Bojim se stat na vagu, mislim da sam prešao 90kg.
A čekaju me pripreme, stradat će mi koljena i zglobovi
Što god voliš. Zeljanicu, popečke, na lešo, varivo, s bobom, na salatu, na naglo na maslinovom, s jajima,gratiniran sa sirom, s tjesteninom, njoke od špinata, punjene palačinke špinatom, s rižom, prosom, omotan oko lungića u tijestu... Ili najbolje, nahrani Popaja i čekaj rezulatat.Pješčana » wrote:dobila sam kilu špinata.
ja dosad nikad nisam spremala svježi špinat. de mi dajte kakav dobar savjet što s njim.
fala!
Ne, nareži na rezance i baci na tavu s maslinovim. Ali, prazno je to. Da dodaš malo sira, pancete, češnjaka?Pješčana » wrote:naglo na maslinovom će biti.
što, da pofurim i prelijem s maslinovim?
Poprzi prije malo pinjola na tavi pa na njih dodaj taj spinat...Pješčana » wrote:fala ti, ali ne mogu jest pancetu ni sir.
znači, na rezance i friško na maslinovo ulje? fala, sutra ću to za večeru
Bosiljak, menta, parmezan (uh, ne smije sir), naribana korica limuna. Kuskus. I alkohol, Pješčana, ne reci da ne smiješ alkohol.karambol » wrote:
Poprzi prije malo pinjola na tavi pa na njih dodaj taj spinat...
smijem vinoMargarita » wrote: Bosiljak, menta, parmezan (uh, ne smije sir), naribana korica limuna. Kuskus. I alkohol, Pješčana, ne reci da ne smiješ alkohol.
Jebeš pinjole, pinjoli su stopostotni ugljik. To sam skužio po cijeni.karambol » wrote:
Poprzi prije malo pinjola na tavi pa na njih dodaj taj spinat...
Ajme!Pješčana » wrote:ne znam jel ikome išta znači, ali ja sam pronašla ajmoreći plantažu jagoda i bila danas u berbi jagoda![]()
Mene zanima, pa molim vrijeme i mjesto radnje.eto, ako nekog zanima, da ode.
ja ću si sad pola baciti u škrinju, dio ću probati ukuhati u nešto pekmezasto.
Pa, pička mu materina, kaj nismo živjeli u zemlji čiji je moto glasio - snađi se druže?!
Ajebemu... ne samo da im ne želim priuštiti nepotrebni stres, ne želim ih podržavati ni u svojevrsnoj krađi - ili je dozvoljeno ili nije.judolino » wrote: Pa, pička mu materina, kaj nismo živjeli u zemlji čiji je moto glasio - snađi se druže?!
Pješčana » wrote:smije se jesti dok se bere
Pored Laništa u smjeru Brezovice? Hm...to ti je pored Laništa, ideš u smjeru Brezovice.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests