Puno mlađi partneri ili ne baš?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Eks

Post 22 Jul 2013, 00:40

ali » wrote: Osjećaj je obostran.

Pa jebote šta je menopauza nego odumiranje reproduktivne funkcije. Ako na nesvjesnoj razini tražimo partnere zbog razmnožavanja, kojem zdravom primjerku željnom množenja treba roba kojoj je prošao rok trajanja ( :rofl: jebiga) ?

Šta je seksistički, to što je utvrdio da žene u neko doba gube funkciju :S
Seksistički je dio gdje govori o macanima tipa ovog kojeg si linkala i odgovorno tvrdiš da ova povraća svaki treći put jer se pali na status. Da bi povraćala svaki treći put valjda bi se morala u međuvremenu paliti i na njega. Nodens smatra da se žena od pedeset, tipa recimo Nigelle, nema šta palit na mlado meso jer je za nju ovaj tvoj sa slike il neki njegov vršnjak. Staro željezo belongs to staro željezo, valjda. :ne zna:

Muškarci ne gube funkciju jer imaju status. Pa kad se zakelje slike nositelja statusa, onda se izvrdava da se povraća svaki treći put jer je valjda macan poželjan jer mu se papci klanjaju, a žene mahom pali to, nikakav izgled. Ženi od četrdeset je pandan stari od šezdeset, a onoj od pedeset, stari od sedamdeset, a ona od šezdeset je jedino još za kopuliranje s grobovima.
Euklid wrote: Rekoh ti da se dzabe trudis.

Ove ti sad ne bi priznale da su zabrijale taman se morale sevit s dikanom i nodensom naizmjence :cerek:
Ae. :D

Beau

Post 22 Jul 2013, 00:41

višekratni slon wrote:Stvarno vjeruješ da se ITKO IGDJE IKAD pali na status te spodobe? Isuse, ali. Isuse. Uzrujale ste me. :crying: :rofl: :S
Ne moš se palit na status, jebote. A i nije govorio o LOVI. Rekao je to eksplicite, linkala sam.
Evo meni ovaj primjer s Heidi nije to o cemu je govorio nodens :ne zna:

Ni blizu. Ovo linkano je sponzorstvo.

A nodens je pricao o statusu u drustvu. To moze bit primjer Radmana, recimo. Ima i status i lovu. I cijela njegova slika u javnosti i njegovo ophodjenje ga cini privlacnijim nego jest. A gadan je i star.

Dikan u drustvu nema status lidera, vodje, nije dominantan icim osim novcanikom.
Eks

Post 22 Jul 2013, 00:45

BoDerek » wrote: Evo meni ovaj primjer s Heidi nije to o cemu je govorio nodens :ne zna:

Ni blizu. Ovo linkano je sponzorstvo.

A nodens je pricao o statusu u drustvu. To moze bit primjer Radmana, recimo. Ima i status i lovu. I cijela njegova slika u javnosti i njegovo ophodjenje ga cini privlacnijim nego jest. A gadan je i star.

Dikan u drustvu nema status lidera, vodje, nije dominantan icim osim novcanikom.

Image ?

Prosječan muškarac za svoju dob. Nije Brad Pitt, ali je prosječan. Nema još ni šezdeset čak. Radije ti nađi sedamdesetogodišnjaka pa ga upari s pedesetogodišnjakinjom jer to je ono što nodens veli - izjednačuje ih po privlačnosti. Žena od pedeset je privlačna kao i muškarac od sedamdeset. Meni je to glupost. :ne zna:
Beau

Post 22 Jul 2013, 00:46

Ko je ovaj tip?
ali

Post 22 Jul 2013, 00:47

višekratni slon » wrote:
Pa čovjek je bio pošemerio, dale smo mu benefit, vs dvije ste ostale pri benefitu jer je to unda. A sad govorite da se ne smije nodensa promatrati u kontekstu "to je nodens". Kako to? Dvostruka mjerila? :o
Sad se nešto u magli prisjećam (dajte link jeboga) i daj, koji kurac ti je taj benefit.
Ako se dobro sjećam ja sam jednom, a bit će da je to bilo taj put, branila Undu zato jer nije bila riječ o raspravi nego ga je netko (ti valjda) u nedostatku pametnijeg jadno vrijeđao ili tako nešto :misli:
Pa mi je to bilo ispod svakog nivoa, stvarno jadno za čitati.

Nije bilo raspravljanje nego nekulturni ispad.
Eks

Post 22 Jul 2013, 00:47

BoDerek » wrote:Ko je ovaj tip?
:rofl: :rofl: :rofl:

Aukurac. Crkoh sad. Koji Raman? Plaćem..
Eks

Post 22 Jul 2013, 00:48

ali » wrote: Sad se nešto u magli prisjećam (dajte link jeboga) i daj, koji kurac ti je taj benefit.
Ako se dobro sjećam ja sam jednom, a bit će da je to bilo taj put, branila Undu zato jer nije bila riječ o raspravi nego ga je netko (ti valjda) u nedostatku pametnijeg jadno vrijeđao ili tako nešto :misli:
Pa mi je to bilo ispod svakog nivoa, stvarno jadno za čitati.

Nije bilo raspravljanje nego nekulturni ispad.
Don Kihot, velim ja. :zubo:
Čuj, nekulturni ispad. Jebote, bečke škole diljem Trkeljanja. :rofl:
Eks

Post 22 Jul 2013, 00:49

BoDerek » wrote:Radman! :rofl:
Meni je gugl ponudio Gorana Radmana. :ne zna: :D
ali

Post 22 Jul 2013, 00:49

višekratni slon » wrote:
Seksistički je dio gdje govori o macanima tipa ovog kojeg si linkala i odgovorno tvrdiš da ova povraća svaki treći put jer se pali na status. Da bi povraćala svaki treći put valjda bi se morala u međuvremenu paliti i na njega. Nodens smatra da se žena od pedeset, tipa recimo Nigelle, nema šta palit na mlado meso jer je za nju ovaj tvoj sa slike il neki njegov vršnjak. Staro željezo belongs to staro željezo, valjda. :ne zna:

Muškarci ne gube funkciju jer imaju status. Pa kad se zakelje slike nositelja statusa, onda se izvrdava da se povraća svaki treći put jer je valjda macan poželjan jer mu se papci klanjaju, a žene mahom pali to, nikakav izgled. Ženi od četrdeset je pandan stari od šezdeset, a onoj od pedeset, stari od sedamdeset, a ona od šezdeset je jedino još za kopuliranje s grobovima.
:ne zna:

Ae. :D
To negdje piše ili je mašta proradila pa se fabricira po potrebi :ne zna:
Beau

Post 22 Jul 2013, 00:50

višekratni slon wrote:
Meni je gugl ponudio Gorana Radmana. :ne zna: :D
Miroslav radman :D
Znanstvenik, biolog, votevr...
Beau

Post 22 Jul 2013, 00:53

Dekle, ja gren spat :w

Sutra mozda nastavim :o
Eks

Post 22 Jul 2013, 00:54

ali » wrote: To negdje piše ili je mašta proradila pa se fabricira po potrebi :ne zna:
nodens » wrote:
A inače, koliko god to tebe revoltiralo, moji primjeri su u redu. Muškarac od 70 je pandan ženi od 50; zato što je žena od 50 već vrlo vjerojatno u menopauzi, a muškarac od 70 vrlo vjerojatno ne bi dočekao da mu djeca odrastu. Dakle, evolucijski gledano, to je pandan - teško mi vjerovati da inteligentnoj ženi takva gola biološka činjenica može proizvoditi emocionalnu reakciju s kojom se ne može nositi. Ergo, zajebavaš me. :zubo:
U svom uzrujavanju, pravedničkom bijesu i naizmjeničnom esanju, nisi ni pročitala temu. Avaj. :crying:

I dosta za večeras s moje strane, umorilo me. :visi:

BoDerek wrote: Miroslav radman :D
Znanstvenik, biolog, votevr...
Aaaa, jebote. :rofl: Neću više guglat, dosta. :rofl:
Eks

Post 22 Jul 2013, 00:59

Image

O bogo isusov. :tuzni: Ko da je friško ispod haube izašao, samo rečine fale.
Beau

Post 22 Jul 2013, 01:07

:rofl: :rofl: :rofl: odi u kurac.

Jesi vidla koja fen frizura :S

Ma dobro sam ja rekla, u kosi je tajna. A i Nodi je bio spominjao kosu :cerek:
Eks

Post 22 Jul 2013, 01:07

BoDerek » wrote::rofl: :rofl: :rofl: odi u kurac.

Jesi vidla koja fen frizura :S

Ma dobro sam ja rekla, u kosi je tajna. A i Nodi je bio spominjao kosu :cerek:
Kao netko s fetišem na mušku kosu, svejedno ne. :tuzni: Ali simpa djeluje, kao dobri čovac. :D
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 22 Jul 2013, 01:08

višekratni slon wrote:

U svom uzrujavanju, pravedničkom bijesu i naizmjeničnom esanju, nisi ni pročitala temu. Avaj. :crying:

I dosta za večeras s moje strane, umorilo me. :visi:

:rofl:
Ne lazi :mad:

Nodens to nije rekao. Nit bi ikada pomislio.

Izvlacis nepostojece citate.

Oh, kako nisko...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Eks

Post 22 Jul 2013, 01:09

Euklid » wrote: Ne lazi :mad:

Oh, kako nisko...
:tuzni:

Busted.
Beau

Post 22 Jul 2013, 01:11

višekratni slon wrote:
Kao netko s fetišem na mušku kosu, svejedno ne. :tuzni: Ali simpa djeluje, kao dobri čovac. :D
Ako ga ne znas od prije, po slici ne mozes rasudjivat kad je status u pitanju.

Ja Radmanu ne bih dala, da se razumijemo, samo ga navidim ko primjer. Njegov status, pamet i sarm mogu bit privlacni neovisno o novcu.

Jebo dikana i kavalija.
Euklid
old school

višekratni slon wrote:Image

O bogo isusov. :tuzni: Ko da je friško ispod haube izašao, samo rečine fale.
Jao, pa to je onaj sto je kod Stankovica u emisiji tvrdio da je GMO hrana zdrava.
ali

višekratni slon » wrote:
Don Kihot, velim ja. :zubo:
Čuj, nekulturni ispad. Jebote, bečke škole diljem Trkeljanja. :rofl:
Pa da, bilo je nekulturno.
Zašto misliš da na forumu ne može biti nešto nekulturno :ne zna:
Euklid wrote: Rekoh ti da se dzabe trudis.

Ove ti sad ne bi priznale da su zabrijale taman se morale sevit s dikanom i nodensom naizmjence :cerek:
Svaka posebno sa svakim naizmjence ili s njima dvojicom naizmjence jedna pa druga ili nas dvije s njima naizmjence :zubo:
višekratni slon wrote:

Ajde pročitaj još jednom pa probaj zbilja shvatiti šta piše.
No, važnije je upotrijebiti "pravednički bijes" :S

Plači plači :D
Euklid
old school

Post 22 Jul 2013, 01:12

višekratni slon wrote:
:tuzni:

Busted.
I nemoj da se vise ponovi...
Beau

Post 22 Jul 2013, 01:13

Euklid wrote: Ne lazi :mad:

Oh, kako nisko...
:gaah:

Dizete mi svi tlak :durica:
ali

Post 22 Jul 2013, 01:13

BoDerek » wrote: Ako ga ne znas od prije, po slici ne mozes rasudjivat kad je status u pitanju.

Ja Radmanu ne bih dala, da se razumijemo, samo ga navidim ko primjer. Njegov status, pamet i sarm mogu bit privlacni neovisno o novcu.

Jebo dikana i kavalija.
Ono je bio Flavio. Kavali je bio na traču nedavno :D
Eks

Post 22 Jul 2013, 01:15

BoDerek » wrote: Ako ga ne znas od prije, po slici ne mozes rasudjivat kad je status u pitanju.

Jebo dikana i kavalija.
Ali onda ne govorimo isključivo o statusu nego kompletnoj ličnosti. Vjerujem da i žena može biti privlačna nekome zbog istih razloga. :ne zna:
ali wrote:

Ajde pročitaj još jednom pa probaj zbilja shvatiti šta piše.
No, važnije je upotrijebiti "pravednički bijes" :S

Plači plači :D

:ne zna:

Što piše? Stvarno ne znam, možda krivo čitam. No svejedno, slažeš li se s tom nodensovom citiranom izjavom?
  • Information