Megalodona » wrote:
problem se javio u drugoj stvari. niste nam pustile da vas upoznamo. došli ste kao horda, ne razumijevajući da je to dnevni boravak u kojem netko živi svoj virtualni život. zvuči glupo, ali tako je. podijelite nešto s nama, dajte da vas upoznamo bez da pišete 356 postova u minuti. ne kažem da je gomila pisanja problem, kažem da je problem upad bez ono, bok, kako ste i kako funkcionirate? i zato sam napisala post o suptilnom i nesuptilnom. elli je došla, otvorila gutanja i mislila da je napravila dobro djelo. nije, napravila je nešto što je nitko nije tražio. i pitanja o izdvajanju tema samo potiču razdor, mulica se vjerojatno osjetila osamljena jer nitko ne kuži čemu gutanja služe.
Ne znam, ja ne znam drukčije. I iako sam sklona preispitivanju sebe zaista ovog puta ne vidim problem u sebi i svom pristupu. Čitala sam vas duže vrijeme tamo, ali sam se jako ustručavala upasti i više puta sam se pitala jel to uopće ok. I kad jesam, još tamo, bila sam svjesna da me nećete samo tako prihvatiti, kao dobar dan, stoga sam bila oprezna. Ovdje sam se malo opustila. Mislim da sam rekla dovoljno stvari o sebi za početak, naravno kroz postove, ne kroz popunjeni upitnik. Ne mislim da je preduvjet upadanja u ijedan chat istresanje svih fakata. I ne znam se upoznavati tako prisilno. A sa zajebancijom mi očito nije uspjelo. Nema veze. Žao mi je ako sam na bezobrazan način upala, nisam imala tu namjeru, ni u jednom trenu. Ne znam jesam li dovoljno puta rekla bok, ali mislim da čak i jesam i da sam se referirala na ostale članove. Ako se nije primijetilo, žao mi je.
evo, mulica može doći kao primjer. ima trenutno sranja. imala sam ih i ja neki dan. nisam ih napisala na gutanjima, a inače bi mi to bilo kao dobar dan. zašto? zato što vas ne poznajemo. nije to nikakva zabrana pisanja, samo i ja mislim da želim upoznat nekoga s kim pišem. niste nam dali tu priliku. koliko god to čudno zvučalo, gutanja su bila najozbiljniji čet ikad. i najiskreniji. i najintimniji, ne zbog malog broja ljudi koji piše, nego zbog poznavanja osoba s kojim pišemo o svim sranjima koja nam se događaju.
Nitko vam ne brani da pišete o čemu god želite. Uostalom, bile ste svjesne da vas ljudi čitaju i bez da upadaju na topic. I ja sam vas čitala. Neću se sad postidjeti što znam neke detalje o vama koje sam pročitala. Nisam mogla odjednom sasuti svu silu detalja o sebi da to onda ispadne fer i ravnomjerno. Ispalo bi egocentrično. A i ovako je ispalo.
Ne mislim da nisam dala priliku. Štoviše, dala sam je u više navrata. Nisam se uklopila i sve je ok, nije zaista bitno. Ne bih ni riječ rekla da nisam vidjela ono Muličino izderavanje. Ružno je, jako. I vaše hintanje na temi jučer. Mislila sam da sam krivo razumjela.
i umjesto da napadate mulicu i mene, molim vas da pokušate shvatiti. nedostaje nam da prvo upoznamo ljude koji su došli, a zatim da možemo četat s njima. vjerojatno je bio i problem jer je odjednom došlo jako puno ljudi, jebiga, normalno da se čovjek nema gdje raspisat ako ima osjećaj da strancu priča o svađi s mamom

Ne, nisam nikoga napala. Osjetila sam se napadnutom. Zbog čega točno, nisam sigurna. Ali poruka mi je jasna. Na ovakav se način ne upoznajem ni sa kim.
Mislila sam da je ovo ovdje malo opuštenije, ali interna pravila nekad znaju biti strožija nego ona eksterna. Istina, nije me nitko zvao ovdje, konkretno ne na topic, nego na forum, istina, sama sam se priključila akciji gutačica jer sam smatrala da je to u redu, ali ima već par puta da sam osjetila ovdje gorči okus nego tamo na fhr. Istodobno, ima i zabavnih trenutaka. Ali budući da ne želim da ti zabavni trenuci idu nauštrb nekoga i da nekoga protjerujem iz dnevnog boravka, onda sve to skupa i nema previše smisla.
Shvatite kako želite. Nisam nikoga napala, nisam sarkastična, došla sam izvana, nakon lijepog dana i ostala zaprepaštena s ovim na chatu. Ne treba mi to. Pogotovo ne od stranaca. Bok.
p.s. Ostalima, tko me želi pronaći ima inbox tamo ili moj mail. Zanimljivo je da sam nedavno nagovarala frendicu s fhra da dođe ovdje, ali nije htjela jer ne želi upadati na privatni party. Nasmijala sam se na to i rekla da uopće nije tako i da su svi dobrodošli. Eh.