Što odmah nisi rekao? Lock.Potjeh » wrote:
Sposoban je računalni programer.
Introverti
- Nikolajevna
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 798 times
- Been thanked: 1518 times
Javi se Lastanu, ima nešto za tebe.Gazda » wrote: Možda će njemu biti lakše raditi svoj posao ako podređeni rade svoj kak spada? Bože, fakat ne vjerujem kakvi komentari sve ovdje se pišu.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 798 times
- Been thanked: 1518 times
Potpisi su za budale.
blaze » wrote:
lisbeth salander!![]()
fura se na nju. ni ti ni ovdašnji gazda niste čuli za 'milenij', ali tvoj direktor bit će obožava larssona
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Mama ti nije čula za išta ikad.blaze » wrote:
lisbeth salander!![]()
fura se na nju. ni ti ni ovdašnji gazda niste čuli za 'milenij', ali tvoj direktor bit će obožava larssona
Osim toga ta ženska se barem zna mlatit a od ove nikakve koristi već samo glumi fikus.
Hm, poremećaj svakako jest u onom smislu da je nalazi daleko van nekakvog prosjeka. Kao laik ne bih se usudio dijagnosticirati.kuki » wrote:Meni to vuče na poremećaj iz autističnog spektra. :laičko nabacivanje dijagnozama u pola jedan ujutro:
Možda je takav poremećaj, možda je neka vrsta fobije ili još gore, neka trauma. Pojma nemam.
Osim neobavljenog posla meni ništa drugo ovdje nije čudno.
A za posao jbg, ako ga ne obavlja kako spada onda se o tome treba razgovarati. Da li kad nešto napravi dobro joj se da do znanja da je to bilo dobro? Čisto da zna razliku između dobro obavljenog posla i loše obavljenog posla.
Imam trenutno 865 nepročitanih mailova u inboxu. Tj. to bi mogao pomisliti netko ko baci oko na moj inbox. Nisu nepročitani. Ne oni koji me se stvarno tiču.
Nisam se zadnjih 2 mjeseca našminkala za na posao jer mi se nije dalo. Jučer jesam nešto pa su svi ostali u šoku. Isto sam radila i našminkana i nenašminkana.
S većinom mi se ne komunicira i ne želim s njima ulaziti u bilo kakav small talk, ako nije vezano za posao. Od nekih 500 ljudi imam ih troje s kojima komuniciram i privatno. Nekima to smeta i moje odvajanje posla i privatnog nije poželjna osobina, stvara mi to probleme. Kad sam počela kužiti da moje zanimanje za nečiji tuđi vikend i kako ga je proveo je bitno onda sam pokušala malo se prilagoditi tome. Ispadne fejk i još gore, pa to više ne radim. A ne mislim za sebe da sam introvert ni da imam neki poremećaj, jednostavno mi se ne da smješkati i trkeljati sa svakim. Tu ne računam na ljubaznost koja je potrebna da bi obavila svoj posao, prema kolegama i klijentima sam prilično ljubazna i draga, no to nekima nije dovoljno. Voljela bi reći da je to njihov problem. I je, samo što nakon svega ja tražim novi posao, a ne oni.
A za posao jbg, ako ga ne obavlja kako spada onda se o tome treba razgovarati. Da li kad nešto napravi dobro joj se da do znanja da je to bilo dobro? Čisto da zna razliku između dobro obavljenog posla i loše obavljenog posla.
Imam trenutno 865 nepročitanih mailova u inboxu. Tj. to bi mogao pomisliti netko ko baci oko na moj inbox. Nisu nepročitani. Ne oni koji me se stvarno tiču.
Nisam se zadnjih 2 mjeseca našminkala za na posao jer mi se nije dalo. Jučer jesam nešto pa su svi ostali u šoku. Isto sam radila i našminkana i nenašminkana.
S većinom mi se ne komunicira i ne želim s njima ulaziti u bilo kakav small talk, ako nije vezano za posao. Od nekih 500 ljudi imam ih troje s kojima komuniciram i privatno. Nekima to smeta i moje odvajanje posla i privatnog nije poželjna osobina, stvara mi to probleme. Kad sam počela kužiti da moje zanimanje za nečiji tuđi vikend i kako ga je proveo je bitno onda sam pokušala malo se prilagoditi tome. Ispadne fejk i još gore, pa to više ne radim. A ne mislim za sebe da sam introvert ni da imam neki poremećaj, jednostavno mi se ne da smješkati i trkeljati sa svakim. Tu ne računam na ljubaznost koja je potrebna da bi obavila svoj posao, prema kolegama i klijentima sam prilično ljubazna i draga, no to nekima nije dovoljno. Voljela bi reći da je to njihov problem. I je, samo što nakon svega ja tražim novi posao, a ne oni.
Happy Easter!
Zanimljivo je kako se na druženja među kolegama različito gleda od firme do firme. Na mom zadnjem poslu se jako loše gledalo na takva druženja. Gledalo se tko s kim ide na kavu za vrijeme pauze i onda nekima prigovaralo, šuškalo se tko se s kim druži van radnog vremena. U Potjehovom slučaju je obrnuto. Kod njega je negativno ako se netko drži sam za sebe. Ja se ne bih upuštala u nikakve dijagnoze. Možda cura ima problema, a možda joj naprosto ne odgovara družiti se s kolegama.
Nisam se baš osvrnula na dio o potpunoj nebrizi za izgled. Meni potpuna nebriga za izgled znači potpuna zapuštenost i odijevanje neprikladno situaciji. Potjeh nije napisao detalje pa ne znam o čemu se radi. Inače mislim da na posao baš ne možeš doći bilo kako (poderane traperice, japanke i slično) nego treba biti pristojno i prikladno obučen, ali ne mislim da je šminka nužna.
Nisam se baš osvrnula na dio o potpunoj nebrizi za izgled. Meni potpuna nebriga za izgled znači potpuna zapuštenost i odijevanje neprikladno situaciji. Potjeh nije napisao detalje pa ne znam o čemu se radi. Inače mislim da na posao baš ne možeš doći bilo kako (poderane traperice, japanke i slično) nego treba biti pristojno i prikladno obučen, ali ne mislim da je šminka nužna.
eto što film učini od knjige!Gazda » wrote: Osim toga ta ženska se barem zna mlatit a od ove nikakve koristi već samo glumi fikus.
preskoči 278 stranica lisbethinog izigravanja fikusa
gazda, mama ti čitala al ti nisi
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Hm, nebriga za izgled. Recimo to ovako, uniformno se odjeva. Nema varijacija odijevanja, uvijek su iste hlače i ista majica. Nadodati još debljinu i pogrbljeno držanje.
Da, bitno nam je da se međusobno družimo jer je timski rad bitan. U to ime imamo dosta zajedničkih aktivnosti koje firma financira. Ona nije obavezna na ništa od toga ići niti to očekujem od nje. Napredak u malim koracim bi bio dobrodošao prema nekakvoj dvosmjernoj komunikaciji.
Da, bitno nam je da se međusobno družimo jer je timski rad bitan. U to ime imamo dosta zajedničkih aktivnosti koje firma financira. Ona nije obavezna na ništa od toga ići niti to očekujem od nje. Napredak u malim koracim bi bio dobrodošao prema nekakvoj dvosmjernoj komunikaciji.
Nije ti čudno da svoje ekrane drži jako malene u odnosu na svoj desktop te ih grupira u jedan ugao? Ovo uopće se spada pod interakciju sa drugim ljudima.aisling » wrote:Osim neobavljenog posla meni ništa drugo ovdje nije čudno.
Nije ti čudno što nijednom nije uzela čašu vode? Ipak provodi 8 sati ovdje svaki radni dan. Čini mi se nevjerovatnim da joj je metabolizam istajmiran tako precizno da joj to nije potrebno.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Iskreno, meni se za takve stvari na poslu kod kolega živo fućka. Takve stvari postanu tema razgovora kao dokaz traču i potpora neizrečenoj odluci da je kolega / kolegica x, u osnovi, nepoželjan član tima.Potjeh » wrote:
Nije ti čudno da svoje ekrane drži jako malene u odnosu na svoj desktop te ih grupira u jedan ugao? Ovo uopće se spada pod interakciju sa drugim ljudima.
Nije ti čudno što nijednom nije uzela čašu vode? Ipak provodi 8 sati ovdje svaki radni dan. Čini mi se nevjerovatnim da joj je metabolizam istajmiran tako precizno da joj to nije potrebno.
A jebiga, sad već mislim da pretjeruješ. To što se zapravo dosadno oblači, debela je i pogrbljeno se drži stvarno nema veze s poslom. To čak nije ni neprimjereno odijevanje.Potjeh » wrote:Hm, nebriga za izgled. Recimo to ovako, uniformno se odjeva. Nema varijacija odijevanja, uvijek su iste hlače i ista majica. Nadodati još debljinu i pogrbljeno držanje.
Meni je recimo neprimjereno u firmi u kojoj dosta ljudi dolazi na posao u odijelima i žene dolaze poslovno odijevene i sređene, da neka ženska dođe u trapericama, tenisicama i potkošulji. To što je potkošulja plave boje pa izgleda kao majica bez rukava ništa ne znači. To je i dalje potkošulja. Da ne govorim da je u nekakvom poslovnom okružju nošenje majci na bretele ipak malo neprimjereno. Dakle, to me zanimalo, je li neprimjereno ili samo neatraktivno. Čini se da se ovdje radi o tome da izgleda neatraktivno. Ako je tako, tu stavku bi trebao izbaciti iz jednadžbe po kojoj prosuđuješ kakav je radnik.
eto, i sad je mrtavblaze » wrote: i steve jobs je uvijek bio u crnoj dolčeviti, trapericama i tenisicama. ali uvijek
ozbiljno, ukoliko žena ne smrdi, odnosno ne oblači jednu te istu majcu nekoliko dana, ne vidim u čemu je problem
osim ako firma ima neku naročitu politiku u vezi oblačenja
Ne razumijem ustvari ovu temu.
Osoba ili jest ili nije dobar radnik.
Ukoliko jest odlično, ukoliko nije daš joj otkaz i bok.
To što je očito psihički i/ili emocionalno sjebana uopće nije bitno. Barem ne u ovom kontekstu.
Osoba ili jest ili nije dobar radnik.
Ukoliko jest odlično, ukoliko nije daš joj otkaz i bok.
To što je očito psihički i/ili emocionalno sjebana uopće nije bitno. Barem ne u ovom kontekstu.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
- Information
-