O da, ja sam imala istih problema ovaj mjesec. I jos me trbuh toliko bilio da sam ko ludak hodala.gore-dolje niz hodnik na poslu i cekala da stota po redu tebleta pocne djelovati. Sef me nije htio niti pitati sto mi jevišekratni klon wrote:
Pa pms.Nikad nije ovako dugo trajao, fizički sam koma, a i psihički, računam da je to povezano.
Kako me živcira...
Desire makes slaves out of kings.
-
jednokratni klon
Prasac.Éowyn » wrote:
O da, ja sam imala istih problema ovaj mjesec. I jos me trbuh toliko bilio da sam ko ludak hodala.gore-dolje niz hodnik na poslu i cekala da stota po redu tebleta pocne djelovati. Sef me nije htio niti pitati sto mi je
Očekujem potpuno unormaljenje kad prođe, ali opet, to je suviše optimistično.
-
jednokratni klon
Koje to
-
jednokratni klon
Ja to nisam docekalavišekratni klon wrote:
Prasac.![]()
Očekujem potpuno unormaljenje kad prođe, ali opet, to je suviše optimistično.
Taj isti sef me nedavno pitao jesu li me preopteretili poslom. Mislim da moj ludacki pogled govori vise od tisucu rijeci
-
jednokratni klon
Ja mislim da trebaš počet vikat na ljude.Éowyn » wrote:
Ja to nisam docekala
Taj isti sef me nedavno pitao jesu li me preopteretili poslom. Mislim da moj ludacki pogled govori vise od tisucu rijeci
Mene boli glava kad vicemvišekratni klon wrote:
Ja mislim da trebaš počet vikat na ljude.
Kad netko vice na mene samo odem bez rijeci. Ili poklopim slusalicu
Mislim da se sef pobojao da se pretvaram u njega. Taj covjek kad ode na godisnji svejedno dode na posao, ali obuce trenirku. Nek se zna da je on na godisnjem
Mene svi vi zbunjujete
-
jednokratni klon
Jebiga onda.Éowyn » wrote:
Mene boli glava kad vicemMogu nabrojati na prste jedne ruke koliko sam do sada puta u zivotu vikala.
Dobro, to i ja radim.Kad netko vice na mene samo odem bez rijeci. Ili poklopim slusalicu
Mislim da se sef pobojao da se pretvaram u njega. Taj covjek kad ode na godisnji svejedno dode na posao, ali obuce trenirku. Nek se zna da je on na godisnjem
Ma to ti se čini.Mene svi vi zbunjujeteImate sto tisuca klonova.
Btw, bila sam upala neki dan jednom čovjeku u inbox i tako trkeljali jednu noć i sad mi se više ne da odgovarati na kilometarski pp... a osjećam se glupo što mi se ne da, mislim nije pristojno. I to me sad živcira.
-
jednokratni klon
Ne znam. Ja više nemam volje bit ni pristojna.elma » wrote:višekratna, imam sličan problem, samo što ja osobu znam. najradje bih napisala samo "ok"![]()
![]()
kako pristojno prekinuti kilometarske mejlove kad vise nemas snage?
ni ja bas, primjetila sam da sam pocela ljudima svasta (ne mislim na direktne uvrede
-
jednokratni klon
Budi nezainteresirana. Odgovaraj općenito, tipa "A, štaš, takav je život", "E, znam, znam, i meni tako", "A eto, biće bolje".elma » wrote:i toj osobi su, al je to ne dira previse izgleda![]()
a i htjet ce se kasnije dopisivati, a ja zelim prekinuti zauvijek to never ending dopisivanje u kilometrima
Ja sam prije imala volje za svakoga, kad sam tek otkrila net, ali šta ja znam, kad mi se ne da, ne da mi se više.
A sve manje mi se da i s poznatima opširno divaniti o njihovim problemima. Imam ja i previše svojih, ajd molim te. Tako da sam počela uglavnom pisati samo kad mi se da.
-
jednokratni klon
Šta ti oš? Pa nisam rekla na ovom forumu. Ti mi još nisi dojadio.
najradije bih nestala na par mjeseci, otisla u ameriku i ne cula se s nikim.višekratni klon » wrote:
Budi nezainteresirana. Odgovaraj općenito, tipa "A, štaš, takav je život", "E, znam, znam, i meni tako", "A eto, biće bolje".
![]()
Ja sam prije imala volje za svakoga, kad sam tek otkrila net, ali šta ja znam, kad mi se ne da, ne da mi se više.
A sve manje mi se da i s poznatima opširno divaniti o njihovim problemima. Imam ja i previše svojih, ajd molim te. Tako da sam počela uglavnom pisati samo kad mi se da.
možda mmi zec moze srediti smjestaj kod mother terese
-
jednokratni klon
Evo meni se i ovi susjedi oće družit. Samo mi to fali. Mater nešto povlačila konop maloprije i ovaj veli bok, kako je.
Da, baš sam sanjala oduvijek da divanim sa susjedima od jutra do sutra.
Elmo, postani mrzovoljna, ovako ko ja, pa će te ljudi sami zaobić.
Da, baš sam sanjala oduvijek da divanim sa susjedima od jutra do sutra.
Elmo, postani mrzovoljna, ovako ko ja, pa će te ljudi sami zaobić.
Ja isto nemam pojma kad je pristojno prekinuti komunikaciju 
Najcesce jednostavno zaboravim.odgovoriti (cak i ako sam planirala), pa za par dana zakljucim da nema smisla.
Jedan forumas me danas toliko oprao da sam se osjecala kao da sam osobno odgovorna za genocid
Najcesce jednostavno zaboravim.odgovoriti (cak i ako sam planirala), pa za par dana zakljucim da nema smisla.
Jedan forumas me danas toliko oprao da sam se osjecala kao da sam osobno odgovorna za genocid
-
jednokratni klon
Koji? Jel ono što mislim da je, što ti je rečeno tamo? Warning i to... Zašto nisi spičila karton?Éowyn » wrote:Ja isto nemam pojma kad je pristojno prekinuti komunikaciju
-
- Information
-