ČESTITAM!!!
Gutam s guštom, jebeš ananas!
noc, cestitam, noc, cestitam, noc, cestitam..ajme meni, ne mogu stat, sta mi je..noc, cestitam, noc, cestitam..Megalodona » wrote: ne zajebavaj, nego mi čestitaj![]()
zapravo, zajebavanje ću shvatit kao čestitku![]()
histerično se sad cerekam, nadam se smirit do ponedjeljka![]()
laku noć, unda
a cuj, oprezan sam sa cestitkama, ali drago mi je ako je tebi drago, i nemoj nam ovdje doc za godinu dana, ono..pas mater i ovom poslu i ovoj firmi.. dala sam otkaz.
..a sta ti znas koja je njoj struka i koji je to posao u struci? sta ako je ona tajni agent nikita hari kvikfak koja te mora...stajaznam, opit i zavest da izvuce neku informaciju koja ti je u lapotpu..laptopu?
Nekako mi je naopako vikati "dobro jutro" dok jevge ne prikelji link

Čestitam
Megalodona » wrote:i, da, inače, dobila sam posao u struci, koji sam htjela. danas su mi javili. neće me bit, u firmi je ograničeno korištenje interneta na stručne stranice.
i trebat će mi da se naviknem na tempo poso-kuća-birtija, ne vjerujem da ću pretjerano pisat. najavljujem da ne ispalo da sad i ja održavam demonstracije.
Čestitam
- Megalodona
hvaladejzi » wrote:Glupašo, dobila si pos'o!!!!
ČESTITAM!!!
zna. evo slika čime se trenutno bavim, zašto nisam spavala pa sam na forumu u 7 ujutro, ne sjećam se kad sam zadnji put bila tako rano..a unda wrote: ..a sta ti znas koja je njoj struka i koji je to posao u struci? sta ako je ona tajni agent nikita hari kvikfak koja te mora...stajaznam, opit i zavest da izvuce neku informaciju koja ti je u lapotpu..laptopu?![]()

šta nije krasan skelet? prema tome ljudski izgleda nezgrapno kao slononov kostur s problemom okoštavanja hrskavice. a ovo je manje od milimetra. sad sam u fazi divljenja tome, uskoro ću bit u fazi da mi ide na kurac i jedva čekam završit.
odo na faks, pok
i meni, ja još računam da je jučer dok jevg ne objavi da je danasRuralna wrote:Nekako mi je naopako vikati "dobro jutro" dok jevge ne prikelji link![]()
Čestitam![]()
hvala
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Lijepo bih vas molila da redom odete u kurac.
Da ne bi bilo da nekoga diskriminiram/ignoriram/ram - sve do jedne pođite tamo.
U kurac nikad ne tjeram selektivno.
Na treći forum vas neću pratiti.
Ali, da budem ontopična:
1. Pas mi opet ima sraćku
i sad moramo ponovo pomaknuti operaciju bruha
2. Dijete je ustalo u 5:45, a inače ustaje u 8:00.
3. Jebeni psić sveznalica pjeva od 6:00
4. U 6:30 je muž preradio psićevu "Je l' ti uši vise vise" pjesmicu u "Je l' ti sise vise, vise" i pjeva je k'o da je s pameti siš'o
5. Dijete sada spava. Snom pravednice. Bitanga patuljasta.
Meg
Znala sam to prije svih ostalih.
:hvali se:
I starih i novih.
Slobodne ste izvući kakve god zaključke želite iz ovoga.
Naravno, bit ću razočarana ako zbog ovoga barem jedna ne popizdi i napiše rant čitabu ter barem dvije demonstrativno ne napuste forum.
Da, malo mi je pun kurac drame.
Na treći forum vas neću pratiti.
Ali, da budem ontopična:
1. Pas mi opet ima sraćku
2. Dijete je ustalo u 5:45, a inače ustaje u 8:00.
3. Jebeni psić sveznalica pjeva od 6:00
4. U 6:30 je muž preradio psićevu "Je l' ti uši vise vise" pjesmicu u "Je l' ti sise vise, vise" i pjeva je k'o da je s pameti siš'o
5. Dijete sada spava. Snom pravednice. Bitanga patuljasta.
Meg
Znala sam to prije svih ostalih.
I starih i novih.
Slobodne ste izvući kakve god zaključke želite iz ovoga.
Naravno, bit ću razočarana ako zbog ovoga barem jedna ne popizdi i napiše rant čitabu ter barem dvije demonstrativno ne napuste forum.
Da, malo mi je pun kurac drame.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
..ste je to? pompilus nautilus? to si ti neki frajer, jel? indijana dzons, jel?Megalodona » wrote:
zna. evo slika čime se trenutno bavim, zašto nisam spavala pa sam na forumu u 7 ujutro, ne sjećam se kad sam zadnji put bila tako rano![]()
šta nije krasan skelet? prema tome ljudski izgleda nezgrapno kao slononov kostur s problemom okoštavanja hrskavice. a ovo je manje od milimetra. sad sam u fazi divljenja tome, uskoro ću bit u fazi da mi ide na kurac i jedva čekam završit.
odo na faks, pok![]()
...jel osla? pssst, ja mislim da je ona sve to izmislila da samo oce otic ca sa foruma, ali ne zna kako, pa sad ona tu nesto kao dobila posao kao i djezi, ali oce rec da je puno finija i lipsa od nje, jer dejzi isto ima sjekiru, a ova barata nekim pilicama, pa reze skoljkase i tako to.
meni je potpuno jasno zato joj onom njenom ispadaju peciva kad...ma nema veze, nista, ok, necu sad..
jevge je kao oni gandolijeri, kako se zovu..oni iz onog filma..oni sta jedu vrijeme, pa je frka.i meni, ja još računam da je jučer dok jevg ne objavi da je danas
..
nema jevinog linka, pa cu prije nje pozelit dobro jutro. :zonasumraka:
ofako...znam koliko mi je bilo tesko jos tamo ucii na gutacice. par puta sam upala, kako je to nazvano...trolerski, jer drukcije nisam znala kako. ko kad nesiguran frajer dobaci losu foru curama
cak me se koji put u tome i kvotalo : skakalaodsrece:
pred sam kraj forumiranja usla sam sa dobro vecer :kuturna: i fino cakulala. osjecala sam se tada ok. steta sto mi je crko net i sto sam kad se vratio prestala forumirat. cak msilim da su mi i zadnji postovi s gutacica. u zadnjih top 5
enivej, ja nisam tip koji ce doci i reci: dobro jutro. ja sam dimnjak. rodjena sam kada i punk, forumiram 10 godina, uz to sam nekoc i ircala, volem VL, imam puno RL prijatelja iz VL koje obozavam. volim sve sto vole mladi jer sam mlada
misli mi prebrzo lete pa ih cesto ne mogu pratiti prsti stoga sam puna tipfelera. molim da mi se intervju najavi jer patim od blokade uslijed treme pa mi je potrebno drmnut koju prije istog.
ja sam tip koji ce otvoreno pisat o sebi po cijelom forumu. i zaista mislim da me svatko kroz moje postove mogao upoznati, ako je zelio, kako tamo, tako i ovdje.
ako netko nije, a zeli, slobodno moze pitati :negrizem:
i ako nekad uletim u stilu da pomislite "boze baci peglu al budi precizan" to je samo jer sam se mozda malo stilala. nisam uvijek toliko kul koliko sam kul
tak...ak me ocete, ocete, ak ne, ima topica di nam cist fajn ide

ofako...znam koliko mi je bilo tesko jos tamo ucii na gutacice. par puta sam upala, kako je to nazvano...trolerski, jer drukcije nisam znala kako. ko kad nesiguran frajer dobaci losu foru curama
pred sam kraj forumiranja usla sam sa dobro vecer :kuturna: i fino cakulala. osjecala sam se tada ok. steta sto mi je crko net i sto sam kad se vratio prestala forumirat. cak msilim da su mi i zadnji postovi s gutacica. u zadnjih top 5
enivej, ja nisam tip koji ce doci i reci: dobro jutro. ja sam dimnjak. rodjena sam kada i punk, forumiram 10 godina, uz to sam nekoc i ircala, volem VL, imam puno RL prijatelja iz VL koje obozavam. volim sve sto vole mladi jer sam mlada
ja sam tip koji ce otvoreno pisat o sebi po cijelom forumu. i zaista mislim da me svatko kroz moje postove mogao upoznati, ako je zelio, kako tamo, tako i ovdje.
ako netko nije, a zeli, slobodno moze pitati :negrizem:
i ako nekad uletim u stilu da pomislite "boze baci peglu al budi precizan" to je samo jer sam se mozda malo stilala. nisam uvijek toliko kul koliko sam kul
tak...ak me ocete, ocete, ak ne, ima topica di nam cist fajn ide
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
pih, jebo te takav pos'oMegalodona » wrote:i, da, inače, dobila sam posao u struci, koji sam htjela. danas su mi javili. neće me bit, u firmi je ograničeno korištenje interneta na stručne stranice.
čestitam
Tupelo wrote:Lijepo bih vas molila da redom odete u kurac.
dobar kurac, svima
tako pozdravljam, od danas
jest, sad slijedi pomirbenia unda wrote:..oc meni neko rec o cemu se radi? meni nista nije jasno. ne sada, nego inace, sto me uopce ne smeta da trkeljam.
jel ovo nasa prva forumska svadja? kriza?
Megice, Ćestitam!

Žao mi je zbog psa. Kako ste ju sad unervozili?
Tupelo » wrote: 3. Jebeni psić sveznalica pjeva od 6:00
4. U 6:30 je muž preradio psićevu "Je l' ti uši vise vise" pjesmicu u "Je l' ti sise vise, vise" i pjeva je k'o da je s pameti siš'o.
Žao mi je zbog psa. Kako ste ju sad unervozili?
Groupie :cerek:
Elem, draga megalodono, pičkice gutačka, za te, namjesto Ćestitke
ZNAM da će te oduševit izričaj u pIjesmi, a osobito to da te se naziva proleterkom

ZNAM da će te oduševit izričaj u pIjesmi, a osobito to da te se naziva proleterkom
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
pa sta ja znam..sumnjiv mi je taj pozdrav.
..ili da dodje npr gazda, bajron..hekaton, pa da oni svoju varijanru tog pozdrava predloze?
to je totalno unisex pozdrav. ne drami...a unda » wrote: pa sta ja znam..sumnjiv mi je taj pozdrav.dvoznacan. mozda je i poruka da je dio muskih ovdje nepozeljan.
..ili da dodje npr gazda, bajron..hekaton, pa da oni svoju varijanru tog pozdrava predloze?
valjda i ti zelis da je tvoj kurac dobar.
sagledaj recenicu iz sireg kuta i vidjet ces da s njom zaista mozes biti zadovoljan
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
..a unda » wrote:pa sta ja znam..sumnjiv mi je taj pozdrav.dvoznacan.
budi brez brige, nije dvocijevan
aj' ti..ili da dodje npr gazda, bajron..hekaton, pa da oni svoju varijanru tog pozdrava predloze?
Jutro svima koliko vas ima
Ovih dana mi je gužva na poslu pa ne stignem baš na trkeljanja.
Meg, čestitam na novom poslu
Nemoj nas napustiti, svrati bar ponekad 
Tupelo
Mulice
Vrati se, ne možemo mi bez tvojih postova s brdom smajlića 
Ovih dana mi je gužva na poslu pa ne stignem baš na trkeljanja.
Meg, čestitam na novom poslu
Tupelo
Mulice
Life is short. Smile while you still have teeth.
..nemoj mi molimte podvaljivat te neke sire kuteve i openmajndove. ne znam ja sta se tu misli i sta se sve misli i sta se sve mece pod unisekxs..dimnjak » wrote: to je totalno unisex pozdrav. ne drami.
valjda i ti zelis da je tvoj kurac dobar.
sagledaj recenicu iz sireg kuta i vidjet ces da s njom zaista mozes biti zadovoljan
a sta da dodje bajron i da predlozi pozdrav npr..na dobro vam sise dosle ili..na sise vam cvrste doslo?
to je isto taj siri kut, ne? kaj, ne?..kaj da? kaj, kaj?
Apropo izjasnidbe, jas se izjasnila izravno - ne volim kad gutanja otvaraju ljudi koji ne znaju kak se otvaraju, a to sam rekla izravno Elli, vrlo nedvosmisleno.
Također, ne volim silovanja oko odvajanja - ima dana kad cure ovdje pričaju (dobro, i tjedana, a jednom je bilo mjesec i po
) o stvarima koje me ne zanimaju ili mmi se čine preozbiljne, ili mi se ne raspravlja ozbiljno, i tad preskočim, umjesto da cendram oko izdvajanja ili kak me nitko ne razumije. To o izdvajanju sam također jasno rekla poštovanom Heku, a ne neodređenim svima ikad.
Nikad nismo izbacivale padobrance, ali se nikad nismo ni prilagođavale uletima s neba, ak se uklopi čoek - dobro se uklopi, ak ne ne. To je takav topik.
Što se intimiziranja tiče - pa da, ovo je kroz godinu dana postalo "mjesto" gdje prvo ostavim post o novom psihopatu. I želim to činiti i dalje, jer znam što ću dobit na taj post, kao i što ću dobit na hvalidbu s novim lakom ili komentar o Herpovom narančastom laku. Jednostavno je pristojno prilagoditi se "kućnim običajima" koje su stvorili ukućani. A ne sjećam se da su ove ukućanke IKAD otjerale nekog gosta. Više-manje su svi postali barem vikendaši, a često su dobili i potvrdu o prebivalištu.
Mulice, takve stvari nemaju šta rješavat modovi, takve stvari rješavaju sudionici topica. Ako si ga ne znaju zadržat bez intervencija izvana, onda si ga ni ne zaslužuju.
Neću se više izjašnjavat po ovom pitanju. Ja ovdje ionak ne kvotam nikog osim Dejzi i Nogate.
Jedna mi živi blizu i stalno mi daruje stvari na alo kiti, a drugu se nadam poševit bar jednom. Vi ostale me ne zanimate
Također, ne volim silovanja oko odvajanja - ima dana kad cure ovdje pričaju (dobro, i tjedana, a jednom je bilo mjesec i po
Nikad nismo izbacivale padobrance, ali se nikad nismo ni prilagođavale uletima s neba, ak se uklopi čoek - dobro se uklopi, ak ne ne. To je takav topik.
Što se intimiziranja tiče - pa da, ovo je kroz godinu dana postalo "mjesto" gdje prvo ostavim post o novom psihopatu. I želim to činiti i dalje, jer znam što ću dobit na taj post, kao i što ću dobit na hvalidbu s novim lakom ili komentar o Herpovom narančastom laku. Jednostavno je pristojno prilagoditi se "kućnim običajima" koje su stvorili ukućani. A ne sjećam se da su ove ukućanke IKAD otjerale nekog gosta. Više-manje su svi postali barem vikendaši, a često su dobili i potvrdu o prebivalištu.
Mulice, takve stvari nemaju šta rješavat modovi, takve stvari rješavaju sudionici topica. Ako si ga ne znaju zadržat bez intervencija izvana, onda si ga ni ne zaslužuju.
Neću se više izjašnjavat po ovom pitanju. Ja ovdje ionak ne kvotam nikog osim Dejzi i Nogate.
Jedna mi živi blizu i stalno mi daruje stvari na alo kiti, a drugu se nadam poševit bar jednom. Vi ostale me ne zanimate
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
-
- Information
-