekoslawa

Post 12 Aug 2013, 00:14

Tebi zvono zvoni, tebi. :mudri:
Ako oš da pišu, natjeraj ih. Osim Kara, njega nije teško nagovoriti. :zubo:

Evo, recimo, možeš reći Euklidu da je jedan jako naočit čiča. Stvorit će se u roku odmah. :raspa:
Dawn

Post 12 Aug 2013, 00:16

ti si karla potjerala :tuzni:, a baš sam mu mislila preporučit da gleda dance moms jer vjerujem da bi mu to sjelo nakon the IT crowd kao budali šamar :raspa:
Zekoslawa

Post 12 Aug 2013, 00:19

Ma jašta, potjerala sam ga. :zecorolleyes:
Evo ja ću mu reć: Kar, rekla ti je Dawn da gledaš to nešto.
Ajme, stalno mi se manta zadnjih dana, koji mi je vrag. :gaah:

Nisam noseća, zaboga. :zecorolleyes:
Dawn

Post 12 Aug 2013, 00:20

tu gore sam te optužila da si otjerala karla i sad ću dobit jačmenac jer se ne smiješ zamjeriti trudnicama :mama:
Zekoslawa

Post 12 Aug 2013, 00:34

Da, predlažem da me narednih dana uslužujete i opslužujete. Za vaše dobro. :E
Dawn

Post 12 Aug 2013, 01:15

a da te izbjegavamo, zar to nije sigurnije? :p
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 12 Aug 2013, 07:03

ljeto baš nije za vorumašenje, rajt?

svi se prave da imaju šifot
kurvanjski avatar, a
N'dugu

Post 12 Aug 2013, 10:00

ej čili, evo ja nemam, svih mi čovječjih ribica paklenice, nego sam jutros nešto zaspo.. a ti vidim budna u 6 ujutro, pozdravljaš kokoši u dvorištu, šta li, pa one koo...koo.. ti njima fino reci "iš" pa spavaj još malo

a nisam se ni napio navečer nit išta, nego šljakam ko crnac, 'ebi ga...
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 12 Aug 2013, 10:21

e, N'dugu, jutros sam i ja produžila san, a jutro mi je najbolji dio dana

čekaju me važni posli, a niko neće umjesto mene

a para niotkud :(
kurvanjski avatar, a
Bara huda

Post 12 Aug 2013, 18:20

Zekoslawa » wrote:Zašto ja više ne spavam do podne ko čovik? :zecocry:
Ja bi rekla da se tu radi o preobrazaju djevojke u mladu zenu. :lux:
A ko je jos vidio da prava i postena zena spava do podne. :eek:
:D

Kad ces doma malo se okupat i mami na spizu?
Ili si se tako privikla da ti ni ne fali more?
Chilimama wrote:ljeto baš nije za vorumašenje, rajt?

svi se prave da imaju šifot
Evo, moj je burni zivot zavrsio! :lux:
Bar za neko vrijeme.

Obavila ljetovanje, more, napospremala se, obavila prijateljske i obiteljske vižite, svekrvu spremila na sigurno ( ne, ne, nije tako sigurno kako se moze na prvi pogled mislit :D ) nego je pospremljena doma, ziva i zdrava i spremna opet mi doc jer joj je, kaze, bilo jako dobro. :mirko:

Lijepo je svugdje poci ali je lijepo i doma doci.

Kakva je ovo atmosfera na trkeljanju, karmine ili sto? :ne zna:
Zekoslawa

Post 12 Aug 2013, 18:32

Bara huda » wrote: Ja bi rekla da se tu radi o preobrazaju djevojke u mladu zenu. :lux:
A ko je jos vidio da prava i postena zena spava do podne. :eek:
:D

Kad ces doma malo se okupat i mami na spizu?
Ili si se tako privikla da ti ni ne fali more?

Evo, moj je burni zivot zavrsio! :lux:
Bar za neko vrijeme.

Obavila ljetovanje, more, napospremala se, obavila prijateljske i obiteljske vižite, svekrvu spremila na sigurno ( ne, ne, nije tako sigurno kako se moze na prvi pogled mislit :D ) nego je pospremljena doma, ziva i zdrava i spremna opet mi doc jer joj je, kaze, bilo jako dobro. :mirko:

Lijepo je svugdje poci ali je lijepo i doma doci.

Kakva je ovo atmosfera na trkeljanju, karmine ili sto? :ne zna:
Uh, tako sam jednom došla kod jednog bivšeg u rodno selo, pa me vidio neki stari susjed i zaključio da bih bila super ovako za u masline, ima me bokun u visinu i to. E, onda sam sutra ujutro ustala u podne i laganini zapalila uz kavicu na terasi i kažem ja njemu "dobro jutro". A stari meni "Nisi ti za ništa, moja ćerce, kad ti je sad jutro". :zubo:

Ispižđuje me to što ne mogu spavati ni vikendom. :gaah:

Idem ovih dana mami, ali pravo da ti rečem, uopće mi se nešto ne ide dolje. More kao more ne fali mi previše, lako za to. Ne fale mi ni starci, ionako me zovu svaki dan. Fale mi eventualno one moje kokoši, ali ova najvažnija me već posjetila ovdje, pa mi ni ona ne fali previše. Štajaznam, da imam deset dana godišnjeg, možda bi mi se i išlo doma, ovako imam bijedna tri dana, od čega u petak isto radim od doma. Tako da mi je samo tramak ići gore-dolje. A inače, da, brzo ću se ja naviknuti na neke stvari ovdje, pa mi se neće dati ići doma. :zubo:

Inače: službena je verzija da svi imaju šifot. Neslužbeno: seru. :zecorolleyes:
Bara huda

Post 12 Aug 2013, 19:09

Zekoslawa » wrote: Uh, tako sam jednom došla kod jednog bivšeg u rodno selo, pa me vidio neki stari susjed i zaključio da bih bila super ovako za u masline, ima me bokun u visinu i to. E, onda sam sutra ujutro ustala u podne i laganini zapalila uz kavicu na terasi i kažem ja njemu "dobro jutro". A stari meni "Nisi ti za ništa, moja ćerce, kad ti je sad jutro". :zubo:

Ispižđuje me to što ne mogu spavati ni vikendom. :gaah:

Idem ovih dana mami, ali pravo da ti rečem, uopće mi se nešto ne ide dolje. More kao more ne fali mi previše, lako za to. Ne fale mi ni starci, ionako me zovu svaki dan. Fale mi eventualno one moje kokoši, ali ova najvažnija me već posjetila ovdje, pa mi ni ona ne fali previše. Štajaznam, da imam deset dana godišnjeg, možda bi mi se i išlo doma, ovako imam bijedna tri dana, od čega u petak isto radim od doma. Tako da mi je samo tramak ići gore-dolje. A inače, da, brzo ću se ja naviknuti na neke stvari ovdje, pa mi se neće dati ići doma. :zubo:

Inače: službena je verzija da svi imaju šifot. Neslužbeno: seru. :zecorolleyes:
A jesam se nasmijala na ovo tvoje o dobrom jutru u podne. :D

Pricala mi jedna Hercegovka, a nije ni puno stara, ovako, koju godinu vise od mene (to da ne bi ispalo da govorim o pretproslom stoljecu :D ) kako je u njih bio obicaj da kad cura hoda s momkom i ide sve to prema zenidbi, da je onda obicaj da cura ode kod njega prespavat prije zenidbe. To se kaze da se cura 'umakla'.
E, i tako je i ona napravila a nije materi prije rekla.

Otisla tamo u Livno ili di je vec bilo i onda, umjesto u svoju kucu, kod momka.
Inace zive tu u gornjim krajevima.
Materi nije bilo pravo jerbo da je ipak trebala rec pri ali je onda sve dobro proslo na kraju jerbo su je jako hvalili, i suside i svekrva jer da se dim iz dimnjaka poceo dimit vec u pet ujutro. Sto je bilo njenih ruku djelo a i kava skuhana svekru i svekrvi .
Tako da se pokazala ko dobra prije svadbe pa se njeni nisu morali crvenit.

Inace, ona je cistila cipele doma svim muskima, ocu i braci. To umjesto matere jer je to zenski posal. I kad joj se brat ozenio, ona prestala jerbo sad on ka ima zenu koja mu je , jelte, bliza, pa da se ne misa. :D
A snajka nije bas bila od iste poslusne sorte iako je i ona bila istih gena kamenih.
I sad prica ona da vidi kako se brat mota oko postola, ka.. trebalo bi ih ocistiti a ne usudi se zeni rec.
Ona da se pravila da nista ne vidi i onda se sam uvatio patinavanja. :D

A ovo za dom i domace....pa to je normalno i uobicajeno, pogotovo sta ti nisi vec dugo doma kod svojih. Ali mi je drago da si se tako brzo prilagodila, bice i undi ako navrati ikad, ispast ce da je opet bio u pravu.

Zapravo, kad se sjetis turista i guzve koja je sad doli, sve ti dodje milo bit u vrucem ali praznom Zagrebu.

Da visoka pa dobra za brat masline. :rofl:

Jesi uspila preselit i bit svoga tela i duha gospodar?

A zivot...je, skuzila sam da je neka frka ali ne bas u detalje...tj, ne znam ( kako se to ufino kaze) pozadinu. :D Nije ni da me zanima ali bi mi bilo krivo da ovo mjesto postane Kalahari.
Bar da je onako...ko neka tajga ili tako nesto pa da tu i tamo naletis na nekog zivog pa prodivanis, popijes koju, posvadjas se, izjebes familiju ako treba a ne samo da nailazis na kosture koji vire iz pijeska.
To djeluje creepy. :ne zna:
Eks

Post 12 Aug 2013, 19:21

Baro, pok, došla sam samo da te pozdravim. Vidim da se pitate što neki ne pišu, na Tehničkima ti piše sve, ako ti se da čitati.
Ja pak više ne pišem iz posve drugih razloga koji su mi previše mučni i odvratni da bih ih opet ponavljala. Svemu dođe kraj. Bilo je lijepo, da. I falit će mi kao i neki zatvoreni kafići u kojima sam provela dio života, pa makar uz lokalne bitange koje dolaze pljuvati u kavu or something. :) Svejedno je bilo lijepo. Pozdrav. :grli:
Dawn

Post 12 Aug 2013, 19:27

višekratni slon » wrote:Baro, pok, došla sam samo da te pozdravim. Vidim da se pitate što neki ne pišu, na Tehničkima ti piše sve, ako ti se da čitati.
Ja pak više ne pišem iz posve drugih razloga koji su mi previše mučni i odvratni da bih ih opet ponavljala. Svemu dođe kraj. Bilo je lijepo, da. I falit će mi kao i neki zatvoreni kafići u kojima sam provela dio života, pa makar uz lokalne bitange koje dolaze pljuvati u kavu or something. :) Svejedno je bilo lijepo. Pozdrav. :grli:
napuštaš me? ostavljaš me samu u ovim bespućima interneta? :eek: :tuzni:

vjerujem da imaš dobre razloge, pa onda lijepo uživaj u RL-u ili nekom novom vorumu. :w
Eks

Post 12 Aug 2013, 19:28

Dawn » wrote:
napuštaš me? ostavljaš me samu u ovim bespućima interneta? :eek: :tuzni:

vjerujem da imaš dobre razloge, pa onda lijepo uživaj u RL-u ili nekom novom vorumu. :w
Imam. :)
Forumima ću, well, pristupati daleko opreznije. :D
Mah mah dobronamjernim gostima. :W

Hvala ti. :kiss: Uživaj i ti. Neće ovaj forum zamrijeti, ovo je samo zatišje.
Éowyn

Post 12 Aug 2013, 19:43

Ex mora doci moderirati na jedan drugi forum pa zato nema vremena :zubo:

Ja sam se dosla pohvaliti da sam na moru. U teskoj sam dvojbi -staviti ili ne staviti faktor 50? :misli:
Desire makes slaves out of kings.
Zekoslawa

Post 12 Aug 2013, 19:58

višekratni slon » wrote: I falit će mi kao i neki zatvoreni kafići u kojima sam provela dio života, pa makar uz lokalne bitange koje dolaze pljuvati u kavu or something. :)
Nije psihosmajl, uopće pa nije. :zubo:

Viš, Baro, da ništa novoga tu nema: Ex se oprašta, Eowynka čeka da je Euklid namaže, priča se o o biti, biću i bitku foruma, još nije umro, kaće ne zna se... Sve po starom. :D

Ajte lipo u kruckac ili dva, na vam sad. :kava:

E, pokati.
  • Information