Puno mlađi partneri ili ne baš?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
nodens

Post 23 Jul 2013, 11:29

BoDerek » wrote: Možda zato što tebi ta činjenica nije uopće neugodna :zubo:

Ili ipak je? Tko će znat vas muške :misli:
A zašto meni ne bi bila neugodna ta činjenica? :misli:

Ako išta, pa meni je još neugodnija, jedino što sa valjda s godinama oguglao na neugodu. :ne zna:

Sjećam se kad je jedan bivši kolega prije dosta godina (koji je i inače stalno puštao glazbu u uredu) - jedno vrijeme puštao Ramba Amadeusa. Pa tako i ovu pjesmu :rofl: - dakako, on nije znao za moju... situaciju. :zubo:

Perzefona

Post 23 Jul 2013, 11:41

nodens » wrote:
Opada im spolna moć, erekcija im u principu postaje sve slabija, rjeđa, i teže ju je zadržati.

Vidiš kako uopće nije teško 'priznati' neugodne činjenice vezane uz vlastiti spol. :zubo:
Ma nemoj? Nije teško? Šta ne kažeš, mogli smo onda ugasit ovu glupu temu još tamo negdje na 3. stranici gdje si mi pametovao to razlici između nagona i provedbe tog nagona. :kava:

Tamo si mi lijepio pokroviteljske smajliće i govorio da je bitno da frajer osjeti nagon, i da je činjenica što ga ne može realizirati irelevantna. Tj, ženama bi trebala biti posve nevažna kad procjenjuju mušku privlačnost. Ček, da ne bi bilo da govorim napamet:
nodens » wrote:Nagon za 'općenjem' nije samo nagon za 'performansama'
Ma, mislim, ti vjerojatno i sad misliš da te neugodne činjenice po vlastiti spol nemaju nikakvog utjecaja na privlačnost vlastitog ti spola, pa ih tako olako priznaješ.

Objasnio si nam biološku činjenicu da se ženske gaće moče na nabreklost novčanika. (Novčanik je ovdje metafora statusa, ne hvataj se za to.)
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Margarita

Post 23 Jul 2013, 12:59

Mislim da se ponavljam, ali meni je tako žao muškaraca. Nema ništa krhkije od njihove samouvjerenosti. S druge strane, to je tako privlačno. :cerek:
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
nodens

Post 23 Jul 2013, 13:37

Perzefona » wrote:Ma nemoj? Nije teško? Šta ne kažeš, mogli smo onda ugasit ovu glupu temu još tamo negdje na 3. stranici gdje si mi pametovao to razlici između nagona i provedbe tog nagona. :kava:

Tamo si mi lijepio pokroviteljske smajliće i govorio da je bitno da frajer osjeti nagon, i da je činjenica što ga ne može realizirati irelevantna. Tj, ženama bi trebala biti posve nevažna kad procjenjuju mušku privlačnost. Ček, da ne bi bilo da govorim napamet:
:misli: I što ti tu sad nije jasno? :ne zna:

'Irelevantna' u smislu te nagonske privlačnosti. Kakvu to sad kontradikciju učitavaš? Da, muškarcima opada spolna moć. Ne, to nema toliki efekt na žene koliko menopauza ima na muškarce. Zašto? Pa ono, trivijalna logika, da bi proširila gene 'kvalitetnog' mužjaka nije uopće potrebno da te isti ševi 2 puta dnevno po 2 sata. :zubo: A 'nagonska privlačnost' se bazira upravo na tome, na širenju gena, a ne na 'performansama' u spolnom činu. Kod životinja uostalom performanse ni ne postoje. Jesi li vidjela parenje lavova? Mužjak legne preko lavice, zubima je zgrabi za vrat (da se ne batrga prilikom withdrawala :zubo:) - i za 10-tak sekundi je gotov. Kakve su to 'performanse'? To je čisto ljudska specifičnost (i dobro, nekih viših primata i delfina), koja je nadgradnja na bazični spolni nagon, a ne njegova 'bit'.

Dakle, opadanje privlačnosti muškaraca treba tražiti u onom što je Margarita spomenula. Muškarac što je stariji, to ima veću vjerojatnost genetskih mutacija na spermatogonijima, a 99% tih mutacija su negativne. To je daleko značajnija (biološki) činjenica, od te da muškarac u godinama ne može jebati kao svjetski šampion.

No znači, nisam htio reći da je ženama u psihološkom, ili emotivnom smislu, 'irelevantno' za te performanse. Naravno da im je bitno, ljudi vole uživati (valjda). I meni bi bilo psihološki iznimno bitno da žena u tome što više uživa, inače bi bilo tužno i bezveze (al' što ja znam LOL). Nego govorim o nagonskoj privlačnosti i opet ti kažem - ona ne ovisi o tim performansama. To što stariji muškarac ima smanjenu spolnu moć ili nezgodacije s erekcijom, ne znači da je nesposoban za razmnožavanje. Čak i ako ima doslovno neku erektilnu disfunkciju koja ga čini impotentnim, to uglavnom nije 'očito' izvana pa ne može utjecati na nagonsku spolnu privlačnost. Nije to nekakva magija, sve se to mora moći objasniti prirodnim mehanizmima. I zato je recimo film 'World War Z' glup, jer nema šanse da bi onaj virus tako djelovao da zaraženi 'prepoznaju' sve vrste smrtonosnih bolesti kod drugih ljudi - nema dovoljno dobrog biološkog mehanizma koji to može tako nepogrešivo prepoznavati (ok, ovo zadnje nema veze s temom, misao mi luta :rofl: ).

Perzefona » wrote:Ma, mislim, ti vjerojatno i sad misliš da te neugodne činjenice po vlastiti spol nemaju nikakvog utjecaja na privlačnost vlastitog ti spola, pa ih tako olako priznaješ.

Objasnio si nam biološku činjenicu da se ženske gaće moče na nabreklost novčanika. (Novčanik je ovdje metafora statusa, ne hvataj se za to.)
Pa da. :ne zna: Moče se na dokaz statusa, ili onog što percipiraju kao takav (a što *nije* nepogrešiva stvar, kao što ništa u prirodi nije nepogrešivo). U osnovi se tu radi o prepoznavanju kvalitetnih gena, a to su oni geni koji se manifestiraju kao 'uspješnost/sposobnost preživavanja/nametanja' u fenotipskom smislu. Naravno da tu ima bezbroj iznimki i komplikacija, jer npr. fenotip ne ovisi 1:1 o genotipu, nego i o ekspresiji gena, epigenetici, okolišu itd. Priroda je kompleksna stvar...
Margarita

Post 23 Jul 2013, 14:52

nodens » wrote: Da, muškarcima opada spolna moć. Ne, to nema toliki efekt na žene koliko menopauza ima na muškarce.
A joj, u tome griješiš. I biološki. Evolucija je krenula nekim drugim putem, pa tako i nagoni. Mlade žene sve rjeđe žele djecu, stare (po tvojim mjerilima) ili ih ne žele ili ih ni ne mogu više imati. Ali kvalitetnu erekciju, e, nema koja ne želi.
Stari muškarci isto ne žele djecu, bar se ne žele o njma brinuti. A to što gledaju za curetkima je i zato jer ih lakše mogu impresionirati. Opet su nekome face. A i najjadnijima treba da budu nekome face, bez toga se raspadaju. Vršnjakinje već imaju i djecu i novac i muškarci zbilja moraju biti izuzetno kvalitetni da bi se prešlo preko mlohave ćune.
Osim toga, dečki, ma kojih godina, uvijek traže meku toplu sisu, utjehu, razumijevanje nakon razbijene vaze (švrljanja uokolo sa svježim mesom), sasvim malčice blage kazne za umirenje savjesti, i vraćaju se. Pogledaj i tu statistiku. Manje muškaraca se razvodi zbog ljubavnice (naravno, ima ih, i po našem malom trkeljaškom iskustvu), nego što se žene razvode zbog ljubavnika (i toga ima na našem malom trkeljanju :) ).
Mene osobno je menopauza jako pogodila. Ne znam jesam li željela još djece ili nisam (sad bih željela, troje mi se čini premalo) ali sama činjenica da ih ne mogu više imati mi je loše sjela. Čak sam pisala i pjesme o tome. Ali u drugim segmentima je ne primjećujem. Pogotovo ne vidim ni traga inferiornosti prema muškim vršnjacima, ni u kome pogledu, dapače.
Perzefona

Post 23 Jul 2013, 14:55

Stvari nisu jednostavne, nego su složene, kažeš. Pa si ih ti složiš tako da odgovaraju ideji koju zastupaš. A to je ova:
Da, muškarcima opada spolna moć. Ne, to nema toliki efekt na žene koliko menopauza ima na muškarce.
Biologiju i primordijalnost rabiš kao argument. Pa seruckaš. Ajmo konkretnije:

nodens » wrote: A 'nagonska privlačnost' se bazira upravo na tome, na širenju gena, a ne na 'performansama' u spolnom činu.
Da je tako, muškarci bi željeli jebat ovo:

Image
Ona je zbita, jaka, dobro uhranjena, može iznijeti trudnoću i podnijeti sve napore rađanja i dojenja. Uzastopnih trudnoća, rađanja i dojenja. Ona će uspješno prenijeti tvoje gene. Mlada je. Uzbuđuje li te? :mig:

I nema tome dugo, manje od stoljeća, da i jesu takvim ženama davali prednost u odabiru majke svoje djece. Ima genijalan dijalog u Kolarovoj Brezi, tamo seoske žene ogovaraju Janicu, tanku i slabu kakti breza, i nije im jasno kak ju je Marko štel ženiti, a mogel je dobiti curu debelu, jaku i rumenu, kakti mesaricu. (Napomena, ni Marku se nije sviđala, al je njegov šef rekao da je elegantna i profinjena, pa ju je odabrao da se dodvori šefu i pokaže gospodski ukus.)

To je moj prvi pokušaj obaranja tvoje teze da u seksualnoj privlačnosti presudno ono animalno i biološko.

Drugi nudiš ti sam kad kažeš da govoriš o nagonskoj privlačnosti pa pišeš sljedeće:
Moče se na dokaz statusa, ili onog što percipiraju kao takav (a što *nije* nepogrešiva stvar, kao što ništa u prirodi nije nepogrešivo). U osnovi se tu radi o prepoznavanju kvalitetnih gena, a to su oni geni koji se manifestiraju kao 'uspješnost/sposobnost preživavanja/nametanja' u fenotipskom smislu.
Ako smo toliko animalni, onda bi ženka u skladu s ovim što ti gore pišeš odabrala mužjaka koji može ubiti mamuta, koji je najjači, najbolji i najspretniji lovac, dobavljač hrane za mladunčad, a koji time stječe i status u plemenu i zajednici, poštovanje i snishodljivost ostalih mužjaka. Dakle, odabrala bi mladog i jakog.

Ali ne, zaboga, pa mi smo napredovali, mi smo se obložili slojevima civilizacije i kulture, nije to tako jednostavno, to je užasno složeno.

Pa, zaboga, današnji uspješni muškarci ne ubijaju mamute nego burzovno mešetare. Žene su evoluirale, pa im je to seksej, a muškarci su ostali primitivni pa ih kod žena i nadalje pali samo plodnost i mladost.

I tako si ti od cijele te složene priče sebi složio konstrukciju da su privlačne mlade i plodne žene i stari muškarci upitnog spermiograma. :kava:

Ti zapravo ispisuješ ovdje uvredljive stvari za muškarce. :raspa:
Euklid
old school

Post 23 Jul 2013, 15:24

Ispisuje on uvredljive stvari za zdrav razum...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid
old school

Post 23 Jul 2013, 15:27

Margarita wrote:Manje muškaraca se razvodi zbog ljubavnice (naravno, ima ih, i po našem malom trkeljaškom iskustvu), nego što se žene razvode zbog ljubavnika (i toga ima na našem malom trkeljanju :) ).
Pretvorio sam se u uho...
Margarita

Post 23 Jul 2013, 15:45

Euklid » wrote:
Pretvorio sam se u uho...
Ea, otelo me.
Nego, Zemlja je načičkana simbolima falusa, ne bez vraga. Nema na cijelim internetsima toliko slika mladih picica koliko ima popikanih skulpturića, sličica, čvrstih penisa u povijesti ljudskoj, i festivala što ih slave. Festival željeznih falusa. Nije svijet opsjednut mladošću, ni novcem, nego erekcijom. Sav novac se vrti na vrhu glavića. Tako klimavo, sklisko, nesigurno. Žene obrezuju, zamataju, skrivaju, zaključavaju, i mlade i stare, od straha od tvrđeg.
Ni jedni silikoni u sisama nemaju toliko paranoje u sebi kao milijuni godina napitaka, nosorogovih rogova, tigrovih kandži i krvi djevica koji bi trebali dati moć. Potenciju. Ne može žena biti toliko neplodna koliko muškarac može biti impotentan, nije pravedno, ali, biologija, štaš. :durica:
Margarita

Post 23 Jul 2013, 15:52

Image
Euklid
old school

Post 23 Jul 2013, 16:01

Margarita wrote:
Ni jedni silikoni u sisama nemaju toliko paranoje u sebi kao milijuni godina napitaka, nosorogovih rogova, tigrovih kandži i krvi djevica koji bi trebali dati moć. Potenciju. Ne može žena biti toliko neplodna koliko muškarac može biti impotentan, nije pravedno, ali, biologija, štaš. :durica:
Nemoguce.
Izmisljas.
Muskarci su u dobi kad ih zahvaca impotencija vrlo pozeljni.
Pogotovo plodnim djevama koje su impresionirane njihovim statusom u coporu.

Ea, i dalje sam uho... :nogica:

(da ne kazem udo...)
Perzefona

Post 23 Jul 2013, 16:12

Margarita » wrote: Ne može žena biti toliko neplodna koliko muškarac može biti impotentan, nije pravedno, ali, biologija, štaš. :durica:
To sam i ja napisala na 2. stranici. Pa mi je rekao da mi je logika falusn... falična. :zubo:
Perzefona » wrote: Žena u menopauzi može se ševiti. Impotentni muškarac ne može. Al da, menopauza je užasna katastrofa naspram sitnice kakva je impotencija. :raspa:

TAko da se slažem da to nije ekvivalentno.
Ni ti niš ne kužiš. Nije bitno jel on može il ne može. On je ah... oh... uh... privlačan. Samo jednom, samo jednom ženi je dovoljno da ugrabi taj predragocjeni gen. Ako je plodna, dakako. Ako nije, šta ga uopće ima gledat, pohotnica nijedna? :o
nodens

Post 23 Jul 2013, 16:30

Margarita » wrote:A joj, u tome griješiš. I biološki. Evolucija je krenula nekim drugim putem, pa tako i nagoni. Mlade žene sve rjeđe žele djecu, stare (po tvojim mjerilima) ili ih ne žele ili ih ni ne mogu više imati. Ali kvalitetnu erekciju, e, nema koja ne želi.
Ne razumiješ. Sve i da griješim (što je moguće, koliko god malo vjerojatno LOL), ovo gore što si napisala je iznimno loš argument (da griješim).

Nagon nije isto što i 'želja za djecom'. Nagoni rade podsvjesno, pa i taj seksualni nagon radi podsvjesno, a ne manifestira se kao 'svjesna' želja za potomcima. Ne razmišlja kuja o štencima prije parenja s mužjakom, jbt. Isto tako, to što ja tražim razloge 'spolne privlačnosti' u genetici i potomstvu, ne znači da je to iz ženske (ni muške) perspektive *svjesni* proces! Nego nagon podsvjesnim putem navodi ženu, putem te seksualne privlačnosti - na izvjesne 'aktivnosti' s određenim muškarcima. :zubo:

Margarita » wrote:Stari muškarci isto ne žele djecu, bar se ne žele o njma brinuti. A to što gledaju za curetkima je i zato jer ih lakše mogu impresionirati. Opet su nekome face. A i najjadnijima treba da budu nekome face, bez toga se raspadaju. Vršnjakinje već imaju i djecu i novac i muškarci zbilja moraju biti izuzetno kvalitetni da bi se prešlo preko mlohave ćune.
Isto vrijedi i ovdje. Muška *svjesna* 'želja za djecom', slabo ima veze sa seksualnim nagonom kao takvim. On operira na podsvjesnoj razini, nije uopće potrebna nekakva intelektualna spoznaja 'svrhe' postojanja seksualnog nagona - da bi on funkcionirao. Kad ne bi bilo tako, onda se životinje bez kognitivnog kapaciteta za shvaćanje da seks rezultira potomstvom - uopće ne bi mogle razmnožavati.

Margarita » wrote:Osim toga, dečki, ma kojih godina, uvijek traže meku toplu sisu, utjehu, razumijevanje nakon razbijene vaze (švrljanja uokolo sa svježim mesom), sasvim malčice blage kazne za umirenje savjesti, i vraćaju se. Pogledaj i tu statistiku. Manje muškaraca se razvodi zbog ljubavnice (naravno, ima ih, i po našem malom trkeljaškom iskustvu), nego što se žene razvode zbog ljubavnika (i toga ima na našem malom trkeljanju :) ).
Ovo je vjerojatno točno - i nikakve veze nema s onim što sam ranije govorio. :cerek:

Margarita » wrote:Mene osobno je menopauza jako pogodila. Ne znam jesam li željela još djece ili nisam (sad bih željela, troje mi se čini premalo) ali sama činjenica da ih ne mogu više imati mi je loše sjela. Čak sam pisala i pjesme o tome. Ali u drugim segmentima je ne primjećujem. Pogotovo ne vidim ni traga inferiornosti prema muškim vršnjacima, ni u kome pogledu, dapače.
Ja i nisam govorio o 'inferiornosti'. Čovjek ako išta uopće vrijedi (u što nisam uvjeren :zubo:), ziher to ne ovisi samo o nagonskoj seksualnoj privlačnosti na druge (nepoznate) ljude . :zubo:
nodens

Post 23 Jul 2013, 17:13

Perzefona » wrote:Biologiju i primordijalnost rabiš kao argument. Pa seruckaš. Ajmo konkretnije:

Da je tako, muškarci bi željeli jebat ovo:

Ona je zbita, jaka, dobro uhranjena, može iznijeti trudnoću i podnijeti sve napore rađanja i dojenja. Uzastopnih trudnoća, rađanja i dojenja. Ona će uspješno prenijeti tvoje gene. Mlada je. Uzbuđuje li te? :mig:
Ne. Niti vidim po čemu bi bilo 'logično' da je suprotno. Dapače, takvu neprirodnu debljinu vidim kao (nekadašnji) kulturološki fetiš, možda posljedica gladi i fascinacije 'obiljem' - no inače, debeli ljudi pate od niza zdravstvenih problema i nema te logike po kojoj bi oni 'trebali' biti prirodno privlačniji od onih normalne težine.

Da ne govorim da je debele žene teže razlikovati od debelih muškaraca. I jedni i drugi imaju sise i sličan oblik tijela, a spolni organi im se skoro ne vide od šlaufa. :rofl:

Perzefona » wrote:I nema tome dugo, manje od stoljeća, da i jesu takvim ženama davali prednost u odabiru majke svoje djece. Ima genijalan dijalog u Kolarovoj Brezi, tamo seoske žene ogovaraju Janicu, tanku i slabu kakti breza, i nije im jasno kak ju je Marko štel ženiti, a mogel je dobiti curu debelu, jaku i rumenu, kakti mesaricu. (Napomena, ni Marku se nije sviđala, al je njegov šef rekao da je elegantna i profinjena, pa ju je odabrao da se dodvori šefu i pokaže gospodski ukus.)

To je moj prvi pokušaj obaranja tvoje teze da u seksualnoj privlačnosti presudno ono animalno i biološko.
Ja i nisam siguran da je to tako kako ti gore tvrdiš. :ne zna:

To odabiranje debelih je bila socijalna anomalija, rekoh, reakcija na oskudicu ili tako nešto. No to je racionalni odabir, a ne nužno nagonski. Brakovi se često i nisu sklapali po nekakvim 'afinitetima', nego su npr. roditelji napravili taj izbor umjesto svoje djece. I ti iz toga zaključuješ nešto o nagonskoj privlačnosti? Bez veze. Za ovo nagonsko, trebalo bi pogledati kako su tada izgledale kurtizane - kod njih taj faktor 'racionalnog' nije dolazio do velikog izražaja. A ja o tome govorim, o nagonskom, primordijalnom, a ne o racionalnim socijalnim izborima.

Perzefona » wrote:Ako smo toliko animalni, onda bi ženka u skladu s ovim što ti gore pišeš odabrala mužjaka koji može ubiti mamuta, koji je najjači, najbolji i najspretniji lovac, dobavljač hrane za mladunčad, a koji time stječe i status u plemenu i zajednici, poštovanje i snishodljivost ostalih mužjaka. Dakle, odabrala bi mladog i jakog.
Nije točno. Žena se loži na onog koga percipira 'sposobnim'; čak i dan danas se fizička snaga i pokazatelji iste, primjerice, široka ramena, velike šake itd - smatraju 'privlačnim' (u tom nagonskom smislu) premda to već dugo nije osobito relevantno za preživljavanje. No rekoh, poanta je u nesvjesnoj percepciji sposobnosti; a to je malo širi pojam od uspješnosti u ubijanju mamuta.

Da ne govorim da ni mamute ljudi nisu ubijali samo snagom i mladošću - nego i lukavštinom, inteligencijom. Prema tome, mladi i jaki, ali evidentno stupidni lik, teško da ima neki intenzivni appeal na ženski mozak (osim ako je i ta žena dovoljno neinteligentna da ne može to razlikovati...)

(Da me netko OPET ne bi krivo shvatio, ovim zadnjim NISAM htio reći da je tjelesna snaga, mladost i izgled tijela 'posve nebitna' ženama :rolleyes:)

Perzefona » wrote:Ali ne, zaboga, pa mi smo napredovali, mi smo se obložili slojevima civilizacije i kulture, nije to tako jednostavno, to je užasno složeno.
To je užasno složeno, a i dalje se svodi na guranje penisa u vaginu. :zubo: Rekoh, onaj koji misli da je kultura TOLIKO bitna - a biologija razmjerno nebitna - mora mi bar nekako objasniti činjenicu dominantne heteroseksualnosti u društvu. Ako misli da je utjecaj kulture toliki, možda će mu se svidjeti ova teorija o ljudskoj seksualnosti. :cerek:

Perzefona » wrote:Pa, zaboga, današnji uspješni muškarci ne ubijaju mamute nego burzovno mešetare. Žene su evoluirale, pa im je to seksej, a muškarci su ostali primitivni pa ih kod žena i nadalje pali samo plodnost i mladost.
Nisu žene uopće evoluirale. :ne zna: I dalje ih privlači 'sposobnost', samo što je današnja 'sposobnost' nešto drugačija od ubijanja mamuta. :ne zna:

S druge strane, rađanje djece je ostalo rađanje djece, tu nije bilo nekakve dramatične promjene. Promijenila se 'želja' za potomcima, no želja za potomcima je komplicirana psihološka stvar, vjerojatno dosta pod utjecajem kulture i razuma, a ne nešto što je izravno povezano sa spolnim nagonom. Kao što rekoh, za spolni nagon 'želja' za potomcima ne može biti presudna, jer kad bi bila - onda životinje koje nisu sposobne shvatiti da seks rezultira potomcima, ne bi uopće mogle imati taj 'spolni nagon'.

Nego je spolni nagon ono što jedinke tjera na seksualno ponašanje, a to seksualno ponašanje rezultira potomcima bez da su individue koje se u njega upuštaju, nužno svjesne tog procesa. To što ljudi jesu toga svjesni, generira svakakve interesantne psihološke i socijalne fenomene, ali ne bih rekao da tek tako 'dokida' onaj temelj iz kojeg izvire sam seksualni nagon, a to je nešto duboko zakopano u nesvjesnom.

Perzefona » wrote:I tako si ti od cijele te složene priče sebi složio konstrukciju da su privlačne mlade i plodne žene i stari muškarci upitnog spermiograma. :kava:

Ti zapravo ispisuješ ovdje uvredljive stvari za muškarce.
Nisam ja sebi 'složio' nikakvu 'konstrukciju', nego i sam priznam da postoji gomilu čudnih fetiša kod ljudi. (Pa i ja ih imam hrpu. :ne zna: )

Samo tvrdim da se ti fetiši nadograđuju na biološku osnovu, a ne mijenjaju je iz korijena. Onaj tko vjeruje u mijenjanje iz korijena, rekoh, mora mi nečim objasniti predominantnu heteroseksualnost u društvu.

I ne ispisujem ništa 'uvredljivo' za čovjeka koji zna odvojiti ideološke postavke od racionalnog promišljanja. Euklid valjda ne zna, šta'š.
nodens

Post 23 Jul 2013, 17:37

Euklid » wrote: Nemoguce.
Izmisljas.
Muskarci su u dobi kad ih zahvaca impotencija vrlo pozeljni.
Pogotovo plodnim djevama koje su impresionirane njihovim statusom u coporu.

Ea, i dalje sam uho... :nogica:

(da ne kazem udo...)
Euklide moj, to što ti nisi izgradio nekakav status vrijedan spomena, pa zato za tobom ne uzdišu mlade djeve, čisto je tvoja individualna situacija. Ja ni ne poričem da je to baš tako za većinu muškaraca u godinama - pa takav ću i ja bit, uostalom. :ne zna: (zapravo nisam bio puno drugačiji ni ranije, LOL).

Reagiraš zapravo slično kao i exica, tj. kao uvrijeđena frajla. I kao što je njen feminizam relativno lako psihološki shvatiti, tako je i tvoju snishodljivost prema ženama, jednako lako shvatiti.

Evo jedan divan youtube filmić za tebe: Dear woman. :zubo:
Eks

Post 23 Jul 2013, 17:46

Otkud tebi nodense da je itko ovdje uvrijeđen tvojim konstatacijama? :rofl:
Pa dirljivo je vidjeti čovjeka koji u službi raznih ideologija tvrdi da je racionalni potočić koji bistro žubori i pokazuje put. :zubo:
nodens

Post 23 Jul 2013, 17:54

A paz što kaže Will Ferrell:

"I apologize that my masturbation fantasies are not entirely respectful to your feminine being. Sometimes, when caught up in the throws of self pleasure, I let my imagination drift to thoughts of your nude body. I apologize for the pain that my fantasies must have caused you. " :lol: :lol:
nodens

Post 23 Jul 2013, 17:56

višekratni slon » wrote:Otkud tebi nodense da je itko ovdje uvrijeđen tvojim konstatacijama? :rofl:
Pa dirljivo je vidjeti čovjeka koji u službi raznih ideologija tvrdi da je racionalni potočić koji bistro žubori i pokazuje put. :zubo:
Nisam rekao da je netko uvrijeđen, nego da se ponaša kao uvrijeđena frajla. :raspa:

A je l' zbilja uvrijeđen, nemam pojma. Nije ni bitno. :zubo:

BTW, ne pokazujem nikakav put nego ubijam vrijeme. Čisto iz znatiželje - u službi koje ideologije? Tvoja feministička ideologija je očita s Marsa - koja je moja? :E
Eks

Post 23 Jul 2013, 17:59

Indoktriniran si do temelja. Pametan si čovjek, razmisli. Ja ti neću davati šlagvort za daljnje postove jer mi se ne da raspravljati. :o
Emericzy

Post 23 Jul 2013, 18:06

nodens » wrote:Inače, i heteroseksualnost je primitivna činjenica, kužiš ono, bazira se na tome što se razmnožavamo seksualno. :zubo:

Čovjek bez predrasuda, napredan, kulturan, moderan... morao bi ako ništa drugo bar eksperimentirati i sa muškarcima, tko zna, možda bi mu to postao acquired taste... čemu robovati stereotipovima? :rofl:
Pa dobro, branim li ti ja? Očito je da te to muči kad spominješ u svakom drugom postu. Opusti se, nije to ništa strašno. Malo pogladiš pimpača, striček malo pogladi tvog i tak... Može biti čisto ugodno ako se oslobodiš predrasuda. Ako je fini striček može pasti i sofisticirana konverzacija. Sve pet. Probaj i oslobodi se tih razarajućih dilema.
nodens

Post 23 Jul 2013, 18:09

Emericzy » wrote:Myth of older men wanting younger women
Rocket science. Ljudi su praktična bića i 'sviđa' im se ono što je dostupno. Vrabac u ruci vs. golub na grani. Ništa posebno čudno. Ja bih kremšnitu, ali i ćelavi paprikaš je ukusan kad sam gladan...

Ovdje je to još malo kompliciranije, jer čovjeku uglavnom nije dovoljno da mu se netko sviđa - nego želi osjetiti i recipročnost. A nekom djedu od 60 je ipak lakše povjerovati da se 'sviđa' isto takvoj baki od 60, nego curi od 25. Potrebno je ili biti nekakav totalni egomanijak, da bi sa 60 mogao povjerovati da genuinely privlačiš cure od 25 - ili ti pak treba biti svejedno, u smislu, dobra pička je dobra pička, nije bitno koji su njeni razlozi. Većina ljudi nisu ni toliki egomanijaci, niti toliko flegmatični spram tuđih motiva, osjećaja i razloga.

Enivej, to je sve stvar one kompliciranije ljudske psihologije, posebno povezane s dinamikom interpersonalnih odnosa. Ja govorim o primordijalnom nagonu, s druge strane. :zubo:
Emericzy

Post 23 Jul 2013, 18:10

nodens » wrote:Te 'činjenice' su međutim mnogo kompliciranije od primordijalnih nagona.
Činjenice možda jesu, ali čovjekova reakcija nije.

Uputio sam te na rezultate neuroloških istraživanja. Društveno uvjetovani faktori mogu djelovati jednako brzo i efikasno kao i ti tvoji primordijalni.

Primordijalni se javi, društveni ga poklopi. Točka.

Često čovjek ne bude sasvim svjestan ni jedne niti druge reakcije, jer su prebrze.
nodens

Post 23 Jul 2013, 18:12

višekratni slon » wrote:Indoktriniran si do temelja. Pametan si čovjek, razmisli. Ja ti neću davati šlagvort za daljnje postove jer mi se ne da raspravljati. :o
Ja to doslovno isto mislim za tebe. :zubo: :ne zna: Indoktrinirana si posvemašnjom feminističkom ideologijom. Poslušaj recimo što govori ova ovdje žena. Nije da se ja zapravo slažem sa svime što ona govori, ili sa cijelom tom MGTOW subkulturom, ali čisto me zanima jesi li ti uopće svjesna da ti 'argumenti' uopće postoje, nevezano za pitanje slažeš li se s njima.

Ne možeš se ni složiti niti nesložiti s argumentima koje nikad nisi ni čula.
Emericzy

Post 23 Jul 2013, 18:13

nodens » wrote:Ja govorim o primordijalnom nagonu
Da, ali očito baš ne znaš kako on funkcionira. Nego si zamišljaš nekakve bajke o tome. I ne razumiješ da drugi faktori funkcioniraju jednako jako, brzo i efikasno.
  • Information