Kako me živcira...
Leteća dođi kod mene na posao. Moja kolegica tvrdi da svaki dan doživi dvadeset slomova živaca
Mene su opet promovirali. Dali su mi da preuzmem posao kolegice koja vjerojatno ima više staža nego ja godina, barem tri puta veću plaću od mene i apsolutno je glupa i nesposobna.
Pokušavam se snaći u kaosu koji mi je ostavila, kolege iz čitave Hrvatske me zivkaju svakih 5 minuta jer im je mjesecima davala krive i nesuvisle upute i sad ja moram popravljati za njom.
A njen zaključak na kraju svega je da smo svi glupi, od mene pa do predsjednika uprave. Jer da nismo, uspjeli bismo shvatiti kaos koji je ostavila i popraviti ga
I opet ostajem prekovremeno. I moram sutra doći na posao jer mi je šef rekao da je čitav moj ured užasan svinjac i da to dođem pospremiti (ne, nemam ostatke hrane, nego samo jako puno papira)
Pokušavam se snaći u kaosu koji mi je ostavila, kolege iz čitave Hrvatske me zivkaju svakih 5 minuta jer im je mjesecima davala krive i nesuvisle upute i sad ja moram popravljati za njom.
A njen zaključak na kraju svega je da smo svi glupi, od mene pa do predsjednika uprave. Jer da nismo, uspjeli bismo shvatiti kaos koji je ostavila i popraviti ga
I opet ostajem prekovremeno. I moram sutra doći na posao jer mi je šef rekao da je čitav moj ured užasan svinjac i da to dođem pospremiti (ne, nemam ostatke hrane, nego samo jako puno papira)
Desire makes slaves out of kings.
Koliko san ja čuja, on je neki veliki fakin iz Novog Zagreba, al srića na trkeljanju se skuplja jača ekipa. :čiča: :barba:
karambol » wrote:Ti radis u vladi RH?;
Samo bi mi još to falilo. Uostalom, oni ne rade niti prekovremeno niti subotom
Desire makes slaves out of kings.
On je Trnjan. Njihova slava je prosla davnih dana. Ja sam novozagrebacki kit, a cica je...zaboravil sam,jebote...MightyMe » wrote:
Koliko san ja čuja, on je neki veliki fakin iz Novog Zagreba, al srića na trkeljanju se skuplja jača ekipa. :čiča: :barba:
Pa jebote, ja san na Trnju, jeba san ježa.karambol » wrote:
On je Trnjan. Njihova slava je prosla davnih dana. Ja sam novozagrebacki kit, a cica je...zaboravil sam,jebote...
Ne znan zašto san bia uvjeren da se pričalo da je bia tamo negdi priko Save.
MightyMe » wrote: Pa jebote, ja san na Trnju, jeba san ježa.![]()
Ne znan zašto san bia uvjeren da se pričalo da je bia tamo negdi priko Save.
Ajd reci...u Turopolju....
Ma bidnog Čička mi je ispod prozora natuko nekidan.
Dobra stvar je jedino šta san tu još cilih dan i po.
Znaci, oglasena je uzbuna za riblji svijet u Jadranu i radio emitira posebne vijesti za partijanerice sa svih strana svijeta...MightyMe » wrote:
Ma bidnog Čička mi je ispod prozora natuko nekidan.
Dobra stvar je jedino šta san tu još cilih dan i po.
I zasto nisi priskocio covjeku u pomoc i prokinio Cicka nogon pod rebra?
-
jednokratni klon
Zapravo sam se digla u osam. Mislim, prije uru i po.
karambol » wrote:
Znaci, oglasena je uzbuna za riblji svijet u Jadranu i radio emitira posebne vijesti za partijanerice sa svih strana svijeta...![]()
Štaš poć govorit.
Učilo se bilo.I zasto nisi priskocio covjeku u pomoc i prokinio Cicka nogon pod rebra?(
Tako i ja.
-
- Information
-