Gutam s guštom, jebeš ananas!

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 11 Oct 2011, 22:25

AdMulica » wrote:ima ode koga osim vodene i eli? :o

ja imam jedno pitanje za moderatore, supermoderatore, amdine...huevr :o

dakle, ovaj pdf 'trkeljanje' (dakle, ne govorim o čitavom forumu, nego o ovom pdf-u) se uglavnom sastoji od nekakvih chat topica, gdje poneki topic i je o nekoj temi! npr ovaj sa studentima (u koji se ja npr ne petljam puno jer ne studiram, jel :o) !
al ima npr chat UNIĐITE, koji je od samog početka tu i na kojem su od samog početka apsolutno svi pisali! jer je tome i služio, jel!
e sad, obzirom da je ovaj forum krenio radi događanja na žk, kokošinjcu, tu se naravno nalazi masu cura/dečki sa žk i kokošinjca, a posebno sa gutačkog chata! zapravo, 90% cura sa gutanja su sad tu! obzirom da je nama nedostajalo mjesto gdje ćemo ponovo intimno trkeljat, otvorile smo gutački chat ovdje...na trkeljanje.com!
međutim...otkad je otvoren gutački, na onaj UNIĐITE jako rijetko iko više zalazi! odjednom su gutanja postala chat za sve! svi su tu, svi sa svakim chataju, svi su tu ko doma, svi tu oće odvajat teme o faksu/djeci/ljubimcima/kurcima na novi topic!

evo, ja sam trenutno nervozna, jako sam nervozna! i sad ću se tu izdrkat, al mi to nećemo odvajat u novu temu! prema tome, prekinite s tim!

pitanje za kraj: koji kurac potsoji chat UNIĐITE? ako niko tamo ne piše!??? ako su se svi jednostavno preselili ode??? na gutački!!??? di pišu gutačice??? i odjednom su svi gutačice???

pitanje za p.s. : oćemo promijeniti naziv foruma iz trkeljanje.com u gutačice.com? jer sve/svi smo mi gutači(ce)...očito! :ne zna:

eto...to je to od mene! ispričajte me ako sam neugodna, danas mi je takav dan! :)
Zašto si nervozna? Ako su gutačice zatvoreni topic, bilo bi lijepo da to piše u uvodu pa da ljudi znaju. Otkad sam došla na trkeljanje.com stalno sam u nekoj ambivalenciji i svako toliko pomislim da sam paranoična, a onda ipak skužim da nisam. Vidjeh jučer ono za hintove, suptilne, nesuptilne pa ulet ovdje "nemam što reći, pozdrav", ali sam mislila da se ne tiče nikoga ovdje. Očito se tiče.

Ja sam vas čitala tamo, na fhr, jer ste mi simpatične, ali nisam znala da je to zatvoren krug. Isto mi tako nije jasno kako s nekim ljudima otkad sam ovdje najnormalnije iskomuniciram nešto, a onda se desi kasnije s tim ljudima nešto da ostanem paf.

Ali da ne bi sad došli neki i rekli bi da imam metlu u guzici i shvaćam sebe i forum preozbiljno, stat ću na ovome. Nisam te/ni bilo koga, htjela inkomodirati.
A i detektor za šalu mi se očito pokvario otkad sam došla na trkeljanja. Jer više kurca ne kužim tko što misli javno, što tajno, tko koga, zašto, tko s kim priča samo na pp, a javno skoro pa rolajza, čiji prijatelj što misli i kako i zašto.
Iz oduševljenja cijelim forumom i wtf stanje. Ma hajd, samo mi i to fali.
Sad će mi netko reći da sam krivo protumačila, kao ono sa šmokljanom i živjeli. Valjda sam i oglupavila.

Jebote, drame. :kava: A ja sam kao drama kvin.

ZgSash

Post 11 Oct 2011, 22:29

AdMulica » wrote: pitanje za kraj: koji kurac potsoji chat UNIĐITE? ako niko tamo ne piše!??? ako su se svi jednostavno preselili ode??? na gutački!!??? di pišu gutačice??? i odjednom su svi gutačice???

pitanje za p.s. : oćemo promijeniti naziv foruma iz trkeljanje.com u gutačice.com? jer sve/svi smo mi gutači(ce)...očito! :ne zna:
:facepalm:

predlažem rješenje: otvorite si poseban gutački forum i pišite tamo jer to je jedini način na koji će sveti gutački krug ostati netaknut strancima koji jednostavno ne razumiju ogromne količine bezumnog, nasumičnog četa bez posebnog lajtmotiva specifičnog isključivo "originalnim gutačicama" :mama: :)
bliss

Post 11 Oct 2011, 22:29

Meni je drago što ima par novih na gutanjima koji tamo nisu pisali. Tamo me živciralo kad bi došli padobranci s nekakvim glupim trolerskim upadima, ali mi je super kad dođu ljudi koji lijepo pišu.
dimnjak

Post 11 Oct 2011, 22:30

ak si ti i ja sam. sam se pravim blesava da nisam. naucila tako s godinama.
ako netko nesto ozbiljno misli nek tako i napise.
izmedju redaka mi se ne cita. to sam tamo morala.

ispricavam se ako sam uletila grlom u jagode u namjeri da ih progutam.

edit: nadovezah se na ex.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Lord Byron

Post 11 Oct 2011, 22:33

Ponašanje poput prometnika na seoskoj željezničkoj postaji (a toga je bilo i na fhr-u s usklicima "a otkad si ti dio ekipe?"), prisvajanje prava na dodjeljivanje spomenica i licenci za pisanje, pokušavanje razvrstavanja tko bi, gdje, kad i zašto smio pisati i tako to, nije ništa drugo nego temeljito nerazumijevanje foruma kao komunikacijskog medija. :kava:
Eks

Post 11 Oct 2011, 22:38

Lord Byron » wrote:Ponašanje poput prometnika na seoskoj željezničkoj postaji (a toga je bilo i na fhr-u s usklicima "a otkad si ti dio ekipe?"), prisvajanje prava na dodjeljivanje spomenica i licenci za pisanje, pokušavanje razvrstavanja tko bi, gdje, kad i zašto smio pisati i tako to, nije ništa drugo nego temeljito nerazumijevanje foruma kao komunikacijskog medija. :kava:
Je. Ali ja zaista ne želim nikoga inkomodirati. I očito nije jedina. Samo se to onda lijepo kaže, a ne piše po kojekakvim okolnim topicima o tobožnjim hintovima koje bi nepoželjni trebao shvatiti. Ne kužim, glupa sam na hintove. Negdje sam na početku ovog foruma pročitala, ne sjećam se čiji je post bio, nešto tipa da ako i bude nepoželjnih ekipa će ignorirati sa blesavim smiješkom i kimati "da, da", a u sebi valjda misliti što već misli. E, to mi diže tlak. Cijenim da mi se kaže ako nekom idem na kurac. Primjerice, JPK je to otvoreno iskazao više puta i s tim nemam problem. Ali bi bilo lijepo da oni koji jednako misle jednako otvoreno i kažu. Imam previše stvari da se o njima mislim da bih još morala voditi računa o povrijeđenim taštinama na forumu. Ili onima kojima idem na kurac, ali se suzdržavaju jasno elaborirati.
Lord Byron

Post 11 Oct 2011, 22:41

Ja to ne gledam tako, niti se - priznajem - ne opterećujem recepcijom i percepcijom. Mene veseli pisanje. Naravno da me veseli i tuđe veseljenje mom pisanju, ali mogu i bez toga.

Sve dok ne kršim neka općepostavljena pravila, meni dobro. :D
klonka

Post 11 Oct 2011, 22:42

Ex anais, jebiga, sad si tu i očito inkomodiraš. :D

Šalu na stranu, meni je stvarno drago da ima novih ljudi i baš ste mi dragi i zabavni i volim vas čitati i mislim da ste se dobro uklopili. A sad, ako netko nekome ide na živce, njegova stvar.

Ajde, opustite se malo svi i ignorirajte kad netko ima žute minute. Teško je sudjelovati na opterećenom chatu.
gonj špadi
Lord Byron

Post 11 Oct 2011, 22:46

klonka » wrote: Ajde, opustite se malo svi
Dobro, kad ćete vi žene (i djeca :B) shvatiti da muškarcima nije lijepo govoriti da se opuste?
klonka

Post 11 Oct 2011, 22:50

Kako nije? Što ću sa živčanim muškarcem? Isprobavat kako mu oklagija paše na lubanju? :ne zna:
gonj špadi
dimnjak

Post 11 Oct 2011, 22:52

sta vam treba reci onda? da se olaksate? :raspa:
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Perzefona

Post 11 Oct 2011, 22:52

ex_anais » wrote:
Je. Ali ja zaista ne želim nikoga inkomodirati.
Ni ja. Ali dogodi mi se, koliko god to nevjerojatno izgledalo. :cerek:

Onaj koji se mojim pisanjem osjeća inkomodiranim, neka me slobodno preskače. Isto činim i ja kad me netko ne zanima.
Cijenim da mi se kaže ako nekom idem na kurac. (...)Ali bi bilo lijepo da oni koji jednako misle jednako otvoreno i kažu.
Nu tebe, ex draga! Što ti bi? :grli:
Ja takve lijepo molim da pristojno svoje uzbuđenje zadrže za sebe. :raspa:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Lord Byron

Post 11 Oct 2011, 22:53

klonka » wrote:Kako nije? Što ću sa živčanim muškarcem? Isprobavat kako mu oklagija paše na lubanju? :ne zna:
Otkud sad najednom živčani muškarac? Nije li obrnuto od opušten napet? :zubo:
klonka

Post 11 Oct 2011, 22:58

Napet u mom slengu znači nešto drugo. :raspa:
gonj špadi
Margarita

Post 11 Oct 2011, 23:04

ex_anais » wrote: Imam previše stvari da se o njima mislim da bih još morala voditi računa o povrijeđenim taštinama na forumu. Ili onima kojima idem na kurac, ali se suzdržavaju jasno elaborirati.
Predlažem starosjediocima (ili su starosjeditelji?), starostarosjediocima, toliko starima da su se mumificirali, da preimenuju topic u Gutankamon. A može i Gutam-c'mon. I treba baciti neku kletvu na one koji će ga pokušati oskvrnuti. Nešto s laringitisom. :B
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
dejzi

Post 11 Oct 2011, 23:13

Danas sam popila zadnju pivu. Nadrkana sam i kurca vas ne kontam. :kava:

Kako ću se ja zaljubljivat bez alkohola?! KAK?!?! :gaah:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 874 times
Been thanked: 1665 times
Post 11 Oct 2011, 23:13

Uvijek ti ostaje droga.
Potpisi su za budale.
klonka

Post 11 Oct 2011, 23:14

Zašto, pobogu?!
gonj špadi
Nica

Post 11 Oct 2011, 23:15

Hoće li mi netko pojasniti ananas u naslovu topica? :brukica:
Groupie :cerek:
dejzi

Post 11 Oct 2011, 23:15

Ne smijem. :crying:
Ni pod razno. :crying:
Lord Byron

Post 11 Oct 2011, 23:16

Nica » wrote:Hoće li mi netko pojasniti ananas u naslovu topica? :brukica:
Ananas (preciznije, sok od ananasa), navodno pospješuje gutanje. Takoreći, olakšava ga. Takoreći, aromatizira ga. :zubo:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 11 Oct 2011, 23:17

Nica » wrote:Hoće li mi netko pojasniti ananas u naslovu topica? :brukica:
viewtopic.php?p=21646#p21646

:D
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
klonka

Post 11 Oct 2011, 23:18

Dejzi, privremeno ili trajno? Ili povremeno? :( :grli:
gonj špadi
Nica

Post 11 Oct 2011, 23:20

Lord Byron » wrote: Ananas (preciznije, sok od ananasa), navodno pospješuje gutanje. Takoreći, olakšava ga. Takoreći, aromatizira ga. :zubo:
Čula sam za to. :D
Groupie :cerek:
dejzi

Post 11 Oct 2011, 23:21

Ne znam. Privremeno, nadam se.

A možda bude i trajno, ako umrem u postupku. Sasušena bez ljubavi. :crying:
  • Information