Kae, ćajogusci?
Oddrkaj se ili kako se već kaže to suprotno.
Meni kad se tako nešto dogodi obično ni ne idem spavati pa spavam kad se vratim ali onda moram trčat doma spavati od umora. 
Što, čekala si zadnji dan za onu neku potvrdu ili to za ovaj posao ideš vidjeti?
Što, čekala si zadnji dan za onu neku potvrdu ili to za ovaj posao ideš vidjeti?
došlo mi je vrijeme mjesečnog javljanja 
a i moram još neke papire u gradu pokupit za ovaj posao..
i moram na plac da si kupim gaća i čarapa :siromašna:
odo prije nego nekom glavu otkinem, a s obzirom da ovdje pričam samo s tobom i slonom, bilo bi mi žao da više ne pričam ni sa kim
i gle, natukla sam 311 postova, bravo ja
a i moram još neke papire u gradu pokupit za ovaj posao..
i moram na plac da si kupim gaća i čarapa :siromašna:
odo prije nego nekom glavu otkinem, a s obzirom da ovdje pričam samo s tobom i slonom, bilo bi mi žao da više ne pričam ni sa kim
i gle, natukla sam 311 postova, bravo ja
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
Pa Karl, zaboga.Karl Jozef » wrote:Oddrkaj se
Dawn wrote:
odo prije nego nekom glavu otkinem, a s obzirom da ovdje pričam samo s tobom i slonom, bilo bi mi žao da više ne pričam ni sa kim![]()
Ajde, dobro ej da imaš snage izać.
Netko hrče jebo ga ja.
Čepići mi iritiraju uši.
moram još ovo zakeljit ->

bube fuj. 
sad fakat odoh. idem ugasit cigaretu, popit zadnji guc kave, nać radnu i pretvarat se da sam normalna. možda ak si počnem mantrat "normalna si, normalna si" jednog dana u to i povjerujem
sad fakat noć.
sad fakat odoh. idem ugasit cigaretu, popit zadnji guc kave, nać radnu i pretvarat se da sam normalna. možda ak si počnem mantrat "normalna si, normalna si" jednog dana u to i povjerujem
sad fakat noć.
Normalnost je overrated.Dawn » wrote:bube fuj.
sad fakat noć.
Noć.
-
- Information
-