Kae, ćajogusci?

Stare teme i začeci foruma
Serenità

Post 06 Aug 2013, 00:04

Idem otpivat jednu kiticu mog poznatog šlagera: "Moram učit, anedamise. :mama:" :rofl:
Ujutro se kasno probudim, pijuckam kavu, čitkam Idiota (prigodno, jel) i već dođe podne. Onda kao par sati mažem oči puku da nešto učim, do večeri sjedim ispod klime i metiljim, prošetam kad zađe sunce i odlučim da bih mogla na net pa pogledat par nastavaka Crne Guje. Al mi je na čudan način lipo. :o

Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 06 Aug 2013, 00:06

višekratni slon » wrote: Apdejtala sam post.
Lijepo.
U ovakvom stanju me tvoj optimizam izluđuje, majke mi.
Moj? Pa ja sam najpesimističnija osoba zapadno od Urala. :o Često uzrujavam, nije to do optimizma. :D
Karlinjo

Post 06 Aug 2013, 00:08

Zekoslawa » wrote: Aj mučite, aj, neki ovdje moraju ići radit i ne biti goluždravi na poslu. I ići tramvajem s posla u četiri ure. Bolje vam je nego meni kako god okreneš. :(
Tramvaji su klimatizirani. :o
Serenità wrote:Idem otpivat jednu kiticu mog poznatog šlagera: "Moram učit, anedamise. :mama:" :rofl:
Ujutro se kasno probudim, pijuckam kavu, čitkam Idiota (prigodno, jel) i već dođe podne. Onda kao par sati mažem oči puku da nešto učim, do večeri sjedim ispod klime i metiljim, prošetam kad zađe sunce i odlučim da bih mogla na net pa pogledat par nastavaka Crne Guje. Al mi je na čudan način lipo. :o
Ja se poslije podne probudim, onda malo nešto čitkam, nešto po kompu i onda dođe 3 ujutro. :zubo: Pojma nemam kako tako brzo. :o
Zekoslawa

Post 06 Aug 2013, 00:09

višekratni slon » wrote:
Apdejtala sam post.

U ovakvom stanju me tvoj optimizam izluđuje, majke mi.
Nemaš ti pojma kako on zna dignit tlak tim svojim optimizmom. Nekidan sam ga imala ubit kad sam pričala kako su ovi moji na poslu teži diletanti jer svatko radi svašta umisto da misle malo glavom, pa recimo prijevod s tal. na hrv. daju na lekturu meni, koja sam, jel, talijanist i kroatist. Al ne, oni meni daju da lektoriram portugalski, a talijanski daju ovoj drugoj koja ne zna ni riči talijanskoga. :zec: A Karl na to da biće to tako zato što smo mi svi osposobljeni da radimo sve jer paze oni da tu nema nikakve razlike tko će šta raditi, certificirani su, bla, bla. Ja opet da nije nego su jednostavno glupi, logika nameće neke stvari. Ali ne, on opet da biće to zato šta su oni certificirani... A ono pet uri popodne, zvizdan, ja luda od muke i od vrućine, usput mi stiže mail s još posla za one druge... A Karlito naš i dalje kako je to biće zato što su oni certificirani... Znaš šta, ako ga nisam za vrat uvatila... :gaah:

:zubo:
Eks

Post 06 Aug 2013, 00:11

Zekoslawa » wrote: Nemaš ti pojma kako on zna dignit tlak tim svojim optimizmom. Nekidan sam ga imala ubit kad sam pričala kako su ovi moji na poslu teži diletanti jer svatko radi svašta umisto da misle malo glavom, pa recimo prijevod s tal. na hrv. daju na lekturu meni, koja sam, jel, talijanist i kroatist. Al ne, oni meni daju da lektoriram portugalski, a talijanski daju ovoj drugoj koja ne zna ni riči talijanskoga. :zec: A Karl na to da biće to tako zato što smo mi svi osposobljeni da radimo sve jer paze oni da tu nema nikakve razlike tko će šta raditi, certificirani su, bla, bla. Ja opet da nije nego su jednostavno glupi, logika nameće neke stvari. Ali ne, on opet da biće to zato šta su oni certificirani... A ono pet uri popodne, zvizdan, ja luda od muke i od vrućine, usput mi stiže mail s još posla za one druge... A Karlito naš i dalje kako je to biće zato što su oni certificirani... Znaš šta, ako ga nisam za vrat uvatila... :gaah:

:zubo:
Tako i ja, krenem mu se žalit na nešto, na nekog, a on traži dobro u tome. Jebote, zadavila bih ga. :mama: :gaah: :mama:

Vidim da pričate o dnevnim navikama ovih dana.
Molim boga da mogu zaspat, stavljam mokre krpe na glavu i ležim pod ventilatorom. To je otprilike to.

Šta sam tila reć još... :misli:

Demencija ljetna.
Karlinjo

Post 06 Aug 2013, 00:13

To tako nije bilo. :o Ja sam govorio da to što imaju ISO certifikat znači da rade kako treba jer netko valjda provodi nekakav audit da vide jesu li usklađeni.

Daklem ne kažem ja da je to nužno OK, ali pretpostavljam da je na neki način dovoljno kvalitetno. :o :shy:
Eks

Post 06 Aug 2013, 00:14

Karl Jozef » wrote:To tako nije bilo. :o Ja sam govorio da to što imaju ISO certifikat znači da rade kako treba jer netko valjda provodi nekakav audit da vide jesu li usklađeni.

Daklem ne kažem ja da je to nužno OK, ali pretpostavljam da je na neki način dovoljno kvalitetno. :o
Ne laži, uvijek nešto i nekog braniš kad ne treba. :E
Tako i moja baba, ne može se čovjek požalit. Samo još više popizdim na kraju i na to na šta sam se žalila, kad ona krene tražit dobre stvari u tome, meni tad još sotonskije izgleda. :rofl:
Karlinjo

Post 06 Aug 2013, 00:15

višekratni slon » wrote: Tako i ja, krenem mu se žalit na nešto, na nekog, a on traži dobro u tome. Jebote, zadavila bih ga. :mama: :gaah: :mama:
Ali kad govoriš o nekom nešto dobro, ja krenem loše. :zubo: :đavolji odvjetnik:
Eks

Post 06 Aug 2013, 00:16

Karl Jozef » wrote: Ali kad govoriš o nekom nešto dobro, ja krenem loše. :zubo: :đavolji odvjetnik:
To nisam upamtila. :misli: Zapravo radiš kontraefekt. :rofl: Onda iz inata pogotovo popizdim. :rofl:
Karlinjo

Post 06 Aug 2013, 00:17

višekratni slon » wrote: To nisam upamtila. :misli: Zapravo radiš kontraefekt. :rofl: Onda iz inata pogotovo popizdim. :rofl:
Istina, rijetko govoriš o nekome dobro. :zubo: :o
Eks

Post 06 Aug 2013, 00:18

Karl Jozef » wrote: Istina, rijetko govoriš o nekome dobro. :zubo: :o
Ajukurac. :S :S :lol: :lol: :lol: :lol:
Serenità

Post 06 Aug 2013, 00:18

Braća mi se vraćaju večeras sa Zrća. Tako mi je lipo bilo, sad se moram opet navikavat na inkomodaciju, a taman se navikla da mi ne fale. :facepalm:

Da, Karl, primijetila sam i ja da ti je čaša uvijek polupuna. Pa nije to loše, samo se žalitelj onda osjeća ko drama queen.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Eks

Post 06 Aug 2013, 00:19

Serenità » wrote:Braća mi se vraćaju večeras sa Zrća. Tako mi je lipo bilo, sad se moram opet navikavat na inkomodaciju, a taman se navikla da mi ne fale. :facepalm:

Da, Karl, primijetila sam i ja da ti je čaša uvijek polupuna. Pa nije to loše, samo se žalitelj onda osjeća ko drama queen.

ETo, nismo lude. :rofl:

Ajme, da, ti imaš klimu. Ne, neću reć da bih učila da je imam jer sam pola hladnog srpnja prosjedila ko drvo. :zubo:
Koliko imaš braće? :o
Zekoslawa

Post 06 Aug 2013, 00:20

Karl Jozef » wrote:To tako nije bilo. :o Ja sam govorio da to što imaju ISO certifikat znači da rade kako treba jer netko valjda provodi nekakav audit da vide jesu li usklađeni.

Daklem ne kažem ja da je to nužno OK, ali pretpostavljam da je na neki način dovoljno kvalitetno. :o :shy:
Ali, ali, ali... Ako ja taj tren dobivam u ruke portugalski, a ova druga dobiva talijanski, jel to malo suludo? Znači, nije ona dobila norveški, a ja portugalski, pa da je svejedno, nego imaš osobu koja je više osposobljena za nešto i ti joj ne daješ da radi to, nego joj daješ nešto drugo. To znači biti glup, pizda mu materina. :gaah:

Ne mogu, neka ga netko ubije. :mama:
Eks

Post 06 Aug 2013, 00:22

Zekoslawa » wrote: Ali, ali, ali... Ako ja taj tren dobivam u ruke portugalski, a ova druga dobiva talijanski, jel to malo suludo? Znači, nije ona dobila norveški, a ja portugalski, pa da je svejedno, nego imaš osobu koja je više osposobljena za nešto i ti joj ne daješ da radi to, nego joj daješ nešto drugo. To znači biti glup, pizda mu materina. :gaah:

Ne mogu, neka ga netko ubije. :mama:
:rofl: :rofl:

Tako ja večeras rekla pred babom da su debili svi koji vole ovo stanje nalik ljetu. A ona da ne bi ulazila u to jer svakom nešto drugo paše. :mama:
Onako, složi se sa mnom jebote. :mama:
Zekoslawa

Post 06 Aug 2013, 00:23

višekratni slon » wrote:
:rofl: :rofl:

Tako ja večeras rekla pred babom da su debili svi koji vole ovo stanje nalik ljetu. A ona da ne bi ulazila u to jer svakom nešto drugo paše. :mama:
Onako, složi se sa mnom jebote. :mama:
Ajme ti ljudi koji ne znaju reć da si u pravu po defaultu. :zecorolleyes: :zubo:
Karlinjo

Post 06 Aug 2013, 00:24

Serenità » wrote: Da, Karl, primijetila sam i ja da ti je čaša uvijek polupuna. Pa nije to loše, samo se žalitelj onda osjeća ko drama queen.
Poraditi ću na tome. :o
Zekoslawa wrote: Ne mogu, neka ga netko ubije. :mama:
Neću dalje ne brini. :o
višekratni slon wrote: ETo, nismo lude. :rofl:
:o
Eks

Post 06 Aug 2013, 00:24

Zekoslawa » wrote: Ajme ti ljudi koji ne znaju reć da si u pravu po defaultu. :zecorolleyes: :zubo:
:durica: :rofl:

Kar je u pravu. Certificirani su. :raspa:
Karlinjo

Post 06 Aug 2013, 00:26

Zekoslawa » wrote: Ajme ti ljudi koji ne znaju reć da si u pravu po defaultu. :zecorolleyes: :zubo:
Kalimeroidi pretpostavljam. :rolleyes:
Serenità

Post 06 Aug 2013, 00:27

višekratni slon » wrote:

ETo, nismo lude. :rofl:

Ajme, da, ti imaš klimu. Ne, neću reć da bih učila da je imam jer sam pola hladnog srpnja prosjedila ko drvo. :zubo:
Koliko imaš braće? :o
Niste. :rofl:

Ma, u dnevnom boravku je, ni ne dođe mi do sobe. :rolleyes: A moji stalno nešto laprdaju, ne mogu tu učiti jer se i ja brzo zapričam.
Dva, mlađa. Sad smo u fazi kad smo si dobri, osim kad se iritiramo.
Eks

Post 06 Aug 2013, 00:30

Serenità » wrote:
Niste. :rofl:

Ma, u dnevnom boravku je, ni ne dođe mi do sobe. :rolleyes: A moji stalno nešto laprdaju, ne mogu tu učiti jer se i ja brzo zapričam.
Dva, mlađa. Sad smo u fazi kad smo si dobri, osim kad se iritiramo.
A da, to je zajeb kad nije u sobi.

Klasična bratsko sestrinska posla. :o Mislim, ne govorim iz iskustva. Ja sam se jedino doduše mlatila s rođakom kao dijete. :o
Zekoslawa

Post 06 Aug 2013, 00:30

višekratni slon » wrote:
:durica: :rofl:

Kar je u pravu. Certificirani su. :raspa:
I tvoja baba je isto certificirana. :natisad:

A idem leć, šta ću. Triba se dignit jedno u šest i po ili tako nešto. :mama:
Eks

Post 06 Aug 2013, 00:31

Zekoslawa » wrote:
A idem leć, šta ću. Triba se dignit jedno u šest i po ili tako nešto. :mama:
Ajde, babo. :o :zubo: