A kaj se tiče gozbe:Euklid » wrote:Ima ih, brate mili, za nahranit cijelo trkeljanje i pola velikog foruma
Vec znam koje bih cijenjene persone pozvao na gozbu...
To ti je bila prva i posljednja rečenica,
moj ti kurac bio pečenica...
A kaj se tiče gozbe:Euklid » wrote:Ima ih, brate mili, za nahranit cijelo trkeljanje i pola velikog foruma
Vec znam koje bih cijenjene persone pozvao na gozbu...
Aj mu reci alo.judolino » wrote: A kaj se tiče gozbe:
To ti je bila prva i posljednja rečenica,
moj ti kurac bio pečenica...
Jebemti, nisam se sjetio ote stvarijudolino wrote: Fino, da nisi analfabeta, ne bih ti ja morao davat hintove:
Dok na plaži sijaju pikavci
i talasi piče po obali
oko nas deru se zrikavci
jedno smo drugo probali...
Etovidiš, etovidiš, etovidiš... (Naravno, mogao bih nastaviti i dalje.)Euklid » wrote: Jebemti, nisam se sjetio ote stvari
Šefa UDB-e?Euklid » wrote:E, nemoj da bude pendrekom po pičci kad se vratim
Zar opet?judolino » wrote:Naživcirala me glupa kanibalska kokoš na religiji koja me zbanirala. Glupa je ko sedamsto veganskih kurčića i jebo je onaj tko joj je dao moderaturu.
Ja joj ne bi dao da čuva dva nacrtana Karla.
I kao, nakakva je ateistica, a stalno drobi o nekakvijem "enerđijama", jebala joj enerđija mater.
A i ona kurva Nica uopće nije reagirala kad sam se žalio na tog stupidnog stvora, pravi se grbava.
Ne smem više na Religiju, jebo si ja mater mazohističku...
Pička li joj materina kanibalska...
A koji kua uopce drvis po religiji?judolino wrote:Naživcirala me glupa kanibalska kokoš na religiji koja me zbanirala. Glupa je ko sedamsto veganskih kurčića i jebo je onaj tko joj je dao moderaturu.
Ja joj ne bi dao da čuva dva nacrtana Karla.
I kao, nakakva je ateistica, a stalno drobi o nekakvijem "enerđijama", jebala joj enerđija mater.
A i ona kurva Nica uopće nije reagirala kad sam se žalio na tog stupidnog stvora, pravi se grbava.
Ne smem više na Religiju, jebo si ja mater mazohističku...
Pička li joj materina kanibalska...
Pizdo šugava, nije te Nica vratila na veliki forum, nego moja intervencija, tak da znaš.Euklid » wrote: A koji kua uopce drvis po religiji?
Ateistima bi tamo trebalo zabranit pristup. Kao sto kreacionisti nemaju pristup prirodnim znanostima, jel.
A budes li se ovako izrazavao prema Nici, bice berba usiju
Je, bas...judolino wrote: Pizdo šugava, nije te Nica vratila na veliki forum, nego moja intervencija, tak da znaš.
:
Ma, shvaćaš ti moj kurac.Potjeh » wrote:Shvaćam uzorak. Znači na drugom forumu te zbaniraju pa se dođeš ovdje ispuhivati pa onda opet odeš tamo pa...
Ma, pička ti materina nezahvalna! Jesam li ti rekao da ću te odbanirati? Jesi li nakon toga dobil pomilovanje? Vjeruješ li ti u vampire ili vjeruješ vlastitim očima, a?Euklid wrote: Je, bas...
Toliko te cijene i vole tamo da je dovoljno da zapucketas prstima i sve ti se zelje ostvaruju...
Ma ono kanibalsko žgepče Meadow.E, a o kojoj to moderatorici ovako lijepo zboris?
Meadow je toliko glupa da je kanibal, a ti pričaj kaj god hoćeš.Euklid » wrote:Ti si rekao... koji si kua ti rekao... do tebe drze ko do lanjskog snijega.
Sta lanjskog? Preklanjskog
Meadow?
Pa zbilja si djubre. Ta mala se tolko trudi bit fina i sve rjesavat na lijep nacin a ti tako...
Stvarno si neotesana seljacina. Ne znam ka te ona tvoja trpi. Onakav cvijet zasluzio je nekog boljeg...
Daj, odi u kurac.Euklid » wrote:Kad si nekulturan. Mos budali rec da je budala i na fin nacin.
Sta se koji kua tamo razbacujes epitetima koji se ne toleriraju?
Oni jos moraju puno zganaca pojesti da dodju do nivoa komunikacije kakav je ovdje a da ga se ne kaznjava istog trena...
Ajde, siđi do reke i udavi se, bre...Euklid » wrote:A i ti ga seres na mekano.
Zutokljunac... ne mogu vjerovat da nisi naso nesto bolje...
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 3 guests