To svi misle.Dawn » wrote:samo? ja sam misla da si ti neka starija teta i da ti se treba obraćat sa vi, a mlađa si od mog brata
Kako me živcira...
-
jednokratni klon
-
jednokratni klon
Sad si me utješila. Ja uvijek mislim da sam ovdje neozbiljna.Dawn » wrote:kad si tako ozbiljna i lejdilajk
Mene su toliko svi ispitivali da li se.bojim zivjeti sama da sam stvarno pocela bojati 
Postajem paranoicna. Ucinilo mi se da mi netko hoda oko kuce i sad umirem.od straha. Naoruzala sam se metlom i sredstvom za ciscenje stakla.
Postajem paranoicna. Ucinilo mi se da mi netko hoda oko kuce i sad umirem.od straha. Naoruzala sam se metlom i sredstvom za ciscenje stakla.
Desire makes slaves out of kings.
-
jednokratni klon
Večeras je susjeda pričala o duhovima u stanu.Éowyn » wrote:Mene su toliko svi ispitivali da li se.bojim zivjeti sama da sam stvarno pocela bojati
S tim da ja ne pokušavam, ono, nije da se trudim.Dawn wrote:ex ti si neozbiljna na simpa gle-kak-ova-ozbiljna-osoba-pokušava-biti-neozbiljna način.![]()
Bila sam sama malo noći u životu. I uvijek me bilo strah. Čula bih kucanje, disanje, lupanje, pjevanje, škripanje. Bilo mi je puno ugodnije kad su bar sitna djeca bila sa mnom pa sam kao ja njih štitila. Sloboda je tako neugodna, iskoristim je izbezumljena.višekratni klon » wrote:
Večeras je susjeda pričala o duhovima u stanu.![]()
S tim da ja ne pokušavam, ono, nije da se trudim.U RL ti to izgleda da sam ja ona mirna i ozbiljna koja povremeno tresne nešto i nasmije sve. Nešto kao Niles, ako si gledala Dadilju.
U RL sam mirna i ozbiljna koja treska nešto ako ne šuti.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
-
jednokratni klon
Margarita » wrote: Bila sam sama malo noći u životu. I uvijek me bilo strah. Čula bih kucanje, disanje, lupanje, pjevanje, škripanje. Bilo mi je puno ugodnije kad su bar sitna djeca bila sa mnom pa sam kao ja njih štitila. Sloboda je tako neugodna, iskoristim je izbezumljena.
Ja nisam nijednom spavala sama u stanu, zapravo.
Tako da ne znam koliko sam plašljiva.
U RL sam mirna i ozbiljna koja treska nešto ako ne šuti.
Mislim da sam imala 14-15 godina kad sam prvi put provela sama dva tjedna u velikoj kuci.
I danas se sjecam toga sa ponosom, kako sam bila "velika" mala.
Nikad mi nije bio problem biti sama doma, cak sto vise, zadnjih tridesetak godina mi se to tako rijetko deslo da sve ne mogu vjerovati kako je dobar osjecaj.
I danas se sjecam toga sa ponosom, kako sam bila "velika" mala.
Nikad mi nije bio problem biti sama doma, cak sto vise, zadnjih tridesetak godina mi se to tako rijetko deslo da sve ne mogu vjerovati kako je dobar osjecaj.
Meni su prvi susjedi odvojeni zivicom pored koje je neka vrtna kucica, tako da tesko da mogu vidjeti ili cuti sto se dogada kod mene.
S druge strane moje kuce je kuca koja je vec godinama napustena. Ivu mok dvoristu se nalaze neki pomocni objekti koji su vjerojatno davnih dana bile stale ili nesto slicno.
Uglavnom, u dva ujutro mibse svasta motalo po glavi. Sve te prazne nastambe bi bile idealna sklonista za sve manijake grada Zagreba
S druge strane moje kuce je kuca koja je vec godinama napustena. Ivu mok dvoristu se nalaze neki pomocni objekti koji su vjerojatno davnih dana bile stale ili nesto slicno.
Uglavnom, u dva ujutro mibse svasta motalo po glavi. Sve te prazne nastambe bi bile idealna sklonista za sve manijake grada Zagreba
Desire makes slaves out of kings.
Zaključam sve brave na vratima. Provjerim sve ormare po svim sobama. čak i one velike ladice ispod kreveta. Zavirim u špajzu. Kad se idem tuširati još jednom provjerim ulazna vrata. Vrata od kupaonice ostavim otvorena da čujem ako ipak neko hoda po stanu. Držim mobitel stalno kraj sebe. Mjerkam stolnu lampu može li poslužiti da se njome obranim....Bara huda » wrote:Nikad mi nije bio problem biti sama doma, cak sto vise, zadnjih tridesetak godina mi se to tako rijetko deslo da sve ne mogu vjerovati kako je dobar osjecaj.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
...vadim let lampu i montiram je iznad ulaznih vrata s koncem za kuhanje na otponcu, bacam pikule po stanu (sam u kući - prvi dioMargarita » wrote: Zaključam sve brave na vratima. Provjerim sve ormare po svim sobama. čak i one velike ladice ispod kreveta. Zavirim u špajzu. Kad se idem tuširati još jednom provjerim ulazna vrata. Vrata od kupaonice ostavim otvorena da čujem ako ipak neko hoda po stanu. Držim mobitel stalno kraj sebe. Mjerkam stolnu lampu može li poslužiti da se njome obranim....
Aj, kaj cendraš...
-
jednokratni klon
Pijani susjedi. I ona ženomrzačka tema na fhru. 
-
jednokratni klon
Kupiti čepiće za uši. Uvijek zaboravim.
Bar neću čuti kad mi bacaju kamenčiće u prozor. Dok ga ne razbiju. A onda su jebali ježa.
Znala sam da bagra neće dugo izdržati. Tako mi i treba kad se mirim s budalama umjesto da zalupim vrata u nos.
Bar neću čuti kad mi bacaju kamenčiće u prozor. Dok ga ne razbiju. A onda su jebali ježa.
Znala sam da bagra neće dugo izdržati. Tako mi i treba kad se mirim s budalama umjesto da zalupim vrata u nos.
Koja je to ženomrzačka tema?višekratni klon » wrote:Pijani susjedi. I ona ženomrzačka tema na fhru.
Lijepo molim da uvijek stavljate linkovlje kad spominjete tamošnje sočne teme. Hvala
-
- Information
-