Ti si Hercegovac?
Ne volim Hercegovce, jebiga!
Znači, ti si Hercegovac i nisi Hercegovac, a to ne znaš dok netko ne otvori kutiju?
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Invo... Ćega?MightyMe » wrote:Nije, nije, samo demonstriram kako je ne znat neke stvari koje iz fizike jako kul, dok ne znat šta je invokacija je dno dna. A obe te stvari jednako beskorisne u svakodnevnom životu prosječnog čovika.
Jebga, ja sam seljo-beljo...
Oće reć da je to isto ko:
- \frac{\hbar}{i} \frac{\partial}{\partial t} \psi (r,t) = -\frac{\hbar^2}{2 m} \nabla^2 \psi (r,t) + V(r,t) \psi (r)
Pa, iz ovog gore me jednom srušilo na ispitu. A ono inblaneš, se ne sjećam da me ikad iko pitao.
Al da mi išta od toga treba, ne treba.
- \frac{\hbar}{i} \frac{\partial}{\partial t} \psi (r,t) = -\frac{\hbar^2}{2 m} \nabla^2 \psi (r,t) + V(r,t) \psi (r)
Pa, iz ovog gore me jednom srušilo na ispitu. A ono inblaneš, se ne sjećam da me ikad iko pitao.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Brijem da 86,4% posto stvari koje sam ucio na faksu nikad necu trebati...Margarita wrote:Oće reć da je to isto ko:
'if you fall, i'll be there' (floor)
A kaj ti briješ, ti ni onu veprovinu od brka ne znaš obrijat...Euklid » wrote: Brijem da 86,4% posto stvari koje sam ucio na faksu nikad necu trebati...
Kad sam ga vidjela oma sam mislila da nisam zaboravila osobnu, ili vozačku, da mi nije ostalo malo trave u džepu, lisice u autu. Nije to ništa osobno, nego, nako, visceralno.judolino » wrote: A kaj ti briješ, ti ni onu veprovinu od brka ne znaš obrijat...
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Jeboteled...od Hercegovaca do Šredingera u dvi strane! 
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Pa ne znam, pravo da ti velim men nekako ti Hercegovci zgodniji. Nako, visoki i žilavi, a ja to volim.
Kad te žilave muškiće gledim (i mimo Hercegovaca, jelte) stalno mislim da to jebe dok god ti ne rekneš da ti je dovoljno.
Šta sad da radim, neki gledaju u sise, neki u guzce, ja u to.
Iako, generalno, više volim podeblje muške.
Bome, nisam ja baš skroz svoja.
Oće to kad si iz Bosne.
Kad te žilave muškiće gledim (i mimo Hercegovaca, jelte) stalno mislim da to jebe dok god ti ne rekneš da ti je dovoljno.
Iako, generalno, više volim podeblje muške.
Oće to kad si iz Bosne.
Ma, to je to...Margarita » wrote: Kad sam ga vidjela oma sam mislila da nisam zaboravila osobnu, ili vozačku, da mi nije ostalo malo trave u džepu, lisice u autu. Nije to ništa osobno, nego, nako, visceralno.
Da bar umlati one ćelavce u spitkama i bude pravi superheroj, on je ispičutura, badavadžija, tupadžija, cepanica, keleraba i šošon, isto ko i onaj pijanac Henkok...
Jebo ti supermoći kad ih trošiš na trolanje po forumu...
Aj nemoj zajebavat, reci, ja ne znam.MightyMe » wrote: Dobro ja znan šta je invokacija, a znan i još hrpetinu sranja na koju hrpetina idiota svršava. Nažalost.
Meni ota "invokacija" zvuči ko da gurneš neku stvar u bivšu ministricu obrazovanja koja je imala običaj ustati kad u sobu uđe muško...
Dozivanje? Pardon, zazivanje, tipa- oj ti divni nodenše, dođi nam objasni blaaaaaaaaaaaaaaaajudolino » wrote: Aj nemoj zajebavat, reci, ja ne znam.
Meni ota "invokacija" zvuči ko da gurneš neku stvar u bivšu ministricu obrazovanja koja je imala običaj ustati kad u sobu uđe muško...
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
A ti si kao nesto bolji?judolino wrote: Ma, to je to...
Da bar umlati one ćelavce u spitkama i bude pravi superheroj, on je ispičutura, badavadžija, tupadžija, cepanica, keleraba i šošon, isto ko i onaj pijanac Henkok...
Jebo ti supermoći kad ih trošiš na trolanje po forumu...
Idi, bre, konjino srci pesak...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Oprosti, dragi moj podaniče, ja sam GAZDA FORUMA, a ti nisi!
Etotietotitotietoti... (naravno, mogao bih nastaviti i dalje.)
-
- Information
-