Princ je užasan šonjo, živcira me.
Aktualne serije
Počela je na HBO-u serija Girls - simpatično, glumci su potpuno nepoznati (barem meni) i djeluju stvarno. Radi se o 4 mlade cure u New Yorku, kao Seks i grad s običnim ljudima
Scene seksa su doduše neobične i stupanj nepoznavanja spolno-prenosivih bolesti malo vjerojatan
Scene seksa su doduše neobične i stupanj nepoznavanja spolno-prenosivih bolesti malo vjerojatan
Nije toliko nova serija, samo meni je, ali je aktualna jer sad ide na TV-u - True blood 
Ne znam kako sam prije uspjela propustit spoj vampira i neke vukojebine na srednjem zapadu (sviđa mi se taj naglasak
) ali serija je predobra
Ima svega, ljubavi, mržnje, osvete, vampira, drugih čudnih bića i čarolija, ljepota Švedske i tako - svakako se isplati pogledati
Ne znam kako sam prije uspjela propustit spoj vampira i neke vukojebine na srednjem zapadu (sviđa mi se taj naglasak
Ima svega, ljubavi, mržnje, osvete, vampira, drugih čudnih bića i čarolija, ljepota Švedske i tako - svakako se isplati pogledati
ma daj?blue » wrote:Nije toliko nova serija, samo meni je, ali je aktualna jer sad ide na TV-u - True blood
Ne znam kako sam prije uspjela propustit spoj vampira i neke vukojebine na srednjem zapadu (sviđa mi se taj naglasak) ali serija je predobra
![]()
sex u krvi.
stukla sam dvije sezone u tjedan dana.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 791 times
- Been thanked: 1505 times
Elli mi je skinula dvije sezone Spooksa. Toliko sam joj dojadio s tom serijom da glava boli.
Ali doista je dobra, BBC zna posao. Ostaje mi još šest ili sedam, ne znam točno.
Ali doista je dobra, BBC zna posao. Ostaje mi još šest ili sedam, ne znam točno.
Potpisi su za budale.
Ovo je topic za filmove, šta ne?
Mislila sam gledati Spookse kad sam saznala da glumi Mr. Darcy
A nije mi se dalo skidati.
OT: Ne pamtim šta sam zadnje gledala. Top gear
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 791 times
- Been thanked: 1505 times
Ma jest, za filmove je - ali njih ne gledam. Odnosno, gledam one o kojima sam stoput već pisao. 
Potpisi su za budale.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Malo uvida u drugu sezonu serije Homeland, za zainteresirane:
http://www.huffingtonpost.com/2012/07/0 ... _hp_ref=tv
E čula sam da je ovo slično Žici, je li? Ako da, moglo bi se pogledati. Dobilo je i neke Emmyje, vidjeh.ElliQuinn » wrote:Malo uvida u drugu sezonu serije Homeland, za zainteresirane:
Trenutno gledam sve i svašta. Nakon Žice je nastala velika praznina u mome srdašcu, nastojim je popuniti raznim serijama, ali ne ide mi baš.
Nastavila sam s novim sezonama Boardwalka (počeo na HRT-u, i to gledam), HIMYM, TBBT, Modern Family plus House na HRT-u. Boardwalk standardno dobar, ostalo tako tako. MF mi je imala najbolje otvorenje sezone od humorističnih. Uglavnom, nisam oduševljena ničim.
Supernatural mi se ne da nastaviti gledati, izlizali su se.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Zašto sinoć nije bilo ni Seinfelda ni Dva ipo muškarca?
To je, inače, aktualno na Domi i RTL2. Već nekoliko godina
To je, inače, aktualno na Domi i RTL2. Već nekoliko godina
Odgledala sam zadnju epizodu Sons of Anarchy
i sad moram čekati da snime sljedeću sezonu
Ima li ovdje još koji ljubitelj ove serije?
Ok, neću bit zahtjevna - ikakve serije?
Ima li ovdje još koji ljubitelj ove serije?
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Jes da debelo kasnim, al ako ti šta znači men je Waterloo Road (ide subotom na RTL 2) sasvim fajn. Dapače, to je jedna od rijetkih stvari koje gledam.kajla » wrote:Jel ima netko preporuku za nešto tinejdžersko, a da nije skroz glupo (kao gossip girl npr)?
: stid i sram : Et, ja nisam ništa skidala s neta preko ovih torentova. Ništa. Sve dok HTV nije davo drugu sezonu SoA. Prvu sam (kad su je davali), ko i puno toga u životu, propustila.blue wrote:Odgledala sam zadnju epizodu Sons of Anarchyi sad moram čekati da snime sljedeću sezonu
![]()
Ima li ovdje još koji ljubitelj ove serije?![]()
Iiii...tako to...popustih i ja. Sve sam jih skinula, sve. I pogledala. Osjećam se ko krimos.
Sjajna mi je serija. Moj favorif-Tig. Usput, jebli sliku svoju što su odnedavno službenu stranicu zatvorili za sve koji nisu iz SAD-a.
Inače ja u glavi vrtim preko nekolko potencijonalnih scenarija za šestu sezonu:
(ovo nisu spojleri, ovo su moje fantazije
-Claya će iz ćuze izvuć, ni manje ni više, neg FBI-evi dokazi, jer su ga garant špijunirali
-Jax će grdo najebat, jer postaje sve gori, možda čak i umrit
-Tara će popižđet generalno, (njena se patologijica dade naslutit još od onog bučanja samo da bi probudila đecu i imala se za kog brinut)
Inače, preporučujem svakom, ko dosad nije, da baci škic na seriju. Generalno, u kratkim crtama, priča o testosteroncima, ginu ko muve, voze se Harliji i sve ostale mačo-pećina-muško fore. Zanimljivo (mi) je što se u sklopu te silne količine nasilja, seksa, oktana i oružja pojavljuje i poprilična (dapače, rijetko viđena) količina grljenja i suza.
Da ne bi sve ostalo samo na primitivnim emocijama i nagonima (jebi, ubij, plači; ne nužno tim redom), pobrinu se povremeni filozofski ispadi u vidu propitivanja pojedinaca bilo o sebi samima, bilo o grupici.
SoAblue » wrote:Odgledala sam zadnju epizodu Sons of Anarchyi sad moram čekati da snime sljedeću sezonu
![]()
skidam Homeland
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
E, ja se nabrijavam na ovu seriju otkad sam skužila da glumi Charlie Hunnam. Taj lik mi je tako jebozovan još od Green street hooligana.blue » wrote:Odgledala sam zadnju epizodu Sons of Anarchyi sad moram čekati da snime sljedeću sezonu
![]()
Uz Parks & Rec, pratim i Community, Modern family, HIMYM i Girls. Trenutno sam najoduševljenija Parkovima, to mi je i najnovije otkriće, valjda zato.
E da, i zadnja 2 nastavka Supernaturala su mi bila na staroj razini, moram pogledati i ovotjedni.
Dosadnjikav?Emericzy » wrote: Mislim da ga imam negdje na disku, ali nisam još pogledao. Kakav je?
Da.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
- Information
-