nemam pojma gdje ću točno jesti, s obzirom da ne smijem jesti ništa
vjerojatno ću za sebe ponijet litru rižinog mlijeka i ispeć si kukuruzni kruh za ta dva dana : 50 kila s krevetom:
http://www.celiactravel.com/blog/new-gl ... ice-italy/Pješčana » wrote:Gugenheim, pišem pamtim! fala !
nemam pojma gdje ću točno jesti, s obzirom da ne smijem jesti ništa![]()
vjerojatno ću za sebe ponijet litru rižinog mlijeka i ispeć si kukuruzni kruh za ta dva dana : 50 kila s krevetom:
Mislim da smijes jesti ribu, a ribu s povrcem ces naci u restoranima.Pješčana » wrote:Gugenheim, pišem pamtim! fala !
nemam pojma gdje ću točno jesti, s obzirom da ne smijem jesti ništa![]()

Čuj ni ženi ne da.Pješčana » wrote: To mora da je neki poseban prijatelj, reče od odlučno, ja ni svojoj ženi ne dam da vozi moj auto.
Ljudi![]()
![]()
Zato smo i kupili moped.Pješčana » wrote:Bila sam u Trogiru i na Čiovu. Mostovi, jebali majku![]()
da znaš da sam vas se i sjetila, ali put je uletio na ho ruk, a tamo sam bila bez neta. subota, nedjelja popodne, i put nazad. da je bilo duže, nekako bih se javila.Margarita » wrote: Zato smo i kupili moped.
Mogla si i reći da stižeš.
Žmirim kad Pero vozi.Pješčana » wrote: na kraju mopedi koji voze "neće mene".
Ohooo, vidim ja da se ti nisi vozila po Makarskoj rivijeri i južnije.Pješčana » wrote: da znaš da sam vas se i sjetila, ali put je uletio na ho ruk, a tamo sam bila bez neta. subota, nedjelja popodne, i put nazad. da je bilo duže, nekako bih se javila.
ti si tamo pa znaš ( a vidim i Čajna zna)- kakve su to tamo ceste?![]()
ne znaš pod koliko stupnjeva ide u kojem smjeru i koliko strmo na sve strane, a usko da se auti ne mogu mimoići, a sa strane visoke kamene ograde i čempres povrh iii pješaci i sparkirani auti i trešnja na kraju mopedi koji voze "neće mene".
Je, gadna je. Ali najstrmija i najprovalijastija mi je ona između Chiavenne i St. Moritza. Još se ogledavaš da se ne stušti mećava.blaze » wrote:apsolutno najgora cesta po kojoj sam vozila je do belog na cresu.
Ah...treba poći iz Sarajeva u Crnu Goru...e, to je lijepa avantura...ili još bolje do Albanije...Margarita » wrote: Je, gadna je. Ali najstrmija i najprovalijastija mi je ona između Chiavenne i St. Moritza. Još se ogledavaš da se ne stušti mećava.
Joooj, kako sam ovo zaboravila.karambol » wrote:
Ah...treba poći iz Sarajeva u Crnu Goru...e, to je lijepa avantura...ili još bolje do Albanije...![]()
Pa naravno. Po magistrali je dosada živa, umro je tamo duh avanturizma...Tea Tree » wrote: Joooj, kako sam ovo zaboravila.Može kroz istočnu Hercegovinu da ne bude po magistrali?
Magistrala tek po dolasku u Crnu Goru.
![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 85 guests