A ima logike kad tako kazes, da. Ja valjda idealiziram to podrucje jer malo znam o tome.
Ja isto bjezim od nekih ljudi. Savjetodavke,medju ostalima
Idem i ja, ubi me mob i tač, noć
Da se mene pita, za ovakovo vrijedjanje letili bi banovi ko kruske...Zekoslawa wrote:Inače, samo da vam ispričam: Karu je daleko do mene. Aj sad reci koliko trebaš biti lud da ti je daleko doći do visoke, zgodne i pametne pojave poput mene, koja usto ima cijeli zečinjak samo za sebe.![]()
Odnosno, koliko trebaš biti nezanimljiv da se Karu ne da družiti s tobom.![]()
A neću te jepst, života mi. Štasse usra.
Ima ona jedna poslovica... rodbina je iz pakla izasla... ili tako nekakovišekratni slon wrote:Znam, s rodbinom je uvijek najgore.
Haha, savjetodavka.,![]()
Ajde, noć.
Ooo, da , jer tamničar je upravo zaspao...
Je, i u uredu isto. Ubiti, da.Karl Jozef » wrote:Je to mi moš na spomenik napisat.Ovdje u mir F5 stiska, taj i taj.
Meni je u jednom trenutku prošlo kroz glavu da je vrućina jedini opravdani razlog za samoubojstvo. Kad čuješ da će ovako biti još idući deset dana, jebate.višekratni slon » wrote:Imam snažan osjećaj da neću preživjeti. Ne znam jesam li sad živa. Nabijem ja Zadar na gigantski sunčev užareni kurac.
A štajaznam ja blejim u zidove smetalo, ne smetalo - isto mi dođe.
Majkemi, ja sam danas pomislila da je jedini način pobjeć iz ovog umrijet. Al paralelno se bojim da ću umrijet od vrućine tako da sam konfuzna.Zekoslawa » wrote: Meni je u jednom trenutku prošlo kroz glavu da je vrućina jedini opravdani razlog za samoubojstvo. Kad čuješ da će ovako biti još idući deset dana, jebate.
Karl Jozef wrote: A štajaznam ja blejim u zidove smetalo, ne smetalo - isto mi dođe.![]()

Apdejtala sam post.Karl Jozef » wrote:Eto vidiš kako ti je lijepo u gradu. Vatromet, muzika, turisti, ljeto...
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests