Puno mlađi partneri ili ne baš?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
blaze

Post 20 Jul 2013, 08:27

znala sam!

danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 20 Jul 2013, 09:53

blaze wrote:znala sam!
Sta si znala? Pa vidis da je star ko biblija.
Jos malo pa ce biti privlacan samo zenama iz skupine 55-60 god...
'if you fall, i'll be there' (floor)
nodens

Post 20 Jul 2013, 09:55

nja nja nja
Euklid
old school

Post 20 Jul 2013, 10:02

nodens wrote:nja nja nja
Ajde i od tebe jedna pametna...
Bara huda

Post 20 Jul 2013, 10:52

Euklid » wrote: Ali je situiran, dobrostojeci i drustveno ugledan. Te kao takav vrlo interesantan mnogim mladicama.

Ubice me gdja...
Je, je, ima tu razloga za paniku.
Ovaj je forum stonobisereklo...bunch of hormons, sto oralnih, sto sprejnih.
A mozda bi se nasao i koji prirodni? :ne zna:

Euklid wrote: Ajde i od tebe jedna pametna...

:rofl:
Odmor pozitivno djeluje na tvoju duhovitost.
Keep up i uzivaj. :lux:

Perzefona wrote: Ajde brže dok još memstriraš. Jer kad jednom prestaneš, tako naglo propadneš da ti ni peglanje ne pomaže više.
Ima raznih metoda da se propadanje sprijeci. :mudri:
Zena se moze uvijek spresati, osusiti, balzamirati, mumuficirati. Cuvat u formalinu ili dubokom smrzavanju. :ne zna:
:D
Perzefona

Post 20 Jul 2013, 12:31

nodens » wrote:
Palo mi na pamet da to stavim tamo u zagradu, no već sam to spomenuo ranije... dakako da su mutacije na DNA spermatogonija u 99.9% slučajeva negativne; no opet kažem - to je kontinuirani proces, konstantna polagana degradacija, truljenje genetskog materijala - no ne postoji nekakav ekvivalent menopauze kod muškaraca, neka točka u kojoj spermiji postaju valjda totalno neupotrebljivi, kao što se događa sa ženskim reproduktivnim traktom u menopauzi.
Dakle, vrli logičaru, tvrdiš sljedeće: muškarci stare i gube privlačnost kontinuirano, počevši od recimo dvadesete. Žensko je starenje i opadanje privlačnosti međutim naglo i vrlo uočljivo.

Iz toga proizlazi da je četrdesetogodišnjak debelo oronuo stareći tako kontinuirano, dok je četrdesetogodišnjakinja i dalje jebozovna.

Onda kad nju pukne menopauza oko pedesete, ona se naglo sroza, pa je njezina seksualna razina privlačnosti ispod one koju ima pedesotogišnji muškarac. OK.

Samo, meni se ne čini da si ti htio reći da su 40-godišnjakinje seksi budući da su plodne i nije im se dogodio još taj pad u menopauzu. :misli:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
nodens

Post 20 Jul 2013, 12:40

Perzefona » wrote:
Dakle, vrli logičaru, tvrdiš sljedeće: muškarci stare i gube privlačnost kontinuirano, počevši od recimo dvadesete. Žensko je starenje i opadanje privlačnosti međutim naglo i vrlo uočljivo.

Iz toga proizlazi da je četrdesetogodišnjak debelo oronuo stareći tako kontinuirano, dok je četrdesetogodišnjakinja i dalje jebozovna.

Onda kad nju pukne menopauza oko pedesete, ona se naglo sroza, pa je njezina seksualna razina privlačnosti ispod one koju ima pedesotogišnji muškarac. OK.

Samo, meni se ne čini da si ti htio reći da su 40-godišnjakinje seksi budući da su plodne i nije im se dogodio još taj pad u menopauzu. :misli:
Jesi li ti svjesna da ovo ne proizlazi iz onog što sam ja napisao? Stručno ti se to zove 'non sequitur'. :rofl:

Nigdje nisam tvrdio da je ženska privlačnost valjda 'ravna' pa onda 'odjednom' skokovito padne. Jbt, zar moram crtati graf? I jedni i drugi konstantno padaju od mladosti prema dalje, samo što žene još imaju taj 'strmiji' pad iza menopauze. Pritužbe šalji majčici (ili maćehi) prirodi - I'm just a messenger.
blaze

Post 20 Jul 2013, 12:44

Euklid » wrote: Sta si znala? Pa vidis da je star ko biblija.
Jos malo pa ce biti privlacan samo zenama iz skupine 55-60 god...
e sad, budimo objektivni. nije karambol baš za bacit. još :zubo:
nodens

Post 20 Jul 2013, 12:56

jon stewart nekad i sad:

Image Image

greta scacchi nekad i sad:

Image Image

George clooney nekad i sad:

Image Image

I rest my case :raspa: :rofl:
Euklid
old school

Post 20 Jul 2013, 13:01

blaze wrote: e sad, budimo objektivni. nije karambol baš za bacit. još :zubo:
Rekoh ja, mnoga bi se mladica pomamila za njim...
Donna Sole

Post 20 Jul 2013, 13:02

ja stvarno ne znam s kim tj s kakvim se to ženama nodens druži i kakve to žene viđa, ali razumijem ga skroz

inače onaj gore stjuart je bolji sad nego nekad, kluni također, al je meni taj stjuart s one slike bolji sad od klunija sad :misli:

greta je zadržala privlačnost :) ni više ni manje nego prije, nego drugačije
kurvanjski avatar, a
Euklid
old school

Post 20 Jul 2013, 13:04

Bara huda wrote:

:rofl:
Odmor pozitivno djeluje na tvoju duhovitost.

:D
Ne znam kako ovo shvatiti.
Kao kompliment ili kao uvredu... :misli:
nodens

Post 20 Jul 2013, 13:15

Chilimama » wrote:ja stvarno ne znam s kim tj s kakvim se to ženama nodens druži i kakve to žene viđa, ali razumijem ga skroz

inače onaj gore stjuart je bolji sad nego nekad, kluni također, al je meni taj stjuart s one slike bolji sad od klunija sad :misli:

greta je zadržala privlačnost :) ni više ni manje nego prije, nego drugačije
Nije :ne zna:

Ja zapravo ne mogu procijeniti privlačnost ove dvojice (nekad i sad, osim što mi Clooney izgleda smiješno na ovoj prvoj slici, nekako balavo i bezveze), nemam žlijezde za to, pa ti moram vjerovat na riječ...

Pa isto tako ti meni vjeruj da se Greta sad jednostavno ne može ni usporediti s Gretom nekad :ne zna:
Perzefona

Post 20 Jul 2013, 13:16

nodens » wrote: I rest my case :raspa: :rofl:
Toliko si upućen u mušku privlačnost i žensku neprivlačnost da bi čovjek mogao pomisliti da si homić.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Euklid
old school

Post 20 Jul 2013, 13:20

Perzefona wrote: Toliko si upućen u mušku privlačnost i žensku neprivlačnost da bi čovjek mogao pomisliti da si homić.
Ma da???
Nodens???
Niposto...

:giggle:
blaze

Post 20 Jul 2013, 13:35

Perzefona » wrote: Toliko si upućen u mušku privlačnost i žensku neprivlačnost da bi čovjek mogao pomisliti da si homić.
to je isto i meni palo na pamet

edit: al nisam htjela prva reć :)
Donna Sole

Post 20 Jul 2013, 14:28

nodens » wrote:
Nije :ne zna:

Ja zapravo ne mogu procijeniti privlačnost ove dvojice (nekad i sad, osim što mi Clooney izgleda smiješno na ovoj prvoj slici, nekako balavo i bezveze), nemam žlijezde za to, pa ti moram vjerovat na riječ...

Pa isto tako ti meni vjeruj da se Greta sad jednostavno ne može ni usporediti s Gretom nekad :ne zna:
OK, tebi ne :ne zna:
Ja želim reći da konkretno ona (jer je na slici, mogla je bit neka druga) nije izgubila na privlačnosti, iako je izgubila mladenački izgled. Mogla je bit neka druga žena koja je starenjem izgubila od fizičke privlačnosti.

Klunija sam gledala u nekim serijama još onda kad nije bio slavan i nije bio ni sjena samom sebi sad. Nikad ne bi rekla da će postat Kluni :giggle:
Ova dva primjera ne potvrđuju ništa osim da se ljudi mijenjaju. Istina da neke lijepo stare a neki baš i ne.
Usporedimo li Petera O'Toole nekad i danas , dođe mi plakat od tuge kako je oronuo, al me zato Sean Connery tješi i veseli me pogled na njega.

Sam kažeš da se ne kužiš u mušku ljepotu, al nisi jedini i nije to zato jer nemaš te neke hormone. Ima i predstavnica žena koje se redom zagledaju u muškarce kojima ljepota i nije baš "onajFaktor".

Muška privlačnost se najčešće ne bazira na ljepoti samoj po sebi jer mu malo vrijedi ako nema i nešto dublje/više/ vrijednije / nazovimo to kako god pa kad nema , onda u starosti uglavnom nema ništa.
Žene su tu u milosti iako ne previše.
kurvanjski avatar, a
Beau

Post 20 Jul 2013, 15:00

A jeste se napenalili na nodensa :rofl:

Ja sam isto uvjerena da, ovako generalno govoreci, zgodan i dobrodrzeci 50-godisnji frajer (bio klosarskog ili sminkerskog stila) ima vise uspjeha na trzistu od jednako takve zene :ne zna:

Zasto bi nodens priznao da je junfer od skoro 4 banke, a ne i da je homic? :misli: Aha, mozda on jos ne zna o sebi ono sto vi znate :giggle:
nodens

Post 20 Jul 2013, 15:10

Perzefona » wrote: Toliko si upućen u mušku privlačnost i žensku neprivlačnost da bi čovjek mogao pomisliti da si homić.
Euklid » wrote: Ma da???
Nodens???
Niposto...
blaze » wrote: to je isto i meni palo na pamet

edit: al nisam htjela prva reć :)
Meh, koji dosadni klišej. :kava:

I BTW blaze, ako me sjećanje ne vara - pa ti si još prije godinu i nešto rekla 'nodens, gej iz okej'. A sad navodno 'nisi htjela prva reći'. Kao da vam taj klišej nije stalno na pameti, a na pameti vam je zato što vam mediji stalno trube o tome. :zubo:

Meni ti muškarci nisu privlačni, nego sam im jebeno zavidan na tome što nagađam da ženama jesu. :zubo: A privlačna mi je Greta Scacchi - dok je bila onako mlada i svježa, mljac. :rofl:
Bara huda

Post 20 Jul 2013, 15:48

Euklid » wrote:
Ne znam kako ovo shvatiti.
Kao kompliment ili kao uvredu... :misli:
Ha? :confused: :misli:

Ja ne vrijedjam ljude! :durica:
Euklid
old school

Post 20 Jul 2013, 15:59

A jel?
A to sto si mi indirektno rekla da mi je smisao za humor do sada bio na niskim granama?
Sta cemo s tim? :misli:
Bara huda

Post 20 Jul 2013, 16:11

BoDerek » wrote:A jeste se napenalili na nodensa :rofl:
Eh da je vise tu takvih.
Zivnulo bi trkeljanje. :lux: :D

Ja sam isto uvjerena da, ovako generalno govoreci, zgodan i dobrodrzeci 50-godisnji frajer (bio klosarskog ili sminkerskog stila) ima vise uspjeha na trzistu od jednako takve zene :ne zna:
:
Ne znam kako bi to izgledalo u pojedinacnim slucajevima muske ili zenske dobrodrzecosti i sto bi potpadalo pod "uspjeh na trzistu", moze bit da bi dobrodrzeci muski imao vise zenidbenih ponuda nego dobrodrzeca zena, ali sto se tice neobaveznog zabavljanja u dvoje, tu mislim da bi oboje imali podjednake sanse.

Ali moj je dojam da se u prosjeku muskarci vise postaraju nego zene iste dobi. Pogotovo se to vidi u dobi nakon meno-andro promjena
Manje se njeguju, manje paznje poklanjaju izgledu... kao da se vise zapuste. :ne zna:
Mozda je grubo rec, ali kao da budu oronuliji nego zene iste dobi. :ne zna:

Pricala mi mama kad je bila na proslavi 50 godina mature da je bila jako izenadjena muskim dijelom slavljenika. :D
Da su zene bile ostarile i da se to vidlo, ali da su muski bili ko starci. Po drzanju, hodu, energicnosti.
A bome i na slikama je slicno izgledalo. :D
Bara huda

Post 20 Jul 2013, 16:18

Euklid » wrote:A jel?
A to sto si mi indirektno rekla da mi je smisao za humor do sada bio na niskim granama?
Sta cemo s tim? :misli:
Tvoj humor je obrnutog procesa od ljepote lijepe zene.
On je uvijek visok i stalno polagano raste ( za razliku, jelte, od ljepote zene :D ) uz povremene dodatne bljeskove kao recimo kad si na odmoru.

Sta tu nije jasno?
Kakve indirektnosti, kakvi bakraci? :ne zna:
Beau

Post 20 Jul 2013, 16:31

Bara huda wrote: Eh da je vise tu takvih.
Zivnulo bi trkeljanje. :lux: :D

Ne znam kako bi to izgledalo u pojedinacnim slucajevima muske ili zenske dobrodrzecosti i sto bi potpadalo pod "uspjeh na trzistu", moze bit da bi dobrodrzeci muski imao vise zenidbenih ponuda nego dobrodrzeca zena, ali sto se tice neobaveznog zabavljanja u dvoje, tu mislim da bi oboje imali podjednake sanse.
Upravo sam na to i mislila. Oli to nije onda prednost za muske?

Meni se cini da je u tim godinama podjednako oronulosti :D
Samo sto zene na proslavu mature dodju puno napirlitanije :hekla:
Euklid
old school

Post 20 Jul 2013, 16:44

Bara huda wrote: Tvoj humor je obrnutog procesa od ljepote lijepe zene.
On je uvijek visok i stalno polagano raste ( za razliku, jelte, od ljepote zene :D ) uz povremene dodatne bljeskove kao recimo kad si na odmoru.

Sta tu nije jasno?
Kakve indirektnosti, kakvi bakraci? :ne zna:
:misli:

Moram dobro promisliti o tome sta si napisala. Kad raspoznam da li je to nesto pozitivno ili negativno dat cu svoj sud...
  • Information