Kae, ćajogusci?
Dawn » wrote:a ja se ne brojim?
trebat ćete vi mene kad dođe zima i kad svi budete u kući, a ja se neću htjet pričat s vama. : prijeti se u prazno:
Mislila sam na veće mnoštvo.
Zečino, samo ti radi, treba netko Karu kuću zidat.
Nego, nema nam unde dugo.
nisam ja tvoj slonvišekratni slon » wrote:
Ti si moj klon.
Nema. Jaa sam razmišljala kako ću do srednje životne dobi vjerojatno morat uložit u implatante s obzirom da se raspadam.
ja sam našla nekog lika koji nudi besplatan smještaj u stanovima u zagrebu, a ak su stanovi popunjeni onda u hotelu sa 3 zvjezdice za vrijeme boravka i popravljana za pacjenta i obitelj/pratnju.
i nije tak skup i jedan od rijetkih ima cijene na netu. kao da je tako jebeni problem napisati koliko što košta
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
To ni ja ne kužim, cjenik bi trebao biti transparentan.ja sam našla nekog lika koji nudi besplatan smještaj u stanovima u zagrebu, a ak su stanovi popunjeni onda u hotelu sa 3 zvjezdice za vrijeme boravka i popravljana za pacjenta i obitelj/pratnju.
i nije tak skup i jedan od rijetkih ima cijene na netu. kao da je tako jebeni problem napisati koliko što košta
Nisam dosad čula to za smještaj. Fora.
sad baš guglam cijene.. neće me taj sport proć ispod 15 tisuća kuna, a radi se o samo 9 zubavišekratni slon » wrote:
![]()
![]()
To ni ja ne kužim, cjenik bi trebao biti transparentan.
Nisam dosad čula to za smještaj. Fora.
i upravo sam shvatila da se ne znam smijat. toliko dugo se ne smijem (jesam se ikad smijala?
Uh, to je puno. Al ne gine i meni nešto slično... kad tad.Dawn » wrote:
sad baš guglam cijene.. neće me taj sport proć ispod 15 tisuća kuna, a radi se o samo 9 zuba
i upravo sam shvatila da se ne znam smijat. toliko dugo se ne smijem (jesam se ikad smijala?), da sama sebi izgledam retardirano kad se nasmijem :503:
upravo sam našla nešto.. neki lik ima akciju.. postoje dvije vrste ljuskica - keramičke i one druge. keramičke su jače i bolje, a druge su jeftinije :siromašna:.višekratni slon » wrote:
Uh, to je puno. Al ne gine i meni nešto slično... kad tad.
keramičke za 10+ zuba su 1800 kn komad, a one druge su za manje od 10 zuba 700 kuna, a za 10 ili više su 500 kn komad. sve si mislim da to i nije tako puno.
Za prednje zube obavezno keramičke. Moja je to zvala porculanske i razdvajala na porculan i keramiku koja je kao lošija, ali mislim da sam kasnije otkrila da je to kriva terminologija, odnosno, keramičke, te skuplje su te koje se isplate jer ako radiš ove druge, s vremenom će potamniti i izgledati jako neprirodno. Možeš kombinirati ako ti nisu svi zubi vidljivi kad se nasmiješ pa staviti jeftinije na te ostale.Dawn » wrote:
upravo sam našla nešto.. neki lik ima akciju.. postoje dvije vrste ljuskica - keramičke i one druge. keramičke su jače i bolje, a druge su jeftinije :siromašna:.
keramičke za 10+ zuba su 1800 kn komad, a one druge su za manje od 10 zuba 700 kuna, a za 10 ili više su 500 kn komad. sve si mislim da to i nije tako puno.![]()
Joj, koji je to forum?Silajn » wrote:Mene baš razveselilo kad sam na jednom otpadničkom forumčiću na koji su uglavnom pobjegli ustašići s fhr pročitala da me zovu Ulrike Meinhof![]()
i govore kako sam grozna, užasna i opasna
Daj da im odem malo jebat mater...
Ja nisam znala ni tko je ZgSash pa secsmrtno uvrijedio. I uz nekog razloga sam mislila da je Nica puno starija nego sto je.Euklid wrote: Krivo si skopcala.
Sigurna je Victora...
I bila sam na dva tuluma forumasa, ali i dalje ne znam skoro nikoga
Forumska inteligencija mi je na nuli
Desire makes slaves out of kings.
da.višekratni slon » wrote:Danas biti stomatolog, znači biti bogat čovjek. Ali doslovno. Ljudi se doslovce obogate, čula sam primjere, a i jasno mi je zašto.![]()
ja svog sina neuspješno pokušavam navest na zubariju. mislim, da bidne zubar. pardon, doktor dentalne medicine.
ali neće, đubre malo. kakve sam sreće, još će ić upisat filozofski. :
Nek(v)arljiva.
Dabogda ti dijete upisalo filozofski! 
Uf, takvo nešto ni Euklid ne bi mogao izgovoriti...
Uf, takvo nešto ni Euklid ne bi mogao izgovoriti...
-
- Information
-