dont trust the b--- je okej serijica, nije baš ženskasta, al najbolji su trenutci kad james van der beek radi sprdnju od sebe što je ustvari tako kroz cijelu seriju. glumi sprdnju samog sebe. ne znam jel bi rekla da je car ili da je očajan
Kae, ćajogusci?
the IT crowd ima tako bolesnu radnju da je to neopisivo, a plebsi da i ne pričam. neću spojlat 
dont trust the b--- je okej serijica, nije baš ženskasta, al najbolji su trenutci kad james van der beek radi sprdnju od sebe što je ustvari tako kroz cijelu seriju. glumi sprdnju samog sebe. ne znam jel bi rekla da je car ili da je očajan
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
Otu bitch sam pogledala jednu epizodu i nije me trajno privukla. Trenutno gledam Awkward u nedostatku boljeg. I Devious Maids i Drop Dead Diva, ali dobro, to su pičkaste serije.
Zub me zabolio. Bože, ako postojiš, sjajan smisao za humor.
Razmišljam postoji li način da se nekako uzdignem nad ovom ljetnom situacijom. Ono, nekako iz visine, širine, razmislim kako je nebitno da je plus 40 i radim nešto unatoč tome. Ali ne znam kako.
Zub me zabolio. Bože, ako postojiš, sjajan smisao za humor.
Razmišljam postoji li način da se nekako uzdignem nad ovom ljetnom situacijom. Ono, nekako iz visine, širine, razmislim kako je nebitno da je plus 40 i radim nešto unatoč tome. Ali ne znam kako.
drop dead diva je okej serija, al je totalno ženskastavišekratni slon » wrote:Otu bitch sam pogledala jednu epizodu i nije me trajno privukla. Trenutno gledam Awkward u nedostatku boljeg. I Devious Maids i Drop Dead Diva, ali dobro, to su pičkaste serije.![]()
Zub me zabolio. Bože, ako postojiš, sjajan smisao za humor.![]()
![]()
što se zuba tiče grgrljaj preko njega mlaku (!!!), slanu (!!!) vodu
provjereno pomaže
Dawn, gledaš kriminalističke? Mene je panični, odnosno ne on sam nego terapija
uništilo za te serije s leševima i općenito ubojstvima, čak sam jednu pičkastu prestala gledati samo zbog toga što je bilo tih nekih drama i ubojstava tu i tamo. A i za teške filmove. Prije sam bila užasno blazirana, hororci kojih su se svi bojali sam gledala uz osmijeh, ali otkad sam krenula kopat po sebi, ne mogu više to podnijeti, instant reagiram.

Objasnih u postu iznad.Dawn » wrote:
drop dead diva je okej serija, al je totalno ženskasta
što se zuba tiče grgrljaj preko njega mlaku (!!!), slanu (!!!) vodu
provjereno pomaže
Žao mi toga. Bila sam kvalitetno morbidna nekad.
Stavila sam komadić tablete, pomoglo je zasad.
Vidio sam njega u nekom klipu pa sam pomislio nešto ala Dawson's Creek.Dawn wrote: dont trust the b--- je okej serijica, nije baš ženskasta, al najbolji su trenutci kad james van der beek radi sprdnju od sebe što je ustvari tako kroz cijelu seriju. glumi sprdnju samog sebe. ne znam jel bi rekla da je car ili da je očajan![]()
Scrubs sam gledao, bookmarkat ćemo oto psych.
ja sam gledajući takve pizdarije shvatila da sam potencijalni psiho/sociopat, ali dobro. ak stvarno jesam, onda jesam i ak izbjegavam te serijevišekratni slon » wrote:Dawn, gledaš kriminalističke? Mene je panični, odnosno ne on sam nego terapijauništilo za te serije s leševima i općenito ubojstvima, čak sam jednu pičkastu prestala gledati samo zbog toga što je bilo tih nekih drama i ubojstava tu i tamo. A i za teške filmove. Prije sam bila užasno blazirana, hororci kojih su se svi bojali sam gledala uz osmijeh, ali otkad sam krenula kopat po sebi, ne mogu više to podnijeti, instant reagiram.
![]()
gledam dosta kriminalističkih, sad baš pratim crossing jordan na foxu, gledam također i šaptačicu duhovima kad ju ulovim, isto tako i zakon i red, a već sam napisala da gledam breakout kingse na laptopu. e da, i medija sam gledala neki dan
dok sam imala problema sa prisilnim mislima izbjegavala sam sve što ima krvi u širokom luku jer je nakon toga bio horor u mojoj glavi, sad gledam bez nekog većeg problema. osim što sam shvatila da sam psiho/sociopat. ono, no biggy
Šaptačica je meni ok, ali sam shvatila da je vrag odnio šalu kad sam se počela i nje bojat malo.Dawn » wrote:
ja sam gledajući takve pizdarije shvatila da sam potencijalni psiho/sociopat, ali dobro. ak stvarno jesam, onda jesam i ak izbjegavam te serije
gledam dosta kriminalističkih, sad baš pratim crossing jordan na foxu, gledam također i šaptačicu duhovima kad ju ulovim, isto tako i zakon i red, a već sam napisala da gledam breakout kingse na laptopu. e da, i medija sam gledala neki dan
dok sam imala problema sa prisilnim mislima izbjegavala sam sve što ima krvi u širokom luku jer je nakon toga bio horor u mojoj glavi, sad gledam bez nekog većeg problema. osim što sam shvatila da sam psiho/sociopat. ono, no biggy
Ne znam, ja mislim da sam ja prije jednostavno bila blago depresivna sve te godine, ne znam kako inače objasnit toliku hladnokrvnost na najveće gadarije, a kad sam krenula otkrivat stvari o sebi i prorađivat emocije, sjebao mi se čip za hladnokrvnost. Na neke stvari me doslovce panika krene hvatat.
Zato ne čitam crnu kroniku. Dvaput mi se desilo da netko posta nešto na onom forumu bez najave, onako baš nešto gnjusno i meni srce u grlo skoči.
Ali to kad sam bila ekstra napeta ionako, a inače mirno reagiram, ali preskočim i ne zadržavam se.
ja sam postala previše empatična, pogotovo na slučajeve sa životinjama i npr za ove dane grada sam se najviše bojala kak će bit lutalicama, hoće ih tko udarit ili nešto još gore.. realno, nit su moja briga nit im mogu kak pomoć, al meni se srce para na samu pomisao toga.
s druge strane, kad gledam neku seriju rijetko kad mi bude nešto full žao osim ako se radi o maloj djeci ili starim ljudima - pogotovo starim ljudima. za ove srednjih godina sam dosta hladnokrvna
inače se dosta bojim nekih serija, al ih ipak gledam
(hint: medij i šaptačica duhovima)
s druge strane, kad gledam neku seriju rijetko kad mi bude nešto full žao osim ako se radi o maloj djeci ili starim ljudima - pogotovo starim ljudima. za ove srednjih godina sam dosta hladnokrvna
inače se dosta bojim nekih serija, al ih ipak gledam
(hint: medij i šaptačica duhovima)
A ja sam gledo Aliena s 9 let, sam otišao u kino, slagao starcima da idem s ekipom. I onda sam nastavio tako ići na horore...višekratni slon » wrote:Ja sam gledala Egzorcista sa 16 u sobi u mraku.Ah, ti dani.
A sad su mi horori uglavnom bezze.
-
- Information
-