Pa možda je dovoljno, za početak, da uživaš ipak više nego da si skroz solo u tom periodu. Ne znamvišekratni slon » wrote:
Jel to stvarno moguće? Ono, da radosno uživaš u trenucima s njim iako znaš da te ne voli. Men to pari kao da si kožu gulim naživo.
Psihokauč - upomoć!!!!
Pa šta ja znam, ja nisam isključiva u vezi toga. Stvari se mijenjaju od frajera do frajeravišekratni slon » wrote:
Ne merem ja to. Ja više uživam solo nego da se masakriram na taj način. Nisam taj tip, jbga.
Bila sam možda nekad. Hrabrija.
Joj ne! Bila sam mrvicu rastrojena kad sam pisala post.višekratni slon wrote:
Ups. Išla sam ponovno čitati. Da, sad se vratio dok čeka da ga ova druga možda pogleda.![]()
Eowyn, odjebi ga.
Nemaš zašto suosjećati s njim. Neka ti je stoput drag, nije vrijedan toga, kako ćeš se iskobeljati iz toga bude li vrijeme dalje prolazilo?
On gleda samo svoju guzicu, inače bi imao minimum poštenja da ti se ispriča i da se makne. Njemu je dobro i ovako, šta ga briga, ali kako je tebi?
I da, batali njegove probleme, šta će ti to, sam je priznao da je zaljubljen u drugu, treću, i sad bi ga ti kao trebala slušati i žaliti.
Dakle, nazvao me samo odjednom i zvao na kavu. Ja sam, eto, pomislila da je konacno odlucio biti fer i reci u cemu je bio problem i onda bismo se rastali u miru. Htjela sam znati jednostavno sto je bilo, ali znala sam da ne postoji niti jedno objasnjenje koje bi ga ucinilo manje ljigavim i nakon kojeg bih ostala u kontaktu s njim.
I sjedili smo na kavi i pricao je gluposti. A ja nisam nista pitala. I onda sam na putu prema doma shvatila da sam stvarno maloumna. Isla sam na kavu da saznam zasto se mjesecima ponasa kao kreten i onda sam se autisticno smjeskala i caskala o vremenu i poslu, da mu slucajno ne bi bilo neugodno. I shvatila sam da sam se tako ponasala citavo vrijeme.
Svela sam se na nasmijanu lutku i nista vise. Nikad u zivotu nisam nikome toliko toga tolerirala kao njemu. Rekla mi je najbolja prijateljica da s njom vjeratno odavno ne bih niti razgovarala da se i upola tako kretenski ponasala. I toliko sam ljuta na sebe zbog toga.
Sve detalje sto se dogodilo je jucer navecer ispricao mojoj prijateljici. Znao je da ce mi sve prenijeti, pa se postedio neugodnosti da mi sam sve mora reci.
Ne da ne bih nastavaljala nista s njim nego bi upoznao moju nelobotomiziranu stranu. I nekako mislim da mu se ne bi svidjela.
Desire makes slaves out of kings.
Nisam sigurna da sam te dobro ubrala. Ako govoriš o frajeru u kojeg nisi zaljubljena, tad skroz kužim. Ako pak jesi, onda i dalje ne kužim, al nema veze.BoDerek » wrote: Pa šta ja znam, ja nisam isključiva u vezi toga. Stvari se mijenjaju od frajera do frajera
nema vezevišekratni slon » wrote:
Nisam sigurna da sam te dobro ubrala. Ako govoriš o frajeru u kojeg nisi zaljubljena, tad skroz kužim. Ako pak jesi, onda i dalje ne kužim, al nema veze.
Da ne trazite ima trideset godina 
Da i ja sam zakljucila da se trebam malo zabaviti i bilo je zaista zabavno do trenutka kad se jednostavno vise nije htio vidjeti sa mnom. U tom trenutku mi je jps uvijek bilo vise-manje svejedno.
I onda sam pocela razmisljati stabsa mnom tocno ne valja da se samo tako maknuo (ali nastavio svakodnevni kontakt). Tesko je reci da li sam bila zaljubljena u njega. Mislim da sam jednostavno previse razmisljala o svemu i postala opshednuta idejom da bi se sve trebalo vratiti na staro.
Da mi je tada rekao da se pojavio netko drugi, dala bih mu ruku i nastavila dalje.
Ovako sam samu sebe mrcvarila mjesecima.
I nemam vise sta razmisljati da li bih ili ne bih ista s njim. Nisam niti sigurna da me zaista drzao u rezervi. Mozda zeli ostati u nekom frendovskom odnosu samo
Sta god da zeli, apsolutno mi je svejedno. Vise ga ne zelim gledati jer je ispao apsolutan kreten, a i ja se samoj sebi pomalo gadim koliko sam u tom odnosu bila inertna i glupava.
Da i ja sam zakljucila da se trebam malo zabaviti i bilo je zaista zabavno do trenutka kad se jednostavno vise nije htio vidjeti sa mnom. U tom trenutku mi je jps uvijek bilo vise-manje svejedno.
I onda sam pocela razmisljati stabsa mnom tocno ne valja da se samo tako maknuo (ali nastavio svakodnevni kontakt). Tesko je reci da li sam bila zaljubljena u njega. Mislim da sam jednostavno previse razmisljala o svemu i postala opshednuta idejom da bi se sve trebalo vratiti na staro.
Da mi je tada rekao da se pojavio netko drugi, dala bih mu ruku i nastavila dalje.
Ovako sam samu sebe mrcvarila mjesecima.
I nemam vise sta razmisljati da li bih ili ne bih ista s njim. Nisam niti sigurna da me zaista drzao u rezervi. Mozda zeli ostati u nekom frendovskom odnosu samo
Sta god da zeli, apsolutno mi je svejedno. Vise ga ne zelim gledati jer je ispao apsolutan kreten, a i ja se samoj sebi pomalo gadim koliko sam u tom odnosu bila inertna i glupava.
Desire makes slaves out of kings.
I onda hrpu gorih stvari od neobostranosti. Ili je neko teško bolestan, ili u braku, ili na drugom kraju svijeta, ili istog spola pa se mora skrivat, ili već nešto.višekratni slon » wrote:
Može. Obostrana ljubav.
Ovako, ako je zaljubljena u njega i ako može biti s njim, kud ćeš bolje, nije baš toliko važno da i on isto osjeća. I tako će i nju proći s vremenom.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Svaka čast onome tko to može, a da ne gurne sebe u konstantnu bol.Margarita » wrote: I onda hrpu gorih stvari od neobostranosti. Ili je neko teško bolestan, ili u braku, ili na drugom kraju svijeta, ili istog spola pa se mora skrivat, ili već nešto.
Ovako, ako je zaljubljena u njega i ako može biti s njim, kud ćeš bolje, nije baš toliko važno da i on isto osjeća. I tako će i nju proći s vremenom.
na ovakvu rečenicu zamislim zubarski stolac i bušilicu. svaka čast onom tko može bez anestezije. evo npr. moja zubarka ima teoriju da je dobro brusiti zub bez anestezije je po patnji vidi koliko je blizu živcu. s anestezijom ne kuži pa ga može i oštetiti...višekratni slon » wrote:
Svaka čast onome tko to može, a da ne gurne sebe u konstantnu bol.
ovih dana sam vidjela da iznajmljuje lokal... a inače nije loša
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Ja sam rijetko kad koristila anesteziju u životu, na zubarskom stolcu pak mnogo češće. Zato posljednjih godina kad me pošteno opalilo po nosu, više ne razumijem veličanje boli kako nekakvog osjeta da si "živ". Jebo bol, može se živjeti i bez nje. Nikad ne znaš kad će ionako naići, ne treba je još sam izazivati.blaze » wrote: na ovakvu rečenicu zamislim zubarski stolac i bušilicu. svaka čast onom tko može bez anestezije. evo npr. moja zubarka ima teoriju da je dobro brusiti zub bez anestezije je po patnji vidi koliko je blizu živcu. s anestezijom ne kuži pa ga može i oštetiti...
Dobila sam je samo kad su mi vadili kutnjak. Valjda bi mi bilo jako čudno da me odjednom ništa ne boli.blaze » wrote: na ovakvu rečenicu zamislim zubarski stolac i bušilicu. svaka čast onom tko može bez anestezije. evo npr. moja zubarka ima teoriju da je dobro brusiti zub bez anestezije je po patnji vidi koliko je blizu živcu. s anestezijom ne kuži pa ga može i oštetiti...
Premda bih ja na prvu, ma i na drugu i općenito rekla da se slažem s tobom, ipak ne mogu ne napomenuti da su mi u životu značili samo oni koje sam voljela. Ne i oni koji su voljeli mene.višekratni slon » wrote:
Svaka čast onome tko to može, a da ne gurne sebe u konstantnu bol.
Baš sam mislila o tome danas, jer sam te, ovakva nagla htjela namah potpisati. A onda sam mislila i o tome što Margarita govori.
I došla do toga da, budući da ne želim biti nevoljena i voljeti neuzvraćeno, pomislio bi čovjek, pa i žena
Ma jest vraga. Biti voljen ne znači baš ništa ako i sam ne voliš. Ali baš ništa.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Ne boli ali se osjećaš onako nekako ljigavo.Perzefona » wrote:Ma jest vraga. Biti voljen ne znači baš ništa ako i sam ne voliš. Ali baš ništa.
Perzefona » wrote: Premda bih ja na prvu, ma i na drugu i općenito rekla da se slažem s tobom, ipak ne mogu ne napomenuti da su mi u životu značili samo oni koje sam voljela. Ne i oni koji su voljeli mene.
Baš sam mislila o tome danas, jer sam te, ovakva nagla htjela namah potpisati. A onda sam mislila i o tome što Margarita govori.
I došla do toga da, budući da ne želim biti nevoljena i voljeti neuzvraćeno, pomislio bi čovjek, pa i ženada je onda važnije biti voljen.
Ma jest vraga. Biti voljen ne znači baš ništa ako i sam ne voliš. Ali baš ništa.
Pa jasno. Nije ni meni značio random lik koji je godinama u mene bio zaljubljen, šta mu ja mogu, nismo imali nikakav odnos da bi mi značio, mogla sam eventualno suosjećati, ne znam.
Međutim, ovako gledano, iako ne volim takve usporedbe, je li mi značio više onaj koji me volio ili onaj koji me nije volio, a bio je sa mnom, jebiga, ne mogu to mjeriti istim aršinom. Prvi mi je parametar dobrote kod muškarca i nešto što bih htjela imati jednom u nekome i orijentir, a drugi, drugog nemam pojma jesam li preboljela i ozbiljno razmišljam da je to uvjetovano mojim mazohizmom na tragu ovog što Euklid neprestano ponavlja, da je ljubav bol i da se očito stupnjem boli vrednuje ljubav, a što je jače boljelo, ljubav je očito bila veća. No, ja ne mogu na to ne reći- skru det. Jer stvarno mi se riga od toga, ali izgleda da tako jest.
Ja sam htjela biti voljena od tog koji me ili nije nikako volio ili me volio na svoj način, šta ja znam, čak sam imala trenutke kad bih se ozbiljno zapitala kako je moguće da taj čovjek mene ne voli i koji kurac trpi sa mnom toliko boli (navodno) ako me ne voli.
Prvi me volio bez da sam stigla to htjeti. Reći da mi nije značio bilo bi odvratno i bila bi laž.
Maltretiram se zbog toga što mi je značio onaj koji me nije volio. I zato sam alergična na te spike kako je bol mjera svih stvari. Je, vraga crnoga.
Da. To je grozna stvar. I gadi ti se svaki dodir. Da nije rješiva odlaskom i neosvrtanjem, rekla bih da je gora od boli.Margarita » wrote: Ne boli ali se osjećaš onako nekako ljigavo.
Ne, bol nije i ne smije biti jedini metar.višekratni slon » wrote: Maltretiram se zbog toga što mi je značio onaj koji me nije volio. I zato sam alergična na te spike kako je bol mjera svih stvari. Je, vraga crnoga.
Al nije ni odsustvo boli mjerilo sreće.
Ma tko uopće zna što je pametno?
Jel bi još i da je istovremeno?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Ufff, to je najljepse.Tea Tree wrote:Meni se čini neloše da je uzajamno i obostrano.![]()
Ali, kažu, tko će to dočekat.
Ali zivot uvijek priredi neke zapreke...
'if you fall, i'll be there' (floor)
I na istom mjestu.Perzefona » wrote: Jel bi još i da je istovremeno?
-
- Information
-