Ne, ne, ovo nije stitenje napadnutog. Nego napadanje onih koji, po mom skromnom misljenju, nisu fer.Tea Tree wrote: Gle, cijeneći tvoje nastojanje da zaštitiš napadnutoga u raspravi, moram ti reći da ni ovo ne stoji.![]()
Upravo suprotno, svaki put kad se više ne bi imalo što reći, pravio bi se da nije to rekao ni mislio, svi smo ga pogrešno shvatili i tako, u tom stilu. Pa taktika odgovora na post u kojem ispriča hrpu pizdarija koje mu nije nitko stavio na teret i onda još pita kako je to netko mogao tako misliti. To ti se po narodski zove ispreskakati sugovornika.![]()
Pogotovo ako je sugovorniku lijeno se vraćati unatrag i hvatati što je tko napisao 5 stranica prije pa odustane u konačnici. A on ne prestaje kukati kako ga nitko ne razumije, svi ga pogrešno shvaćaju i tako.![]()
Ne brini, sve je u redu sa svima. Uobičajeno, reklo bi se.
Ne brinem ja za napadnutog Nodija.
A ovo sto kazes, mozda si u pravu. Ja se ne volim u takvim raspravama napizdit na svaki detalj pa cijepat dlaku.
Primijetila sam jebeni nesklad onoga sta on pise i sta mu vi govorite. A sve iznova mi se ne cita da utvrdim taj dojam
Uglavnom, nastavit cu se brinut za sebe