Kae, ćajogusci?
Mooooooooolim te, ne koristi tu riječ, umrem kad je vidim, umrem. Kako je to zaživjelo?!Dawn » wrote:meni se ljudi na međumrežju :bajron: vole nakačit pa me živcirat. ko npr sigurna, ovaj, pardon, victora, zeus i lake. eh da i ugly kid hoe.. ovaj "joe".
Sigurna.
Otkad je Victora, manje je zanimljiva.
meni je ta riječ gadna, al nekako mi je sad baš pasala 
sigurna je super sa sigurne udaljenosti. dok joj se smiješ. kad se nekelji na tebe i stalka te po forumu, malo te bude strah jer je žena teži sajko
sigurna je super sa sigurne udaljenosti. dok joj se smiješ. kad se nekelji na tebe i stalka te po forumu, malo te bude strah jer je žena teži sajko
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
Ma znam, ne volim kad je se siluje.Dawn » wrote:meni je ta riječ gadna, al nekako mi je sad baš pasala
Vjerujem ti. Znam kako je kad ti se netko takav nakači i nije ti više baš u rangu "nu one vorumske budale".
sve više i više sumnjam da je problem u meni jer ljudi se mjenjaju i jedini zajednički nazivnik je to što zajebavaju - mene :503:višekratni slon » wrote:
Ma znam, ne volim kad je se siluje.![]()
Ti nisi, samo komentiram.
![]()
Vjerujem ti. Znam kako je kad ti se netko takav nakači i nije ti više baš u rangu "nu one vorumske budale".
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
Ne znam što bih ti rekla pošto sam sama često znala doživjeti da se ljudi zakače na mene, frend mi je znao reć da sam magnet za manijake. Mislim da je to stvar hipersenzibilnosti i karaktera koji ne prešućuje. Nisam dovoljno flegmatična.Dawn » wrote:
sve više i više sumnjam da je problem u meni jer ljudi se mjenjaju i jedini zajednički nazivnik je to što zajebavaju - mene :503:
Voljela bih da je tome drukčije, ali šta ja znam... nije. Ali i dalje čvrsto stojim da je problem u govorenju o sebi. Sam se napraviš pokretnom metom, plus ako si osjetljiva i pomalo kolerična, ne završava dobro.
A i da, ja imam nezgodnu osobinu da ne mogu prešutjeti stvari za koje znam da ih ljudi ne žele čuti.
Tako sam sebi složila frku kad sam davala otkaz jer sam se ladno mogla izvući s nekim mlakim objašnjenjem, ali ja sam odabrala reći liku u facu da je nepravedan i pozvala se na ugovor, dobila naravno po nosu i bila izvrijeđana.
Ne želim šutjeti, jbga. Nije uvijek tako, ali bojim se da sve češće je i nism sigurna da mi se to sviđa.
Znam...Dawn » wrote:moj problem je što ne mogu šutit kad me netko otvoreno prozove. i uvijek se vodim onom "fight fire with fire". znaaaaam da to tak ne idem, al ne mogu se ne branit.
Ali onda sa stane uvijek ispadneš jednaka, ako ne i gora jer ljude mahom nije briga tko što govori nego samo vide fajt i reagiraju na neki svoj flegmatični način gdje je "mir mir nitko nije kriv" jedino što znaju reći.
Ja primjećujem previše stvari, nekad znam pričati s nekim i šokirati se koliko nijansi ne primijeti. Ne, nisam superinteligentna, jednostavno me očito više stvari pogađa pa zato primijetim.
Ja jesam.Dawn » wrote:slažem se..
no za divno čudo nisam dobila niti jedan karton za vrijeđanje forumaša
pravo čudo naspram onoga koliko sam se fajtala uokolo
A da. Tako sam se ja jednom pokušavala maknut s jednog sajta, ali džabe, dok mi zaista nije dosadilo, tad jednostavno više nisam dolazila nego jednom godišnje i dan danas mi se više nije vratio interes. Valjda će se to desiti i s ostalima.Dawn » wrote:i ja.. već sam se 25 puta zapitala koji kurac idem na forum, al ipak svaki dan ponovno dođem
Idem prat kosu.
-
- Information
-