Gutam s guštom, jebeš ananas!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1666 times
A kako bi ti, citirala 15 postova? Meni se to nije dalo. Ovaj je sustav prilično nespretan i nesretan, ne možeš se vraćati previše u prošlost kad kvotaš. A i stalno te vraća na početak.jevgenija » wrote: e, al ti jesi. ja ne pišem općenita sranja, pa nek pogodi kom se pogađat da.
"Općenita sranja" rezultat su jedino toga. I ničega drugog.
Potpisi su za budale.
Sinoć sam se zaljubila i udobrovoljila. Sad mi je lakše. 
I skontala sam da mi je mutava frendica rekla pogrešan dan za predavanje na koje hoću ići. Po njoj je bilo prošli tjedan kad nisam mogla doć, a zapravo je ovaj tjedan kad mogu. I sad sam sretna i sve.
I skontala sam da mi je mutava frendica rekla pogrešan dan za predavanje na koje hoću ići. Po njoj je bilo prošli tjedan kad nisam mogla doć, a zapravo je ovaj tjedan kad mogu. I sad sam sretna i sve.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Gle, Hek, ako imaš problem sa pdf-om, a čini mi se da ti se čini da ga imaš - mogu ti samo reći da mu neće pomoći kasapljenje ćetova. Podforum raste s interesom korisnika. Forsanje tema kako bi izgledao "pametniji" i "konstruktivniji" ili već koji kurac od izraza koristite, jednostavno nije rješenje. Dobiješ samo gomilu floskula, jefitnih fraza i mentalnog preseravanja savršenih persona.
Zašto se, pobogu, ne strpiš dovoljno da netko stvarno IMA ljubavni problem?
Živi topici su oni koje ljudi pišu o životu, bar na takvim podforumima.
Pa i Okrugli se već dva tjedna svodi uglavnom na novinare i djecu, na ovaj ili onaj način, sve ostalo očito trenutno ne zanima ljude.
Da se ubijem sad zato? Ili da tražim postove općeg tipa na čitanju, hobijima, ljubavi i politici i davim ondašnje modove da za svaka tri zaredom takva odvoje temu da si je prebacim?
Sredi malo svoj pristup, kad već prigovaraš na gutačkom pristupu. Gutački pristup i navike nemaju veze s FHRom nego s tempom i načinom komunikacije koji nam paše. To nema veze s tvojim željama vezanima uz nešto drugo.
Zašto se, pobogu, ne strpiš dovoljno da netko stvarno IMA ljubavni problem?
Živi topici su oni koje ljudi pišu o životu, bar na takvim podforumima.
Pa i Okrugli se već dva tjedna svodi uglavnom na novinare i djecu, na ovaj ili onaj način, sve ostalo očito trenutno ne zanima ljude.
Da se ubijem sad zato? Ili da tražim postove općeg tipa na čitanju, hobijima, ljubavi i politici i davim ondašnje modove da za svaka tri zaredom takva odvoje temu da si je prebacim?
Sredi malo svoj pristup, kad već prigovaraš na gutačkom pristupu. Gutački pristup i navike nemaju veze s FHRom nego s tempom i načinom komunikacije koji nam paše. To nema veze s tvojim željama vezanima uz nešto drugo.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
joj daj, ne seri. spremila si i kokice, i fotićm.za » wrote:E ljudiHm
Ajmo se sad potuć![]()
![]()
Dobro je rekao netko na početku, ovdje će se ekipa oglodat međusobno ukoliko ne bude navale nakon famoznog otvaranja![]()
Predlažem da svatko sa po klonom (dva, tri..) napravi bar pedesetak upisa i tako ubrizga malo kisika.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
ne da nas je premalo, nego smo kao na brodu na oceanu. ono, dobro je sto je utisno, pa onda bude svasta nesto, ali..pocnu tu i nervoze..nemas di pobic..jedan te moze promasit, ali eto drugog.. i dosadi, mos se samo sagnut i..Morticia » wrote:Ljudi, nema nitko posebnih problema s pdf-om.
Jednostavno nas je premalo da bi bilo zabavno.
Dobro kokicejevgenija » wrote: joj daj, ne seri. spremila si i kokice, i fotić :ro fl: :zu bo:
Sad zaozbač, meni je malo postalo dosadnjikavo tu
(ne aludiram da je prosječna visina 152).
Cijeli forum mi izgleda kao jedno veliko Gutanje. (a to nije kompliment
I kao da to nije dosta, nego ljudi još i nepovratno odlaze
Odmah bih mijenjala neke (nije sad bitno koje
E, i ja.
ElliQuinn wrote:Dakle, dugo smo i trajali.
Jbga, to tako ide s mini forumićima, brzo se potroše.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
..a ni omrsili se nismo. :tuzno: ..feler. ide ovako->ElliQuinn » wrote:Dakle, dugo smo i trajali.
cemu frke? pa dajte ljudi sebi vremena.
ocete da napisem horoskop forumu i svakom pdfu posebno? .raspa:
Ne prije nego li sve dugove riješiš...a unda » wrote: ocete da napisem horoskop forumu i svakom pdfu posebno? .raspa:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
prejaka kemija, prevelika zelja...
ne bi me ni aisling sa tri kredita spasila.
..a cuj, miljun eura gore dole, sta cemo sad kukat. misli sitno, imat ces sitno..
sta oces rec? da proglasim horskopski bankrot?
teško da će mi uteći i iz ludnice, a još daju bresplatne droge..a unda » wrote:a di ces lipje nego na brodu? pa plovis, pa jedra, pa spiz, pa sloboda, pa..nema ti di utec..![]()
rajcaju se u onlajn zasjedi.
-
- Information
-