Kae, ćajogusci?
na mene se garant ne duriš jer ja opet nemam pojma o ni o čemuKarl Jozef » wrote:Ne durim se.
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
možda sam nova tu, al i ja znam da je ovo lažKarl Jozef » wrote: Ne durim se na nikoga.![]()
Tu i tamo se ne pojavim po četiri pet dana pa misle da se nešto ljutim.
..blaZekoslawa » wrote:..šta?
Ma, davno je to prošlo. Frend ga samo razmatra jer smo skupa online s njim na jednom sajtu, ali taj lik je već probavao davno kod mene i ja nisam htjela. Rugala sam se da je preodgovoran.elma wrote:Da bar mene oce neki nejebivjetarNema veze uvijek mi ostaju disfunkc. forumasi.
a ovo za vidik, pa da, da nisam dosla tu, ne bi ni vidjela ovog, jos jedan argument za ostat kuci po cijele dane ha haal stvarno, ja ne znam jel meni gore doma ili medju ljudima, imam ósjecaj da nosim masku cijelo vrijeme, i umara me sve to
Btw, odi, odi se naci s tim koji se nudi![]()
Vracam se u pakao
Ja mislim da će ti dio toga proći s godinama. Doduše, ne znam jel meni dio toga otpao s godinama ili terapijom.
Ne nego je pričao o pederima sa mnom na onoj temi, a kad god pričamo o tome nema ga par dana s tendencijom trajnog nestajanja.elma wrote:Zasto se karl kao duri, ako nije tajna! Nisi mu valjda opet govorila da je ok za vezu, samó lijen
To me tada sjetilo na onog lika koji se zove povjerljiv i ok, tako nesto ,rofl
Ako bari Zec, sve mu je oprošteno.
Kreativna sloboda.Dawn wrote:
a tko te inspirirao za vodokotlić?![]()
jedina ispravka koju znam primjeniti - NI-NA-KO-GAKarl Jozef » wrote: Ne durim se na nikoga.![]()
Svaki put kad se toliko ne pojaviš se i duriš ujedno.Karl Jozef » wrote: Ne durim se na nikoga.![]()
Zekoslawa » wrote:Sutra idem u zečinjak.
Kakav je?
I to je više nego će Kar ikad moć.Dawn wrote:
jedina ispravka koju znam primjeniti - NI-NA-KO-GA![]()
Kratko si tu.Dawn » wrote: možda sam nova tu, al i ja znam da je ovo laž
višekratni slon wrote: Ne nego je pričao o pederima sa mnom na onoj temi, a kad god pričamo o tome nema ga par dana s tendencijom trajnog nestajanja.
Viš to sam zaboravio.
Zla si.Zekoslawa » wrote: A mogla si je i primijeniti, ne budi ti teško.
Jesam ja sponzoruša ako mi počinje imponirati da je netko odgovoran?
Krasan zečinjak.
Al me malo plaši sve to skupa.
Od sutra si samostalna...Zekoslawa » wrote:Sutra idem u zečinjak.
Ček, evo malo
[spoiler]
[/spoiler]Grammar nazi.Dawn wrote: jedina ispravka koju znam primjeniti - NI-NA-KO-GA![]()
Ali ja imam i RL.višekratni slon wrote: Svaki put kad se toliko ne pojaviš se i duriš ujedno.![]()
![]()
Mrš.višekratni slon wrote: I to je više nego će Kar ikad moć.![]()
Nisi.višekratni slon » wrote:
Zla si.![]()
Jesam ja sponzoruša ako mi počinje imponirati da je netko odgovoran?
U biti, možda malo. Jerbo trebala bi i ti biti odgovorna da bi mogla to tražiti od drugih. Ja recimo to smijem. Zato neću Kara dok ne diplomira.
Šta, odgovornost?
Tuko.Zekoslawa wrote: Oću reć, Kar ti je domet, jebiga.![]()
Takve sam imala čitav život, neću više.
Ali da, i ja sama osjećam da nemam pravo tražiti odgovornog, još.
Ma jok odgovornost, lako za to. Strah me malo živjeti sama u nepoznatom hudu i tako to.višekratni slon » wrote:
Šta, odgovornost?![]()
Tuko.![]()
Takve sam imala čitav život, neću više.![]()
Ali da, i ja sama osjećam da nemam pravo tražiti odgovornog, još.
Iskreno, da, ja ne bih imala živaca za nečije metiljanje i životarenje. Jednostavno shvatiš da moš i moraš bolje i nemaš za to živaca. I sad kad pogledam sebe kako znam biti relativno normalna i funkcionalna, onako metiljava kako sam znala biti jednostavno nisam neki ulov i nemam pravo zahtijevati od nekoga da me prihvaća takvu. Nisam dobra ni sebi ni okolini kad sam takva, pa prema tome nemam pravo tražiti od drugih da budu bolji od mene, a ja njima dobra kao takva. Nije fer, jebiga.
-
- Information
-