Kujundžić osniva svoju stranku

Stare teme i začeci foruma
Jakša Eškinja

Post 07 Jul 2013, 18:46

Sjećate hadezeovog doktora Kujudnžića,koji je podvijenog repa tvrdio da je izgubio od Karamarka za desetak glasova,za mjesto predsjednika HDZ-?
Sjećate se da isti Kujundžić napustio HDZ i sada osniva stranku,još desnije od HDZ..

Da,da..dobro ste čuli..taj praktični katolik i usto nacionalist bez dlake na jeziku osniva stranku..Imena još nema..
Evo zašto ne Kujundžićeva stranka ksenofoba(KSK).?No,dobro uozbiljit ću se,zašto ne,Kujundžićeva stranka nacionalista(KSN)

karambol

Post 07 Jul 2013, 18:57

Sjecam se i cuo sam. Zakaj ga uopce spominjes?
:ne zna:
Jakša Eškinja

Post 08 Jul 2013, 17:23

Sa pitanjem zašto ga spominjem,upravo si me matirao..Imaš pravo.

Ali pomislio sam da je to ona vrsta ljudi koja ruje ispod zemlje dok ostali spavaju,spremajući se dočepati kama i kubura da bi napravio masakr.On je opasan tip za društvo.Navodi se kao kvazikonzervativac,a zapravo je teški ustaša.
karambol

Post 08 Jul 2013, 17:33

Jakša Eškinja » wrote:Sa pitanjem zašto ga spominjem,upravo si me matirao..Imaš pravo.

Ali pomislio sam da je to ona vrsta ljudi koja ruje ispod zemlje dok ostali spavaju,spremajući se dočepati kama i kubura da bi napravio masakr.On je opasan tip za društvo.Navodi se kao kvazikonzervativac,a zapravo je teški ustaša.

Ma, on je jedan nepropaznitljiv, nekarizmatičan, nesuvisao, neizgledajući i uz sve to politički neznalica koji bi htio malo glumiti populistu i uzjahati na tzv. desnu opciju pozivajući se na svoje "konzervativne" predispozicije i mogiuća poznanstva s pojedinim svećenicima od kojih očekuje nerealnu podršku koja bi mu trebala omogućiti da se proslavi u svom rodnom selu ili čak i u općini... Ne kažem da je glup, ali situacija ipak nije toliko očajna da bi se takav lik ustoličio kao neka značajnija politička figura....
Mislim da je to još jedan politički prdac koji će nakratko zasmrditi. :zubo:
Jakša Eškinja

Post 19 Jul 2013, 21:20

karambol » wrote:

Ma, on je jedan nepropaznitljiv, nekarizmatičan, nesuvisao, neizgledajući i uz sve to politički neznalica koji bi htio malo glumiti populistu i uzjahati na tzv. desnu opciju pozivajući se na svoje "konzervativne" predispozicije i mogiuća poznanstva s pojedinim svećenicima od kojih očekuje nerealnu podršku koja bi mu trebala omogućiti da se proslavi u svom rodnom selu ili čak i u općini... Ne kažem da je glup, ali situacija ipak nije toliko očajna da bi se takav lik ustoličio kao neka značajnija politička figura....
Mislim da je to još jedan politički prdac koji će nakratko zasmrditi. :zubo:
Potpisujem sve,i ovim putem se ispričavam štovanim trkeljašima što sam uopće načeo temu..Ha valjda sam dokoličario..!
Sloterdijck

Post 21 Jul 2013, 12:04

Kujundžićeva stranka je legalna tuđmanistička organizacija koja ima za cilj nastaviti ispiranje mozga svim retardusima,koji obožavaju Tuđmana.Kujundžić je čisti primjer kako i ljudi sa diplomom mogu biti retardirani.
Tuđman je poveo narod i narod je krenu za njim?! :misli:
Gdje je bio narod kada je Tuđman prodavao sve što su građani Hrvatske do tada zajednički gradili?!
Gdje je bio narod kada je sa Šuškom rasturao građansku i civiliziranu Hrvatsku i gurao naše ljude u bosansko blato?!
Gdje je bio narod kada je vrhuška špijunirala i bogatila se na nezakonit način?!

Kujundžić ti si sramota za mentalno zdrave i moralno čiste ljudi.
Ma o čemu ja pričam-pa ti si bivša hadezenjara Kujundžiću!
Prokleti ološu visjet ćete kao Pedro!
Ne biti po strani
schmokljan

Post 21 Jul 2013, 19:41

Kujundžić je inspiraciju našao u grčkoj Novoj zori, neonacističkoj stranci vrlo opasnih namjera.

Naša desnica je, jednostavno, retardirana.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 21 Jul 2013, 19:44

Svaka nova stranka na desnici je samo jos jedan plus za ljevicu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
schmokljan

Post 21 Jul 2013, 19:45

Svaka nova stranka na desnici je samo jos jedan plus za ljevicu...koje nema.
Euklid
old school

Post 21 Jul 2013, 19:47

Taj sam detalj smetnuo s uma... :misli:
karambol

Post 21 Jul 2013, 23:23

Euklid » wrote:Svaka nova stranka na desnici je samo jos jedan plus za ljevicu...

To su oni koji sjede lijevo?
Euklid
old school

Post 21 Jul 2013, 23:32

karambol wrote:

To su oni koji sjede lijevo?
Ma nisam vise ziher. Brijem da su to sad oni koji drkaju s lijevom... :misli:
Sloterdijck

Post 26 Aug 2013, 11:21

Evo nema nikoga..Na osnivanju stranke prste uhisti i pesnice a sada muk..hrvatski nacionalni muk..Dal je Kujundzic u ordinaciji mozda?
Ne biti po strani
  • Information