al sam pametan u mp3
Psihokauč - upomoć!!!!
Euklid wrote:Ma cisto sam mislio kako je tisucu puta bolje kad imas za kime patiti nego kad nemas nista...
Nekako mislim da je u životu bolje imati i loše iskustvo, nego nikakvo iskustvo i u tom dijelu bih se složila s Euklidom.Tea Tree wrote:Bogati, nemoj joj to govoriti.
No, u lošem odnosu, odnosno, s lošim iskustvom, ne treba ustrajavati. Dapače, čim neki odnos donosi patnju, ma, samo i sjetu, treba ga zapakirati i odložiti na policu sjećanja. Svaki drugačiji tretman nezadovoljavajuće veze iscrpljuje na svim razinama i ne oslobađa osobu za produktivniji odnos, odnosno, kvalitetniji život. Jer, sjediti i žderati se zbog nekoga i nije neki život, je l' da?
Tea Tree » wrote:Uhh, ja bih ti rekla da ništa ne pišeš i ne govoriš, da pustiš njega i tu cijelu priču s njim u kurac i ideš dalje.
Teško ti je ovaj tren, neka je, tuci glavom u zid, radi bilo što, ali njega prekriži. Rekli su ti već drugi na ovoj temi, ali čisto da i ja podsjetim: da hoće naći vremena za tebe i našao bi ga. Ma kakve probleme imao, što god mu se u životu događalo. Svaki nastavak odnosa s njim tebi je produžavanje agonije, izvor frustracija, hrpetina pitanja bez odgovora.
Šta je mislio kad je rekao ono, a nije htio pojasniti, a možda je to značilo X ili je više to bilo protkano s Y mada muči ga i Z i to vjerojatno ima veze i s time, a znaš da je u nekoj situaciji postupio onako pa sigurno misli da ćeš ti sada blablabla
Čim to ode u te vode, nema tu leba. Što prije odrežeš manje će boljeti.
Bogati, nemoj joj to govoriti.Ne bi da je propali pjesnik pa treba izvor inspiracije u nesretnoj zaljubljenosti da bi postala slavna nakon smrti.
![]()
Aj, zaletio si se, rekao i ostao živ, ali stoj tu. Nemoj dalje.
vidiš li ti dobru perspektivu tog odnosa? ja bas i ne , iz svega napisanog. ako ni ti ne, ne vidim zašto bi ti njemu objasnjvala nesto, pismeno ili usmeno.
moj ontopic
Ama, jao. Nije djelovao. Nije ni djelovao tj. poduzimao išta da se to promijeni. Samo se raspravljao satima.Éowyn » wrote:Ma napisala sam mu. Nekoliko puta.
Imam osjecaj da on mene uopce ne shvaca ozbiljno. Vec nekoliko puta smo imali raspravu o tom nevidanju i nije djelovao kao da.mu je svejedno.
Prvi put kad sam se naljutila na njega smo raspravljali satima.
Eto, pokušala si i pričati, raspravljati i je li se išta promijenilo? Osim što si dodatno iznervirana takvim stanjem.I sad je htio raspravljati, ali ocito je da se ne kuzimo. I na kraju je i on digao ruke.
I sad je valjda gotovo
Da sad ne čitam unatrag opet, čini mi se da si ga izbrisala s nečega ili svega (facebooka?). Pa neka tako i ostane. To umanjuje mogućnost daljnjeg raspravljanja, što bi te opet navelo da se nadaš nekoj normalizaciji odnosa.
Ma koji njegovi razlozi bili ne isplati ti se razbijati glavu time, jer se na tebe odražava loše. Ni u tim svojim problemima ne želi tvoju podršku ni prisustvo. Ne trebaš ništa dalje od toga.
Ajde, barem je momce zgodno.[quote="[url=viewtopic.php?p=229490#p229490]Éowyn » [/u
Iskreno, mislim da se on meni jednostavno previše svidio. Nemam pojma. Čim sam ga vidjela sam znala da to neće dobro završiti, ali ipak sam se morala upustiti u to. Znam biti jako tvrdoglava ponekad
Ako se vec pravi emocionalno tupav.
Da, meni se cini da se pravi takvim, bar po ovom sto si napisala.
Jer ako mu kazes da kako moze naci vremena za kavu s igrica-frendovima i ostalim ljudima a ne moze nac vrijeme za kavu s tobom jer ga, uf, muko moja, pritisli problemi, a on se na to upusta u beskonacne rasprave o neznamcemu, onda je ili emocionalno tup ili mu se dopada jebanje tebe u mozak.
Nijedno nije dobra podloga za nastavljanje icega.
Ajde, bar nije emocionalno glup, ako je vec tup.I možda zvuči čudno, ali on ni u jednom trenutku nije spomenuo curu jednom riječi, niti je ikad razgovarao s njom, slao poruke, ništa. Kad je pričao o svojim svakodnevnim aktivnostima, uvijek je pričao kao da sve radi sam.
Osoba od pocetaka, dakle.I u početku se javljao u bilo koje doba dana i noći. Uglavnom, bilo je jako lako zakopati glavu u pijesak.
Makar znao da se radi o pocetku posmrtne mise.
Bice da mu nije prvi put, mozda ima iskustava u tome vec pa zna da se lako izvukao s malim posljedicama po dusu i ego. Zato si i moze dozvoliti biti bahat.
A kako i ne bi, sa dugogodisnjom curom u zaledju.
A sto ti si mislila da takav tip moze rec da je on u krivu?Kod onog prošlog sam znala u čemu je problem (koliko god bio bizaran problem). On mi nikad nije rekao u čemu je problem. Nije čak niti rekao da sam mu se prestala sviđati. I dalje mi ne želi apsolutno ništa reći, osim da sam u krivu.
Da je on nesto pogresno napravio?
Ako netko mora biti u krivu, to je uvijek druga strana. Nikad on.
Eventualno moze biti do, ne znam.....igre slucaja, problema, karme, okolnosti...sto mu vec padne na pamet. To je najvise sto mozes i dobiti od njega.
Ako ti je stalo da ista vise dobijes.
Po onom sto pises, nadam se da vise nije. Barem ne fizicki. Za psihicku potrebu za napustanjem nerasciscenosti ipak treba vremena.
Da ti se zivo fucka za sve sto je bilo u vezi njega.
Dobro si krenula, samo tako dalje nastavi.
Pa reci da nije iz cista mira nego da je ona pjesma it's not fair od Lilly Allen vrlo primjenjiva u vasem slucaju.Javila mi se prijateljica jučer da me pita zašto sam ga izbrisala. Razgovarala je s njim i dobila informaciju da je meni očito jako teško u životu trenutno, jer sam ga maknula iz čista mira.
Ne samo da nije shvatio apsolutno ništa od onoga što sam htjela reći, već i misli da mi fali koja daska u glavi.
Drugim rijecima, lose jebe. Sebicno.
E da, i dodaj da mu je mali.
Zezam se, ne trebas bit tako osvetoljubiva
Ok, kuzim da ljude zanima, ipak smo zajednica u kojoj je toplo unatoc smradu, no jebiga, sad gledaj sebe a ne kako bi on trebao ispasti ...nit luk jeo, nit luk mirisao, nego je eto, zrtva tvog hira.
Reci da se vise nece nalaziti s tobom i da ti ne mislis plaziti za njim.
Sto je istina.
Bar se nadam da ne mislis. Jelda da ne?
Pa da, trebala si otici ranije, tu se slazem.A ja se na kraju balade osjećam stvarno sebično. Ne zato jer sam otišla, nego zato jer sam otišla u krivom trenutku.
Ionako nije imalo buducnosti.
Najbolje bi bilo da je tebe pustilo i da si otisla, ali sta sad....dobro je i ovako.
Kad zaljecis rane, ego, dusu sto vec, bit ce to tek zuta stranica u spomenaru koju neces htjet ni otvoriti.
Ej, ovaj moj je ozbiljan decko, materijal za zenidbu, nje za slamanje srca.P.S. Osoba s US-a![]()
Istina, ja ga ne znam, samo postovoe, ali tako djeluje.
-
jednokratni klon
Baro, to ti zna prevarit.
Ne znam, ja više nikome s neta ne vjerujem, meni dosta za ovaj život dopisivanja.
Teško je uopće naći mlado i suvislo muško na internetsima, a i kad nađeš, većinom su u paralelkama i/ili imaju žešću falinku u glavi. Mislim, imam i ja neku falinku u glavi, ali ne toliku.
A pogotovo onaj forum, evo ja se ne mogu uopće sjetiti na koga misliš jer mi nitko tamo ne pari normalan za neku vezu, jel.
Eowyn, ma on sere. Eto, doslovce sere, kad moram tako reći. I bezobrazan je. Jer ne moš se s nekim ne viđati, pritom mu govoriti da se družiš okolo jer si oh tako društven i pritom zadržati odnos i praviti se još lud zašto ti hoćeš van iz takvog odnosa. Naljuti se! Bit će ti lakše, bar malo. Nemoj potiskivati.
Ne znam, ja više nikome s neta ne vjerujem, meni dosta za ovaj život dopisivanja.
A pogotovo onaj forum, evo ja se ne mogu uopće sjetiti na koga misliš jer mi nitko tamo ne pari normalan za neku vezu, jel.
Eowyn, ma on sere. Eto, doslovce sere, kad moram tako reći. I bezobrazan je. Jer ne moš se s nekim ne viđati, pritom mu govoriti da se družiš okolo jer si oh tako društven i pritom zadržati odnos i praviti se još lud zašto ti hoćeš van iz takvog odnosa. Naljuti se! Bit će ti lakše, bar malo. Nemoj potiskivati.
Ma jasno je nama da on sere. Na nekoj je razini to jasno i našoj Eowyn. Samo, nama je lakše nego njoj, njoj se on sviđa.
Ona treba onaj famozni closure, ja mislim.
Frajer migolji i hoće ostat fin i pravi se blesav. Eowyn ne može u to biti sigurna kao mi. Jednostavno ne može, stalo joj je, jebi ga. A i ne želiš misliti za sebe da si toliko pogriješila u procjeni i da si se spetljala s pizdekom.
Otići i ne osvrtati se svakako je najbolje. Samo, bojim se, i neizvedivo teško. Onako, a šta ako se radilo o nesporazumu, a ti nisi imala sluha? Pa te onda ta i takva pitanja muče.
Zato sam mislila da joj je bolje otići po direktni odjeb, nego se mučiti s nedoumicama.
Frajer migolji i hoće ostat fin i pravi se blesav. Eowyn ne može u to biti sigurna kao mi. Jednostavno ne može, stalo joj je, jebi ga. A i ne želiš misliti za sebe da si toliko pogriješila u procjeni i da si se spetljala s pizdekom.
Otići i ne osvrtati se svakako je najbolje. Samo, bojim se, i neizvedivo teško. Onako, a šta ako se radilo o nesporazumu, a ti nisi imala sluha? Pa te onda ta i takva pitanja muče.
Zato sam mislila da joj je bolje otići po direktni odjeb, nego se mučiti s nedoumicama.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
višekratni klon » wrote:Baro, to ti zna prevarit.![]()
![]()
Ne znam, ja više nikome s neta ne vjerujem, meni dosta za ovaj život dopisivanja.Teško je uopće naći mlado i suvislo muško na internetsima, a i kad nađeš, većinom su u paralelkama i/ili imaju žešću falinku u glavi. Mislim, imam i ja neku falinku u glavi, ali ne toliku.
![]()
Smijem se ovoj "falingi u glavi".
Nemas ti falingu u glavi nego u dupetu. Koje treba sjest i zagrijat stolicu.
Ali to je neka druga tema pa necemo o tome.
Ovo o muskima...ispada ko ono o zahodima...ili zauzet ili zasran. Bar kad predju dvjspetu. Ok, mozda tridesetu.
Ista ti stvar, reala i virtuala, danas nema puno razlike. Ono sto se mozda razlikuje brzo se uoci. Dalje je tvoja odluka os-nes.
Paralelake mogu furat i realni, ako su od takve sorte. Ne triba njima interneta za jebavat okolo.
Sto se dopisivanja tice, ja sam se dopisivala s tadasnjim deckom, dnasnjim muzem dok je bio u vojsci. I mogu rec da njegov stil pisanja, gramatika, mastovitost recenica.....sto vec...danas na netu ne da ne bi imalo prodju, nego bi karl bio akademik za njega.
A eto, nije da je neuspjesan, dobro, njemu je ionako engleski vazniji i bolji od hr, ali mastovitost i rjeciti stil mu je vrlo.....tehnicki.
Ako napism privatno pismo, onako, stilski ukrasno, sa epitetima, osjecajima i tako to i dam njemu da mi prevede na engleski da se ja, jelte, ne sramotim mojim pravopisnim greskama, to ispadne kao da je robot pisao.
To je istina, nema puno tamo takvih "normalnih". Zenskih se nadje i vise ali kod muskih je susa.A pogotovo onaj forum, evo ja se ne mogu uopće sjetiti na koga misliš jer mi nitko tamo ne pari normalan za neku vezu, jel.![]()
Ali ja bih zenila i karla i majtija, meni su oni bas krasni momci.
Ok, majtija ne bih jos zenila, njemu samo da je curu nac i to ne neku milfacu na koje se pali nego finu, pristojnu, net curu da se kasnije ne pita starost di mu je bila mladost.
Karl...neka prvo zavrsi pa cemo ga vec lako ozenit.
Eto to!Eowyn, ma on sere. Eto, doslovce sere, kad moram tako reći. I bezobrazan je. Jer ne moš se s nekim ne viđati, pritom mu govoriti da se družiš okolo jer si oh tako društven i pritom zadržati odnos i praviti se još lud zašto ti hoćeš van iz takvog odnosa. Naljuti se! Bit će ti lakše, bar malo. Nemoj potiskivati.
Ne samo da sere nego ni ne pusta vodu i ostavlja smrad da cisti netko drugi za njim.
A on pojma nema o cemu se radi. Mos mislit.
Kako da ode po direktni odjeb kad on nece na kavu s njom nego "ima problema i tesku situaciju za koju ona nema razumjevanja"?Perzefona » wrote:Ma jasno je nama da on sere. Na nekoj je razini to jasno i našoj Eowyn. Samo, nama je lakše nego njoj, njoj se on sviđa.
Odjebo ju je ufino, sad je samo stvar njene izdrzljivosti da to provari i vremena da joj se jebe za to.
-
jednokratni klon
A znam. Samo bi joj možda bilo mrvicu lakše da se naljuti na njega i saspe mu što ima u lice pa bi se to i razriješilo.Perzefona » wrote:Ma jasno je nama da on sere. Na nekoj je razini to jasno i našoj Eowyn. Samo, nama je lakše nego njoj, njoj se on sviđa.
Vjerojatno bolno po nju, ali ovo je i bolnije.
Bara huda wrote:
![]()
Smijem se ovoj "falingi u glavi".
Nemas ti falingu u glavi nego u dupetu. Koje treba sjest i zagrijat stolicu.
Ali to je neka druga tema pa necemo o tome.![]()
Valjda nije tako.Ovo o muskima...ispada ko ono o zahodima...ili zauzet ili zasran. Bar kad predju dvjspetu. Ok, mozda tridesetu.![]()
A ne znam, malo je mladih muškaraca na forumima, blogovima itd. I kad već jesu tamo onda koriste sve, jel.Ista ti stvar, reala i virtuala, danas nema puno razlike. Ono sto se mozda razlikuje brzo se uoci. Dalje je tvoja odluka os-nes.
Paralelake mogu furat i realni, ako su od takve sorte. Ne triba njima interneta za jebavat okolo.
Istina, nažalost.
Sto se dopisivanja tice, ja sam se dopisivala s tadasnjim deckom, dnasnjim muzem dok je bio u vojsci. I mogu rec da njegov stil pisanja, gramatika, mastovitost recenica.....sto vec...danas na netu ne da ne bi imalo prodju, nego bi karl bio akademik za njega.![]()
Ako napism privatno pismo, onako, stilski ukrasno, sa epitetima, osjecajima i tako to i dam njemu da mi prevede na engleski da se ja, jelte, ne sramotim mojim pravopisnim greskama, to ispadne kao da je robot pisao.![]()
Ja patim na riječi.
To je istina, nema puno tamo takvih "normalnih". Zenskih se nadje i vise ali kod muskih je susa.
Ali ja bih zenila i karla i majtija, meni su oni bas krasni momci.
Ok, majtija ne bih jos zenila, njemu samo da je curu nac i to ne neku milfacu na koje se pali nego finu, pristojnu, net curu da se kasnije ne pita starost di mu je bila mladost.![]()
Pa jesu, da.
Ma da. Pravi se lud.Eto to!
Ne samo da sere nego ni ne pusta vodu i ostavlja smrad da cisti netko drugi za njim.
A on pojma nema o cemu se radi. Mos mislit.![]()
Nije da ja nisam ljuta. Jesam i to jako. Ljuta sam na sebe sto nisam otisla odmah kad je poceo s tim ignoriranjem.
I ljuta sam na njega jer se izruguje mom zdravom razumu.
Ali nemam pojma kako sms-om izraziti ljutnju.
Pitao je u cemu je problem kad je skuzio da sam ga blokirala i ja sam mu rekla da posto me on od osobe za povremeni seks degradirao u osobu za povremeni chat, ja cu se sama degradirati u 'somebody you used to know' (zbog pjesme).
I onda je rekao da taj opis nije nimalo fer i da zasto ja mislim da se ista promijenilo itd.
Ja sam napisala sto sam imala i on je na kraju opet zakljucio da je samo malo fizicki odsutan jer u problemima, ali medu nama sve funkcionira kao i uvijek.
Zadnje sam ja njemu napisala da normalno funkcionira s drugim ljudima i na to uopce nije imao komentara. I na tome je ostalo
Vec se neko vrijeme psihicki micem od njega, tako da ne vjerujem da ce mi puno trebati da se do kraja maknem.
I definitivno je gotovo. Ne postoji nista sto bi mogao reci ili napraviti da situacija izgleda ljepse
I ljuta sam na njega jer se izruguje mom zdravom razumu.
Ali nemam pojma kako sms-om izraziti ljutnju.
Pitao je u cemu je problem kad je skuzio da sam ga blokirala i ja sam mu rekla da posto me on od osobe za povremeni seks degradirao u osobu za povremeni chat, ja cu se sama degradirati u 'somebody you used to know' (zbog pjesme).
I onda je rekao da taj opis nije nimalo fer i da zasto ja mislim da se ista promijenilo itd.
Ja sam napisala sto sam imala i on je na kraju opet zakljucio da je samo malo fizicki odsutan jer u problemima, ali medu nama sve funkcionira kao i uvijek.
Zadnje sam ja njemu napisala da normalno funkcionira s drugim ljudima i na to uopce nije imao komentara. I na tome je ostalo
Vec se neko vrijeme psihicki micem od njega, tako da ne vjerujem da ce mi puno trebati da se do kraja maknem.
I definitivno je gotovo. Ne postoji nista sto bi mogao reci ili napraviti da situacija izgleda ljepse
Desire makes slaves out of kings.
-
jednokratni klon
A jebiga, sve si mu rekla. Na fin način, ali sve. Neka ide u kurac onda. Mislim, za to razumjeti ne treba biti Einstein.
Ma momak ima curu, to je bilo osudjeno na prekid i prije pocetka.
Ok, sad kaze da je prekinuo ali tko zna da li je istina.
Hoce kliznut ko sapun da ispadne nevin, cist i jos mirisljav, ali ispada da je ostavio balav trag puza golaca iza sebe.
Ti se ne zderi zbog onog sto je bilo, svatko ima svoje lose procjene a stetu kao posljedicu toga ce vec vrijeme sanirat.
Ok, sad kaze da je prekinuo ali tko zna da li je istina.
Hoce kliznut ko sapun da ispadne nevin, cist i jos mirisljav, ali ispada da je ostavio balav trag puza golaca iza sebe.
Ti se ne zderi zbog onog sto je bilo, svatko ima svoje lose procjene a stetu kao posljedicu toga ce vec vrijeme sanirat.
-
jednokratni klon
Ja se često zapitam kako se ljudi pronađu u kasnim dvadesetima kad su skoro svi zauzeti. Ili pate za bivšima jer su netom izašli iz ozbiljne veze i onda su opet damaged i to završi naopako.
Ili netko nekog ostavi zbog nekog, uvijek isti usrani princip. Blah.
Ili netko nekog ostavi zbog nekog, uvijek isti usrani princip. Blah.
Uopće nije. Mislim, šta znači da ima curu? Ljudi se razvode i kad imaju djecu, imovinu, kredite i upetljani su u rodbinske, kumovske, susjedske i svakakve mreže, gdje cure ne bi mijenjali?Bara huda » wrote:Ma momak ima curu, to je bilo osudjeno na prekid i prije pocetka.
Oprostite mi droljastost, ali problem priznajem jedino kad je u pitanju otac nestasale i nezbrinute dječice.
Ne možeš zauzeti čovjeka. Ponavljam, to mogu jedino djeca.višekratni klon wrote:Ja se često zapitam kako se ljudi pronađu u kasnim dvadesetima kad su skoro svi zauzeti.
Nikad nisam vjerovala u priče o otimanju nečijeg dečka/muža. I nikad nisam poštovala tu zazetost. :drolija:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
-
jednokratni klon
Je, samo što sam ja na teži način naučila da to znači patnju, bar za mene.Perzefona » wrote:
Ne možeš zauzeti čovjeka. Ponavljam, to mogu jedino djeca.
Nikad nisam vjerovala u priče o otimanju nečijeg dečka/muža. I nikad nisam poštovala tu zazetost. :drolija:
-
jednokratni klon
Je, mene bi vjerojatno dopao onaj koji nikad nije prebolio bivšu i ima oltarić s njenim slikama u sobi.Margarita » wrote:U poznim tridesetima sve ide ispočetka. Većina ljudi se već porazvodilo.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Pa zašto ne, popoku?višekratni klon » wrote:Pa se više ne diram.
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
jednokratni klon
Zato što bi prisjelo meni i njemu. Jer nisam netko tko će šutjeti na sranja. Dapače. A ne želim nikome zagorčavati život, ponajmanje sebi. Za sjedenje na dvije stolice, koje se tiče mene, ja osobno više nemam ni trunke tolerancije. Ako sam ikad i imala.Euklid » wrote: Pa zašto ne, popoku?
Sve što kažeš stoji i uopce ne mislim da se radi o droljastosti.Perzefona » wrote: Uopće nije. Mislim, šta znači da ima curu? Ljudi se razvode i kad imaju djecu, imovinu, kredite i upetljani su u rodbinske, kumovske, susjedske i svakakve mreže, gdje cure ne bi mijenjali?
Oprostite mi droljastost, ali problem priznajem jedino kad je u pitanju otac nestasale i nezbrinute dječice.
Ne možeš zauzeti čovjeka. Ponavljam, to mogu jedino djeca.
Niti se treba voditi racuna o "otimanju". Kakvo otimanje?
U takvim situacijama postoji zajeb druge vrste, a cini mi se da je Bara na to i mislila. Zajeb je nezanemariv broj bezveznjaka koji u startu krenu s pricom o svom nesretnom braku/vezi i sad ce se razvesti/prekinuti, samo sto nisu. Realno im to nije ni u peti. Ali dobro zvuci i sluzi laksem zblizavanju tj. prodavanju magle.
-
- Information
-