Onaj koji nikad nije htio biti moderator jer mu ne zeli da mu razna trolad zatrpava inboks uvredljivim porukama, ali zato voli pljuvati po moderatorimavišekratni klon wrote:
Koji? Jel ono što mislim da je, što ti je rečeno tamo? Warning i to... Zašto nisi spičila karton?
Ja bih mu kartonirala komentiranje upozorenja pa neka plače babi u ćušpajz i nađe još jednu izliku da živi na pžk-u. Da se razumijemo, on je jedno od mojih većih razočaranja tamo i ne mogu vjerovati da sam ikad bila tako glupa i slijepa. Jer imao je moje poštovanje kao forumaš, dosta dugo vremena.Éowyn » wrote:
Onaj koji nikad nije htio biti moderator jer mu ne zeli da mu razna trolad zatrpava inboks uvredljivim porukama, ali zato voli pljuvati po moderatorima
Rekao je da volim demonstrirati moc i da dajem kartone cisto zato jer mogu. I jos svakakve nelijepe stvari na moj racun.
I upropastila sam pdf. A drugi misle da sam preblaga i s nostalgijom se sjecaju tvoje strogoce
Nije, nije.
Jedan.višekratni klon wrote:
Ja bih mu kartonirala komentiranje upozorenja pa neka plače babi u ćušpajz i nađe još jednu izliku da živi na pžk-u. Da se razumijemo, on je jedno od mojih većih razočaranja tamo i ne mogu vjerovati da sam ikad bila tako glupa i slijepa. Jer imao je moje poštovanje kao forumaš, dosta dugo vremena.
A to što cilja na moderatorice koje ne provode strogoću (tebi je rekao da si Hitler.![]()
) i time nastoji oblikovati pdf po svom ćeifu i još valjda gušta u tome da ti je dao packu jer zna da će te pogoditi (radio je to još jednoj moderatorici, nedavno sam primijetila, isto ga je poštivala, možda ga još i poštuje, ali znam odnosno pretpostavljam po reakciji da ju je povrijedio time) je dno dna. Da, ono dno dna kojim se tako često razmeće u smjeru moderacije. Jer ono, ako računaš da si nekome drag i onda ideš rigati na njega i iživljavati se, to je ozbiljno zločesto.
Za takve upade ne treba imati otvoren inbox, odnosno, ne treba odgovarati na to. Nema on šta tebi govoriti. Trebao je dobiti karton ili brisanje posta. Ali štaš, valjda je to dokaz tvoje strogoće.![]()
Odi u pičku materinu blesavu!Euklid » wrote:Sacemo dobit porez na svaki post koji ima manje od 25 000 rijeci
Jedino ce se unda izvuc...
Nije on rekao da sam Hitler, samo se postavio tako.višekratni klon wrote:
Ja bih mu kartonirala komentiranje upozorenja pa neka plače babi u ćušpajz i nađe još jednu izliku da živi na pžk-u. Da se razumijemo, on je jedno od mojih većih razočaranja tamo i ne mogu vjerovati da sam ikad bila tako glupa i slijepa. Jer imao je moje poštovanje kao forumaš, dosta dugo vremena.
A to što cilja na moderatorice koje ne provode strogoću (tebi je rekao da si Hitler.![]()
) i time nastoji oblikovati pdf po svom ćeifu i još valjda gušta u tome da ti je dao packu jer zna da će te pogoditi (radio je to još jednoj moderatorici, nedavno sam primijetila, isto ga je poštivala, možda ga još i poštuje, ali znam odnosno pretpostavljam po reakciji da ju je povrijedio time) je dno dna. Da, ono dno dna kojim se tako često razmeće u smjeru moderacije. Jer ono, ako računaš da si nekome drag i onda ideš rigati na njega i iživljavati se, to je ozbiljno zločesto.
Za takve upade ne treba imati otvoren inbox, odnosno, ne treba odgovarati na to. Nema on šta tebi govoriti. Trebao je dobiti karton ili brisanje posta. Ali štaš, valjda je to dokaz tvoje strogoće.
Katja Kušec...Zekoslawa » wrote:Karl mi je upravo pokušao dati kompliment. Rekao mi je naime da imam glas ko Katja Kušec. Odnosno, prvo mi je rekao da imam 'glas u granicama tolerancije za žensko'. I tako...
Users browsing this forum: ClaudeBot and 26 guests