draga margarita, ista stvar mi je pala na pamet, samo sa zapišanim vecejimaMargarita » wrote:Da je ovaj svijet normalan, svlačionice ne bi smrdile. A muške smrde više. Eto, zato nek budu odvojene.
Socijalni aspekti queerluka
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
kurvanjski avatar, a
Vidiš, to nisam znao. Zanima me zašto. Naime, imao sam prilike vidjeti da su u vojsci ženske barake obično puno gore od muških. Neurednije. Muške su obično kao apoteka.Margarita » wrote:Da je ovaj svijet normalan, svlačionice ne bi smrdile. A muške smrde više. Eto, zato nek budu odvojene.
Možda su u generalnoj populaciji žene urednije od muških, a među onima koji naginju vojsci obrnuto.
Nisam rekla neurednije. Smrdljivije. Veći su, dlakaviji, imaju veća stopala, veće smrdljive tenisice. Nisu im ni veceji gori od ženskih, čak obratno, osim zapišanih pločica.Emericzy » wrote: Vidiš, to nisam znao. Zanima me zašto. Naime, imao sam prilike vidjeti da su u vojsci ženske barake obično puno gore od muških. Neurednije. Muške su obično kao apoteka.
Možda su u generalnoj populaciji žene urednije od muških, a među onima koji naginju vojsci obrnuto.
Pogotovo one tinejdžerske svlačionice po osnovnjacima i gimnazijama, valjda hormoni pršte na sve strane. A još ni ne ševe pa da bi se htjeli radi neke prati. A ni po sjemeništima nije ništa bolje. Odustala sam od treniranja kungfua zbog smrada muške svlačionice, previše mi je bilo muka.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Ja sam se na ŽK na temama o higijeni zaprepastila kako žene znaju bit blago nekulturno.
Od one što zapišava cijeli wc i otresa kapljice u maniri psa preko svih onih užasnih priča o javnim wc-ima, o nepranju danima, a neke sam stvari bome i potisla i preskakala u strahu što ću pročitati, a i one napudrane izblajhane kokoši što smrde na kilometre jer je valjda deodorant kancerogen ili skup, votevr, uglavnom, ostalo mi je jako malo vjere u tu neku opću tezu da su muškarci neuredniji.
- Euklid
- old school
Jebli vas haustori u Cacku.Chilimama wrote:
stvarno nisam znala![]()
bila sam uvjerena da imaju drugi naziv za ulaz u stubište
Cak i nisam iz Cacka nego jedno selo pokraj...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Donna Sole
a što si po vokaciji?
kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
ok sad to
al koju garderobu svlačionicui i zahod koristi
al koju garderobu svlačionicui i zahod koristi
kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
evo sad sam te sanjala, euklide, neš vjerovat
probudio me grč u nozi
problem imamo
jebeš svlačionicu
probudio me grč u nozi
problem imamo
jebeš svlačionicu
kurvanjski avatar, a
aaa, tako. a nije te začudilo što je ovladao padežima?
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
- Donna Sole
blaze » wrote: aaa, tako. a nije te začudilo što je ovladao padežima?
pa reče čo'ek da je iz Čačka a ne iz Niš pa, reko, vidi haustor
a kad smo kod drugara, pratim jednu trakavicu na plaži, ljubavni trokut...napetost daje tetoovaža jednog iz trokuta, meni malo sumnjiva...čo'ek ima tigra na ramenu, al ne onog zagrebačkog nego onog istočnog sa šapama pa bode oči vascelom muškom delu plaže...
kurvanjski avatar, a
Ha, mi ni nismo imali svlačionicu, tak da nisam imal takvih problema.Margarita » wrote: Nisam rekla neurednije. Smrdljivije. Veći su, dlakaviji, imaju veća stopala, veće smrdljive tenisice. Nisu im ni veceji gori od ženskih, čak obratno, osim zapišanih pločica.
Pogotovo one tinejdžerske svlačionice po osnovnjacima i gimnazijama, valjda hormoni pršte na sve strane. A još ni ne ševe pa da bi se htjeli radi neke prati. A ni po sjemeništima nije ništa bolje. Odustala sam od treniranja kungfua zbog smrada muške svlačionice, previše mi je bilo muka.
Nego - kaj si ti, kurac, radila u sjemeništu? Ti fakat nisi normalna...
Znam, znam, Drapiguzovac kraj Čačka, bivši Peškirovci...
Igrala košarku.judolino » wrote: Nego - kaj si ti, kurac, radila u sjemeništu? Ti fakat nisi normalna...
Joj sto volim Iggy Pop.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
To bi bilo zgodno da smo svi mladi i lijepi.Chilimama » wrote: ne briga me ko će se di svlačit i presvlačit, ja bi zabranila odjeću i naredila da svi goli odamo
Gledat horde golih debelih smežuranih baba i mlitavih đedova, to bi bilo grozno...
Nisu ljudi bez razloga izmislili odjeću. Bez odjeće iluzija digniteta bi bila nemoguća. Bez odjeće bi bilo očigledno da smo stoka.
Pročitala me.višekratni slon » wrote:Gejeva i lezbi je premalo da se za njih rade posebne svlačionice.
Ali tebe to ne zanima, tebi je ovo samo tema za ispucavanje frustracija u vezi istih.
Na onoj mojoj propaloj temi je bio link, doduše nisam sigurna jesam ga stavila, koji govori o ukidanju m i ž veceja. Doduše, uniseks wc-i i nisu neka šokantna pojava.
Iako se ne radi samo o gejevima i lezbama, nego i o ovom što priča Euklid. Imaš u jamerici slučajeva gdje se neki queer, muškarac ali koji se 'osjeća kao žena' (što god to značilo, mene zanima odakle muškarac uopće zna da se 'osjeća kao žena'? Kako zna da je to isti osjećaj kojeg inače imaju žene?) - žalio na 'diskriminaciju' jer ga nisu puštali u ženske svlačionice i druga slična mjesta, s 'ostalim ženama'. A taj lik čak nije otišao ni na operaciju 'promjene spola' - ili seljački, na rezanje kurca i jaja i pravljenje umjetne pičke. Znači, lik bi se htio tako s kurcem među nogama šetati među 'ostalim ženama' - zašto što se on 'osjeća' tako.
-
- Information
-