Kae, ćajogusci?
Pokvarit ćeš gotovo pa savršenu liniju od toliko bombona.Zekoslawa » wrote:Nema, sve sam izila. Nek ti mama kupi.
Neće mi kupit.
Oće, oće.Zekoslawa » wrote:Baba će, ne boj se.![]()
Hvala na pokojoj manitosti.Ne želim da se osjećaš nedostojno pored mene, moram imati pokoju manu.
Karl, ovo ne mozes zvati bombonom.
To je farba sa secerom u nejestivoj podlozi.
Bombon je kiki, bronhi i 505 sa crtom.
Di je manita
Apstinira od kompa i galebari?
Zekice, kakva ti je ekipa na poslu, jel vicu sta ili si ih postavila na svoje mjesto?
Danas sam bila vrijedna.
kad me vec nitko nece pohvalit....sve moram sama.
Evo, pohvaljujemo, evo.Bara huda » wrote: Karl, ovo ne mozes zvati bombonom.
To je farba sa secerom u nejestivoj podlozi.![]()
Bombon je kiki, bronhi i 505 sa crtom.
Di je manita?
Apstinira od kompa i galebari?
Zekice, kakva ti je ekipa na poslu, jel vicu sta ili si ih postavila na svoje mjesto?![]()
Danas sam bila vrijedna.
I da se razumijemo - i Rondo C je bombon. Slatka tajna recimo nije.
A ekipa je čak okej. Danas smo čak išli na pivu na pauzi nas par. Eto, potrošila sam pauzu na njih, što će reći da su mi okej. Ima jedna koja ima metlu u dupetu, i ta računovotkinja koja je šogorica od šefice, njih dvije nitko ne voli i to je javna stvar. Ostali su okej, nitko me ne ljuti, a čak bi se dalo i družiti s njima. Ako netko u međuvremenu ne da otkaz ili tako nešto jerbo svi vidimo otprilike iste stvari.
daZekoslawa » wrote:ok
Ali ja se volim prežderavati Haribo bombonima.
I ovi su fini.Bombon je kiki, bronhi i 505 sa crtom.
Evo ovi kažu da su bez umjetnih bojila
[spoiler]
[/spoiler]sigurno će Zecu odgovarati uz vodu.
Sigurno su ukućani zadovoljni i sretni.Danas sam bila vrijedna.
Ma nisi trebala, ali kad vec jesi...fala.Zekoslawa » wrote: Evo, pohvaljujemo, evo.
Guglala i cini mi se poznat.I da se razumijemo - i Rondo C je bombon. Slatka tajna recimo nije.
Ako ima neki pepermintasti, mislim da sam i jela tu sortu.
Da, da.. nije mi ostao u losem sjecanju.
bravo, vis da vrag izgleda bolje izbliza nego izdaleka.A ekipa je čak okej. Danas smo čak išli na pivu na pauzi nas par. Eto, potrošila sam pauzu na njih, što će reći da su mi okej. Ima jedna koja ima metlu u dupetu, i ta računovotkinja koja je šogorica od šefice, njih dvije nitko ne voli i to je javna stvar. Ostali su okej, nitko me ne ljuti, a čak bi se dalo i družiti s njima. Ako netko u međuvremenu ne da otkaz ili tako nešto jerbo svi vidimo otprilike iste stvari.
Aaa....imal kakav visoki momcic u firmi?
Ili bar brat od koje kolegice?
Koja zgodna kolegica za jednog tvog prijatellja?
Drugim rijecima...imal tu sta materijala za ljubavne drame?
Ovu strahotu jos nisam vidjela...pari vrecica od kikija a unutra podmetnut neki uzas.Karl Jozef » wrote: dapokvarila ti se ta dva slova dabogda.
Ali ja se volim prežderavati Haribo bombonima.![]()
I ovi su fini.
Evo ovi kažu da su bez umjetnih bojila
[spoiler][/spoiler]
sigurno će Zecu odgovarati uz vodu.
Sigurno su ukućani zadovoljni i sretni.
Je, bili su jako zadovoljni. Cistila sam kucu od prasine, paucine, kukaca, buba raznih, striga, i ostale zivine pa su privremeno pobjegli od doma da ih ne bi slucajno dopalo nesto posla a onda su jeli narucenu pizzu jer nisam kuhala.
Znaci, savrsen dan za njih.
-
- Information
-