Oprosti ali ja sam jos uvijek za koji cm vislji od tebe...Zekoslawa wrote: Nije, ono je Euklid, viš da ima brke. Pajti je tu negdje pod nogama, ne vidi se.
Kae, ćajogusci?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
Ako sam visi od zekonje onda sam i od tebe. Mislim da je jedino Kar visi od mene, bar sto se tice aktivnih trkeljasa...višekratni slon wrote:I Euklid je nizak.
Ih, a ja se još pitam na koju je foru drugarica omladinka pala na klerikalnog konzervativca... :kurcemučelo:Euklid » wrote: Ako sam visi od zekonje onda sam i od tebe. Mislim da je jedino Kar visi od mene, bar sto se tice aktivnih trkeljasa...
Ha, znal sam takvu dvojicu, Džaja i Nos. Legende!
Šta na koju foru, pa rekoh prije par postova: mene u životu dopadne sve šta neću.judolino » wrote: Ih, a ja se još pitam na koju je foru drugarica omladinka pala na klerikalnog konzervativca... :kurcemučelo:
Budimo realni, zvučiš kao da u horizontali nema niže od tebe...Zekoslawa » wrote: Svi ste vi niži od zekonje u štiklama.
Da bar zna Janu dohvatiti.Zekoslawa » wrote: Šta na koju foru, pa rekoh prije par postova: mene u životu dopadne sve šta neću.
- Euklid
- old school
Pricekaj jos samo da Kar ozeni neku drugu.Zekoslawa wrote: Šta na koju foru, pa rekoh prije par postova: mene u životu dopadne sve šta neću.
Tek unda tvojoj sreci nece biti kraja...
Je, di je u kurcu bila dok sam krovove radil?
Je, on je sam sebi već naučil vezat rukice da se ne bi diral po noći. Neće opterećivati bližnje, zlato mamino...
Ovo je nešto incestuozno.judolino » wrote: Je, on je sam sebi već naučil vezat rukice da se ne bi diral po noći. Neće opterećivati bližnje, zlato mamino...
Kad ga ono vodite u gljive?
-
- Information
-