jedino ak se engleski smatra mojim lokalnim dijalektomKarl Jozef » wrote:Pretpostavljam nešto na lokalnom dijalektu.
Kae, ćajogusci?
Neg, neg, neg....Zekoslawa » wrote:Baro, molim te, nemoj me zajebavat.![]()
Ima jedan visoki Bosanac. I to je sve. Nikad se ja tu neću udat. Nikad.
Tako sam i ja...niko me nece, niko....pa se opet udala.
Doduse, ne za Niku ali na kraju....sta ima veze.
Sad je malo vruce i tako to, ljudi na odmoru, fjaka, godisnji....ali na jesen pocinje sezona lova. Taman kad se ufuras.
Ajte....slatki vam snovi....valjda ce bit veselije i na trkelju ...kad malo padne temperatura.
pa neću masakrirat stihove pearl jama, poše tebeKarl Jozef » wrote: I mislio sam da ćeš na engleskom nešto staviti.Stavi nešto na francuskom, latinskom...
nego, kak to da ne gledaš seriju? nije ti valjda već dosadila?
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
Dobro. Pazi da bude neki unverzalni stih.Dawn » wrote: pa neću masakrirat stihove pearl jama, poše tebe
Nije, pogledao sam cijelu sezonu praktično odjednom pa mi žao sve pogledat odmah.nego, kak to da ne gledaš seriju? nije ti valjda već dosadila?
Ma udat ću se ja, nije to problem. Samo za malog vjernika, oženjenog usto. To smo već nekidan zaključili.Bara huda » wrote: Neg, neg, neg....
Tako sam i ja...niko me nece, niko....pa se opet udala.
Doduse, ne za Niku ali na kraju....sta ima veze.![]()
Sad je malo vruce i tako to, ljudi na odmoru, fjaka, godisnji....ali na jesen pocinje sezona lova. Taman kad se ufuras.
Ajte....slatki vam snovi....valjda ce bit veselije i na trkelju ...kad malo padne temperatura.
Al da, nailaze klijenti svih vrsta, pa i pokoji zgodan. A ja ne radim s klijentima, jedino se nekad prošetavam vamo-tamo kad dođu. Ma zapravo, čak i ako čujem da je došao netko potencijalno zgodan, meni se lijeno dignit i otić po kavu ili vodu ili na WC ili na bilo koji način ukazati na svoju prisutnost. Ali morat ću poraditi na tome, krajnje je vrijeme.
Idem i ja u krpe, nemam ja više dvadeset da mogu noćariti.
Pok.
imam
vražićka na ramenu, kod robyja i senfa (mene tetovirao senf), 800 kuna i zato što mi se može
noć zeco
Krasno.Dawn » wrote: vražićka na ramenu, kod robyja i senfa (mene tetovirao senf), 800 kuna i zato što mi se može
Bogmi je dosta skupo to crtkaranje po sebi.
Ok, ako ti se sviđa to. Štajaznam ja bih se osjećao pomalo klaustrofobično da mi nacrtaju to nešto što ne mogu maknuti sa sebe.
pa ovaj i nije bio tako skup jer je relativno velik, al ova dva stiha za 900 nema šanse. 
a još im je garant jeftinije nabavljat robu jer smo sad u EU što bi značilo da cijene trebaju padati, a ne rasti. jebo ih pas.
ja sam htjela cijela leđa zvjezdica, al nisam imala dovoljno para
a još im je garant jeftinije nabavljat robu jer smo sad u EU što bi značilo da cijene trebaju padati, a ne rasti. jebo ih pas.
ja sam htjela cijela leđa zvjezdica, al nisam imala dovoljno para
A mislim da ni onda cijena potrošnog materijala nije bilo toliko značajna u odnosu na dobitak. Naplaćuje se kreativnost, kvaliteta izrade i tako to.Dawn » wrote:pa ovaj i nije bio tako skup jer je relativno velik, al ova dva stiha za 900 nema šanse.
Dobro da nisi imala.ja sam htjela cijela leđa zvjezdica, al nisam imala dovoljno para
Ma može.Dawn » wrote:za ovaj stih kreativnost nije potrebna zato što ih nisu oni smislili (kao vražićka), font sam izabrala sama i to je to. da me jebeš, ne može bit 900 kuna
Zvjezdice su mi nekako nedefinirane. Mislim još ako su petokrake...meni je to fora
nema tu nekog procesa, nije da sjedneš doma i zapisuješ ideje. jednostavno znaš da to želiš i najčešće barem okvirno i što želiš. barem je tako samnom.. onda kreće potraga za točnim motivom - npr želi ovcu i onda uguglaš "sheep tattoo" i gledaš, izabereš koje ti se najviše sviđaju i kombiniraš ili ako imaš sreće, odmah naletiš na THE ONE i tetoviraš baš tu, bez preinaka.. i to je to.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Tresla se brda , rodio se miš...
ništa od tuče, ništa pijavia opasne po život...lažu nas svi
ipak se burica neka lagana ukazala
kurvanjski avatar, a
Chilimama » wrote:Tresla se brda , rodio se miš...
Ja se nadam da se danas mnogi osjecaju kao bedaci....i tupoglavci...
-
- Information
-